Халит Ергенч в очакване на "Д-р Хаус" и Бергюзар Корел в други проекти 32 тема

• 39 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Цитат
Варна, питай я тази Ранини или Бирсен, изобщо  идеята за Д-р Хаус  в кошчето за боклук ли е вече или никога не е съществувала?
 Или просто я попитай за Халит, както нон стоп получавт въпроси за другите актьори.

И да ги попитам, те пишат само, ако имат информация.
Щом не са писали, значи не знаят нищо.

А, сега видях, че са цитирали шефа на ТВ 8.
Казал е в интервю днес, че са откупили правата за "Д-р Хаус". Значи все пак ще го има.

За почитателите на Джансу Дере, които четат нашата тема.
Потвърдил е, че ТВ 8 има сключен договор за сериал с нея.

# 406
Озан Гювен беше другото име спрягано за ролята.

Добър актьор е, няма спор, но мисля,че няма тази мекота на погледа, която може да излъчи Халит. Зависи как ще го потурчат все пак...
Може да е по-скоро суров и безцеремонен, което ще отива повече на Озан.

Ще стане ясно. Но каквото и да се случи, по-рано от януари няма да тръгне.

Ние не харесваме братята режисьорковци, но Халит дали мисли така? Доста години навъртя с тях, а преди това е работил в поредни сериали с Кудрет С. Та...в този ред на мисли.
Това ТВ 8, ако е близко до бащицата, може и да не стане. За там ли нямаше значение рейтингът?

Grinning Grinning
Коктейл от целувките на султана, само дето пак са объркали реала със сериала...

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 14:13 от Mydream

# 407
Здравейте wavey

Кой ще е режисьор, по коя тв ще се излъчва... моето единствено желание е, да гледам любимците ни в хубава история първо, второ искам така да ме грабне, че сън да не ме хване както преди 10 години Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Защо не?
Аз пък виждам един различен д-р Хаус. И едни сини очи пълни с любов винаги, когато може да помогне. Няколко лекари край него - различни по възраст за други сюжетни линии...И задължително една лекарка, която да го обича безрезервно.  Joy Joy Joy Joy Да обича така д-р Хаус, разбира се. Ох, сакън!
Да внимавам какво си пожелавам!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy

==========================

Ще си партнират ли Енгин и Джансу newsm78

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 15:53 от Lilims

# 408
Цитат
Ще си партнират ли Енгин и Джансу

Не.
Джансу ще има друг сериал по ТВ 8.

Ох, много е смешно.
Сега станаха ясни две мъжки имена за новия сезон- Енгин и Ибрахим и всички фенове на актриси са плъзнали по профилите на сценаристите и продуцентите на сериалите им да си пласират любимките.  Joy
Всички възможни са изброени за техни евентуални партньорки.
Народът моли и се тръшка, искам тази, искам онази.

# 409
Цитат
всички фенове на актриси са плъзнали по профилите на сценаристите и продуцентите на сериалите им да си пласират любимките.

Joy Joy Joy

# 410
Не е смешно, не е смешно.  Laughing Laughing
Лесно ли им е на феновете?!
Народът иска любов, иска хубави работи да се случват на екрана с техните любимци.
Ето така като Лили, искат историята да ги грабне и да ги хвърли в облаците. Да прихванат вирус.
Та да не ги пусне както преди 10 години и за още толкова да ги държи. Пък нас и след 12 години не ни пуска, ама това е друга тема.  Joy Joy Joy

И кои са партньорките, които се предлагат на Енго?

Че то да си призная, и аз снощи като видях новината, която пусна Бирсен за Ибрахим и ходих да търся по никое време колко е висок. rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

Щото си викам, тя тази дъщеря, на посланика де, ще е някоя млада, девствена...ще е някое зелено моме, там няма да стане.

# 411
Цитат
И кои са партньорките, които се предлагат на Енго?

За пореден път се убеждавам, че феновете нямат никаква реална представа за нещата.
Те просто си искат тяхното гардже и това е.
Най-напористи са феновете на Бирдже Акалай. Други предлагат Бурчин Терзиоглу, Туба, има и такива, които са писали Берг, Аслъ Енвер, Озлем Йълмаз...
Абсолютно неподходящи.
Както казваш ти, там трябва да е някое младо, непорочно момиче. Поне от репликите от сценария, които прочетох.
Разбира се, те са откъслечни, не дават добра представа какъв точно е сюжетът, но все пак не мисля, че главната героиня е жена на средна възраст.

Имаше предложение за Неслихан Атагюл и тя ми се вижда най-подходяща. Ако трябва да е познато име. Но моите очаквания са главната актриса да не е много популярна.

................

Знаеш ли, че за Ибрахим си права.
Той става за Берг и като възраст, и като височина.
Тя би работила с Ай Япъм и Сема като сценарист.
Но пак казвам, не искам да натъжавам никого и да отнемам надеждата на никого, но не виждам как Берг може да съчетава тв сериал с изяви в театъра. Като излезе календарът на представленията ще видим колко често ще бъдат, но и два пъти в седмица да са, пак е много.

# 412
Неееее, не можеш да ме натъжиш,в никакъв случай.
Сама си насилвам късмета.
Практиката показва, че това е възможно. Има много актьори, които съчетават двата ангажимента. Разликата е в това, че Берг изнася на гърба си нелеко представление, сама на сцената. Емоциите, енергията, които влага са огромни.
Въпросът е, че вече си знае думичките, правила го е поне 10 пъти и ако има участие веднъж седмично в театъра, може да поеме някакъв ангажимент. Разбира се, че ще е много трудно. И сигурно няма да се нагърби с две дини. Нооо...феновете са ненаситни! А  и в крайна сметка не всеки път излиза подходящ проект, понякога нещата не са за изпускане.
Но аз също не вярвам, независимо, че бих искала много.

Да, Ибрахим е няколко месеца по-голям от Берг. Висок е колкото Енгин. Сема е наш човек. А за Хилял Сарал вече писах. Та...в този смисъл, да не изпускаме шанса.  Joy Joy Joy Joy

Сега като те чета за Ай Япъм, да не забравяме, че са партньори с Бурак и най-вероятно Хатидже Шендил ще е партньорката в този проект! Само гледай! Тя отдавна чака.

# 413
Цитат
Сега като те чета за Ай Япъм, да не забравяме, че са партньори с Бурак и най-вероятно Хатидже Шендил ще е партньорката в този проект! Само гледай! Тя отдавна чака.

Не, фирмата на Бурак С. е партньор с ТИМС, не с Ай Япъм.
АЯ са си самостоятелни.

# 414
Вярно, така беше. Обърках продуцентите!
Ами... Joy Joy Joy

Тази вечер Умут и Дениз ще ги гледат  в Дубай.

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 17:37 от Mydream

# 415
Цитат
Тази вечер Умут и Дениз ще ги гледат  в Дубай.

А петък, събота и неделя "Казабланка" с Халит в Лондон. Peace

От днес

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 18:34 от varna_2

# 416
Откъде са снимките?

# 417

От Измир, клиника за красота

Д-р Бербер е написал:

Днес при нас беше Бергюзар Корел.
Много красива, много естествена...

Другата жена е отговорящата за козметичното студио.

# 418
Да не губим надежда- има сериали, които започват октомври- ноември, януари...
Халит наистина не играе в посредствени сериали  и избирателно изчаква нещо подходящо.  За Берг също не губя надежда, тя заяви , че иска почивка, но ако излезе интересен проект, който да я заинтригува, не изключвам възможност да играе в театъра и в сериал...

Скрит текст:
Мечтая Халит да ни подари една любовна романтична роля, в сериал, разбира се- по- дълго да му се радваме. Това не е невъзможно, защото има и такива истории, където главните герои не са първа младост Heart Eyes
Гледам  Втори шанс/ дават го по БТВ / турското име на сериала "Дениз е в моето сърце" ми харесва повече. Там има романтична любов между главните герои, които са на средна възраст.
Случайно го загледах, впечатлиха ме репликите, диалозите, много са хубави и стойностни, въздействащи...Не познавам никого от артистите. Главният герой се изпълнява от Кутси или Кутци, не съм сигурна, бил певец Grinning Когато го открих имаше 20 серии на български, продължих на турски.После го гледах и на руски. Сега чакам да излезе серия на бг да я гледам. Пиша го това, защото искам любовна роля за Халит, той едва ли ще се снима в такъв сериал, но на мен ми харесва сериалчето.

Ако някой иска да го погледне:

https://btvplus.bg/produkt/seriali/17417/vtori-shans

https://noviseriali.com/browse-vtori-shans-videos-1-date.html

на руски
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/199 … sskom-yazyke.html

на турски

танц на ГГ в края на клипа  Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=zmT7xT0nxQo

Гледате ли летните сериали, има ли някой забавен, лек сериал, който си струва?

# 419
Нищо лятно не гледам. Дори нямам идея какво върви. Вчера се опитах да започна Пазителят - втори сезон, определено е по-слаб от първи сезон, нито играта, нито сценарият е нещо незабравимо. Сериите са по 39-40 минути...Гледала съм други сериали на Нетфликс, изобщо не може да става въпрос за сравнение.
--------------------
Прави ми впечатление фигурката на Берг. Нашето момиче упорито спортува. Още от пуснатите снимки от плажа онзи ден и днес също забелязвам.

Общи условия

Активация на акаунт