Халит Ергенч в очакване на "Д-р Хаус" и Бергюзар Корел в други проекти 32 тема

• 39 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Бирсен се разработи.
Надявам се да научи още нещо и за нашия сериал.
Мен най- много ме интересува каква ще е историята.

Младите актьори не са като старите. Скачат от сериал на сериал, изобщо не чакат публиката да позабрави малко лицата им.

# 586
Това е характерно за възрастта. Халит е снимал три сериала последователно без почивка, с филми през летата, да не забравяме. Али нямаше година, когато Берг се върна на екрана, след три години ББГ и филма през 2009 година, есента и детското предаване. Така, че според мен е нещо нормално, имат предложения, налагат се, трябва им пари, сега и веднага. Нека не пропускаме факта, че лице, което не е на екрана се забравя бързо. А те са млади, искат да се наложат, покажат, да работят, имат енергия за трима.

# 587
Здравейте Hug

На мен не ми пречат последователните роли на Халит Laughing Heart Eyes

Във всяка роля той е с различна визия и различна игра според героя, който пресъздава.
Това го могат само ГОЛЕМИТЕ артисти! bowuu Peace

Честит рожден ден на Айше!Да е здрава и все така всеотдайно продуктивна с интересни роли за нашите любимци Hug

Варна bouquet благодаря за новините и превода Hug

Mydream bouquet

# 588
Варна,  Hug благодаря за превода и новините! bouquet

Да е жива и здрава Айше!

Много мили думи и е казала Серенай.

Цитат
То двойки, то тройки...Чудо! Изобщо тр дизи индустрия бръмчи, сериали се изнасят на кг...Няма как да искаме при това положение качество, като си помисля, че за всичко си има и зрители...Птички, ябълки, теменужки, фи-та, пи-та, морета, късмети, ями, лъжи, истини, вътре, вънка,
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao

Mydream,  Joy bouquet

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 20:47 от ВГ

# 589
Разглеждах профила на Улуч Байрактар.
Извадих от актрисите, които следи, три с които е работил.
Знаете, че режисьорите си имат предпочитания.
Може да не е точно за главна роля, но за каста.

Екин Тюркмен

Фунда Ерийт

Мелиса Сьозен

# 590
Нямам идея за отношенията им с първата, но с втората и третата бяха и в една компания, докато работиха рамо до рамо с Джем. Джемката продължава да се събира с тях.
---------------

Нургюл Й., никой  не я споменава. А преди беше от най-избираните актриси. Спомням си, че в темата е имало желания да снима с Халитко. Тя участва ли в някой сериал?

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 10:43 от Mydream

# 591
За Нургюл тия дни прочетох в туитър, че няма да играе в дизи този сезон, само в театъра. Но ако я потърсят с добри предложения, знам ли, може да хареса нещо...

Екин Тюркмен не се сещам да съм я гледала, но е много симпатична.

========================

Топли, топли снимки от РД на Айше за добро утро Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 05:02 от Lilims

# 592
Хубав ден на всички!

Лили, благодаря за новите снимки!  bouquet
Значи нашите хора са в Истанбул.
Има шанс някой репортер да срещне Халит.  Laughing

Aйше е мениджър на Аслъ Енвер, Бергюзар Корел, Берак Тюзюнатач, Биркан Соколу, Бюлент Инал, Джейда Дювенджи, Демет Йоздемир, Еркан Авджъ, Езги Мола, Екин Коч, Еркан Джан, Фахрие Евджен, Халит Ергенч, Ханде Догандемир, Ибрахим Челиккол, Мехмед Гюнсюр, Мирай Данер, Мурат Йълдъръм, Нежат Ишлер, Окан Ялабък, Йозге Гюрел, Ръза Коджаолу, Селма Ергеч, Серенай Саръкая, Серкан Чайолу, Синем Кобал, Шюкран Овалъ, Шюкрю Озйълдъз, Сонгюл Йоден, Зерин Текиндор.

Отбелязала съм само по-известните.

..............

Вчера Ранини е отговаряла на въпроси.
Ето тези, които се отнасят до нашия сериал.

Халит Ергенч ще участва ли в "Код: Вавилон"?

Ранини: Дай Боже...Казват, че гледал положително на идеята. До 10 дни всичко ще стане ясно.

Сериалът по телевизията ли ще бъде или по интернет?

Ранини: Информацията засега е, че се готви за дигитална платформа.

Има ли вероятност партньорка на Халит да е Башак Кьоклюкая?

Ранини: В историята има два женски персонажа. Рано е да минаваме към въпроса "Коя ще бъде главната актриса?" Първо да подпише Халит Ергенч, проектът да влезе в своето русло, ще говорим и за избора на главната актриса.

В сериала има ли друг силен мъжки образ?

Ранини: Ерджюмент също е обещаващ персонаж.

Чела ли си сценария? Хареса ли ти?

Ранини:  Четох го. Шансовете му са по-големи, ако се излъчва по интернет.
На хартия не е нещо, което те кара да си кажеш "Леле, какво е това, ще има страхотен успех!"
Но включването на Халит Ергенч в проекта променя играта.
Любопитно ми е как ще се справи с предизвикателството да влезе в този образ.

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 08:37 от varna_2

# 593
Привет Hug

Варна Hug благодаря за новините и преводите Hug

Да, чакат първо Халит да каже "евет" и тогава ще търсят подходяща партньорка Grinning Heart Eyes

Цитат
Любопитно ми е как ще се справи с предизвикателството да влезе в този образ.

Ранини, която е свидел на всички роли в турските сериали, се вълнува как ще се справи Халит с тази роля. Явно е нещо изключително или нестандартно Thinking

Беррак Т. ми е слабост, и тя е в тази агенция на Айше,  игра във Фи , дали няма подходяща роля за нея във Вавилон newsm78 за нея съм чела, че отказва главни роли, предпочитала второстепенни.

# 594
Малко ме притесни отговорът за сценария.
От заглавието и героя на Халит, университетски преподавател, си личи, че сериалът не е за масовата турска публика.
Това не ме притеснява, напротив.
Но все пак искам историята да е въздействаща, даже и на хартия да приковава вниманието.
Ще видим.
Честно казано, отговорът на Ранини за сценария ме разколеба дали искам или не Халит да приеме.
Но определено трябва да е за интернет платформа.
Ранини познава вкусовете на масовата публика.
Щом тя казва, че шансовете му са по-големи, ако е интернет сериал, значи е така.

Eто я Башак Кьоклюкая, за която питат.
За първи път я чувам, но ми харесва.
На 45 години.
За ролята на съпругата е идеална, за любовницата- не.  Joy
Извън шегата, предпочитам такава актриса, отколкото познато име.

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 09:17 от varna_2

# 595
Непозната ми е Башак К. по възраст е подходяща, да.
За сценария- разчитам на Халит Grinning bowuu

# 596

Сега видях, че е играла във "Фи".
Те затова питат за нея.
Защото сценаристките са същите.
Но аз гледах само малко от първи сезон, не си я спомням.
Може би е влязла по-късно.

# 597
Добро утро! Благодаря за новите снимки! Лили, Heart  Актрисата, за която говорите беше в ролята на майката на Дору.
Сладурана е! Тези снимки са от преди години. Сега е на по-голяма възраст, но е хубавица! Дано тогава е интернет сериал. Нека приеме Халит, нека го видим и в тази роля, а щом приеме, значи предизвикателството му харесва!

Само да добавя, че според мен, въпросната актриса би се справила чудесно с ролята на кучка, ако трябва да го изиграе! Каквото и да означава това.

Двата женски образа може да не са непременно - положителен и отрицателен. Зависи от гл. т. Всеки за себе си да е прав.

Според мен Ранини е наясно в някаква степен и с това, кой ще играе поне единият женски образ, но явно е важно първо Халит да потвърди, защото както тя е писала, "...това променя играта". Явно им трябва актьор, който може да прикове вниманието и да направи ролята, определящ е в историята. Ох, това има Ерджумент ми е много дразнещо...Няма ли по-свястно?!  Joy Joy Joy

То не, че Ирхан е върхът!  Laughing Laughing

Хайде да видим вече този Ирхан какви греховни ще ги забърква! Ясно е, е ще има интрига между него и жените!

Щом са се върнали в Истанбул по никое време, предполагам, че РД на Айше не е единственият повод да си прекъснат почивката. Освен, ако не е юбилярка.
Явно Халит е вече в играта и има ангажименти в тази насока.

Сега най-големият майтап ще бъде, ако и Берг цъфне с някое участие! Картинката ще е пълна!  Joy Joy Joy

Амааа...прекалено е хубаво, за да е вярно! А така ми се иска! Кеф ти Ирхан, кеф ти ...! Искам да ги видя в нови роли, различни и предизвикателни!

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 10:55 от Mydream

# 598
Не Ирхан, а Ирфан.

Хахахаха

Ерджюмент??!!!! WTF! Shocked

Ужасни са наистина имената.
Тези хора не мислят ли, че сериалите им се продават и в чужбина.

................

Назлъ също е от няколко дни в Истанбул.
Явно ще си тръгва скоро.
Сигурно са дошли и да я изпратят.
Но преговорите около сериала също са причина определено.
Щом до 10 дни всичко трябва да стане ясно.

# 599
Прекръстих го на Ирхан и туй то!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ирхан, Ирфан все тая!  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Моето внуче вместо х, казва ф в момента, фалат, фубав  Grinning Heart Eyes Може да съм прихванала!

Все хубави хора са били на снощния купон!

Този мъж се е снимал наред, не се сещам кой е! Не, че е задължително!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт