Перилни препарати и омекотители – 58

• 55 018
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • оттам, откъдето започва България
W, в никакъв случай не бих те агитирала да ползваш течен препарат за пране.

Аз за себе си знам и преценявам кое цветно пране (защото бялото го пера с прах) може да се изпере с течен препарат и кое ще изпера с прах за цветно.

В момента приключвам един течен Ариел и ме чака течен Персил. ОБАЧЕ, винаги на линия имам прах за пране за цветно (в момента Персил).

# 211
  • на Мелмак
И аз се чудя на еко ег, май ще поръчам да пробвам, че един прах при различни хора пере различно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 212
  • София
Момичета, кой гръцки прах за пране хвалехте?

# 213
Скип сигурно...

# 214
  • София
Тета, благодаря! Той беше само за бяло?

# 215
Май да...нямаха прахообразни там за цветно. С течни перат цветното...така съм запомнила.
Не съм сигурна обаче...

А Скип прах гръцкия е Омото тук официалния внос...

# 216
Аз купувам СкипУлтимейт. Купувала съм прах за бяло и течни в синя и зелена опаковка. Течния синя опаковка не избелва и става за цветни, обаче в зелената имам чувство, че избелва. Синия ми харесва. Етр в тази опаковка. В големите е различен.

Говоря за този, че избелва:

Аз купувам за 40 праента. Има и един в големи туби пак за 40 пранета,  но не ми допада на мен.

Последна редакция: пт, 14 юни 2019, 21:51 от petiaivanov

# 217
Не избелва. Разликата е само в аромата.

# 218
  • оттам, откъдето започва България
За харесващите омекотител Бинго - другата седмица в Кауфланд всички видове ще бъдат: 2 на цената на 1 - 3.19 лв. Simple Smile

# 219
Вече започна да се появява новия прах Persil Deep Clean. Този път обаче промяната не е само на опаковката. Има някои съществени промени.

Има ли го по магазините в България?

# 220
Кога се налива омекотител? Още когато се изсипва праха в чекмеджето или при последното изплакване?
Спомням си, че в упътването на пералнята пишеше, че не се слага в началото, защото така пречи на праха да изпере добре дрехите.
Не знам до колко е вярно, но в редките пъти когато ползвам омекотител винаги го слагам след като програмата за изпиране свърши. Пускам допълнително изплакване.
Има ли значение кога ще налея омекотители?

# 221
  • София
Омекотител винаги съм слагала в началото. Защо да пречи на праха да изпере, той е в друго отделение и не влиза в пералнята докато през това отделение не потече вода за изплакване.
Пускам комбинирани програми пране и сушене за да се занимавам възможно най-малко с дрехите, и през това време или правя нещо друго или спя (най-често се пере през нощта) и няма как да дебна кога точно да се налее омекотител. Нямам спомени да пише такова нещо в ръководството на моята, пак ще погледна.

# 222
Отделението за омекотителя е друга. Пералнята го "взема" с последното плакнене. Няма как да се смеси с праха...освен ако не е повредено нещо чекмеджето...☺

Взех ариел да бяло от К.
Др.седмица гледам ще има Омо 20 пранета за 7 лв.
И Персил 2 по 50 пранета на 27 лв...но само гел.

# 223
soniapro, точно този с новата технология ще бъде в Кауфланд на промоция тази седмица, само че течен, както писа Тета

# 224
Искам да похваля този омекотител. Ползвала съм много марки, но от този съм очарована, дрехите след изсъхване останаха много меки на допир. На миризма наподобява синия Ленор но е доста по деликатен и свеж. Използвах го в комбинация с прах Ариел за цветно.

Общи условия

Активация на акаунт