Перилни препарати и омекотители – 58

• 55 005
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
И аз вече нямам Nerd

# 481
На мен Denk Mit ми харесва много, ползвам и за цветно, и за бяло. Изпира всякакви петна без проблем при мен. Мирише ми на свежо, а и самата миризма не е силна и натрапчива. Не ползвам омекотител.

# 482
Денкмит не ми хареса на мен когато го ползвах, че беше на бучки. Иначе си переше добре, така че и аз мисля да взема едно пакетче за моментите, когато нямам запаси от големите торби с прах.

# 483
Перях дрехите на малкия с

И бях много доволна! После минах на Омо и пак бях доволна и сега реших отново да взема този , но дрехите на дребния са делите в петна ! Не мисля , че петна от диня са трудни за изпиране , но всички дрехи са с едни такива кафеви петна !
 Сега пера нашите дрехи

И не съм доволна изобщо! Направо вече не знам с какво да пера ! Напоследък всички дрехи след пране са си с петната и едни такива сивкави вместо бели ! Ужас , ужас!

# 484
Опитай с прах. Ариел, Персил.

# 485
  • София
Сивите петна може ли да са от балончета?

# 486
Опитайте новия Ваниш Joy. Много ме дразни това Ваниш от рекламата.
А сега сериозно, тук има нещо като правило, че бебешките дрешки е добре да се перат не с течен перилен препарат, а с прах и най-добре такъв за бяло, на най-високота позволена (може и не позволена) температура.

# 487
Когато пера бебешките на повече от 30градуса дрехите излизат похабени,избелели и износени! Веднъж с една Мама купихме На децата си еднакви комплекти и се разбрахме за 1- ви юни да ги облечен така ! До тук добре , но след изпирането (на 50 градуса) и нейно изпиране (30градуса) моето дете изглеждаше сякаш е носило тези дрехи години , а нейното с едни ярки хубави цветове без топчета и избеляване ! Дори на бас и папионката , която беше залепена се беше скъсала! Затова пера на деликатна програма на 30 ! Като , че
Ли пералнята ми е “силна “ , ако може да се каже така !
Ааа петната не са от балончета - обедена съм. Хаха

# 488
От както разбрах, че 35% от съдържанието на праховете Денкмит е зеолит спрях да ги ползвам.

# 489
  • оттам, откъдето започва България
30 градуса, деликатна програма - детски дрехи?!
Поне 40 градуса ползвай. А за белите дрешки на 50.

# 490
Проблемът не е в "силната пералня"😃, а в некачествените дрехи. Вчера прах плажната ми кърпа на 60 градуса за пореден път. Ползвам я четвърта година за плаж - цветовете не са мръднали, ярки и красиви, въпреки прането на 60 градуса и силното слънце на плажа.

# 491
Нормално е да се захабят дрехите при постоянно пране на 30°, програма за деликатно пране, а и в комбинация с течен...
Прекрасно ви разбирам относно изсветлелите дрехи и на мен това ми е болката, но трябва да направите компромис.
На светлите дрехи няма да им стане нищо, ако ги перете с прах за бяло и поне 40°, и по-дългичка програма, само ще са по-чисти.

# 492
Препаратите, които си показала, са много нисък клас.
Ако купуваш детски дрехи на български фирми, не се и замислям даже защо са толкова некачествени. Просто всичко в тях е некачествено - от плат до изпълнение.

# 493
Ами относно дрехите за детето вече взимаме само от уайкики! Не са мръднали , ама ако взема от бебешките магазини български дрехи ( не стават)

# 494
Бебешки дрешки купувам предимно от HM и Next, пера на 60 градуса, а понякога и на 90 с Персил Сензитив прах,не са мръднали. Цветовете са като нови и не са се свили.

Общи условия

Активация на акаунт