Слънцезащита 2019 - IV

• 60 463
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте! Със суха кожа съм и леко омазнена Т зона. Харесала съм слънцезащитата на Миша - https://kocos.bg/bg/page/indexdetails@menu_id=263&selected_f … ers[57][]=454, но се колебая кой вариант да взема - за суха кожа (със зелена капачка) или водоустойчивия (със синя)?  Когато съм в градски условия, съм повече на закрито, но нямам възможност за подновяване през деня и затова се чудя вали водоустойчвият вариант няма да е по-добре. Кой бихте ми препоръчали?
И аз съм с такава кожа и в абсолютно същата чуденка. Сега ползвам Миша 45 от Дъглас, но ми привършва.
Май ще взема зеленият за градски условия, а и за него пише, че не се налага двойно почистване всеки път.
Ако изобщо стигна до море тази година ще заложа на водоустойчивият.
Бих пробвала и похваленият тук Daylong Extreme липозомален защитен лосион SPF 50+.
Просто гледам да не ги натрупвам, че от проба-грешка и от миналото лято имам купища недоизхабени.

# 631
Отворени преди година и повече - не, но виж - прясно разпечатан и в момента ползвам след срока на годност, нищо му няма.

# 632
Здравейте момичета, в момента ползвам Aquafluid-а на Bioderma, но привършва и се чудя дали да го сменя с нещо с по-добра защита. Харесала съм Missha Essence:
https://kocos.bg/bg/SLYNTsEZAShtITNO-MLYaKO-ESENTsIYa-MISSHA-ALL … F50-PA-70ML.p2364 Някоя от вас дали я е ползвала и как е като консистенция? С комбинирана кожа съм и много трудно попадам на слънцезащитна, която да не оставя кир ефект и да не мазнее. Ако някой е ползвал Aquafluid-a и Essence на Missha, би ли направили сравнение на кремовете? Мерси.

# 633
ползвам синият вариант на миша /водоустойчив/ - преди него ползвах основно точно аквафлуида
аквафлуидът за мен беше най-доброто, но откакто /3-4 опаковки вече/ ползвам мишата, биодермата изобщо не ми харесва

# 634
bubanka, предразположена ли си към образуване на петна? Откакто съм, ми върши работа мнението за даден продукт само на някой също предразположен.

# 635
# 636
  • Варна
Аз също ползвах в продължение на година тонираният аквафлуид на Биодерма, но откакто открих Миша няма и да припаря до Биодерма! Ползвам точно този на Миша със зелена капачка и съм повече от доволна, предразположена съм към поява на пигментни петна, по-специално лунички и мога да кажа, че върши чудесна работа при мен Simple Smile

# 637
https://www.marvi.bg/shop/apivita-wine-elixir-%D0%B0%D0%BF%D0%B8 … D0%B5%D0%BC-spf30
Търся отзиви за този крем на Апивита, имам няколко петънца и ми хареса като вариант

# 638
  • София
Аз също ползвах в продължение на година тонираният аквафлуид на Биодерма, но откакто открих Миша няма и да припаря до Биодерма! Ползвам точно този на Миша със зелена капачка и съм повече от доволна, предразположена съм към поява на пигментни петна, по-специално лунички и мога да кажа, че върши чудесна работа при мен Simple Smile
А може ли да опишете с какво Миша толкова превъзхожда Биодерма?

# 639

Какво значи "зелена капачка"?
За тези от нас, които не сме на ти с корейската козметика!

# 640
  • Prismatica Aerie
Какво значи "зелена капачка"?
Тази.
Умишлено давам линк към този сайт, за да сравните цената.
Съставът не е от най-прекрасните, но усещането при апликация я прави много харесван продукт.

# 641
На този сайт на мен ми иска 15 долара доставка, така че си губи смисъла поръчването.

# 642
И това е намалената цена  редовната е около 20 долара.

# 643
  • Prismatica Aerie
На този сайт на мен ми иска 15 долара доставка, така че си губи смисъла поръчването.
Цената на доставките са такива за много страни, заради вируса. Най-вероятно съвсем скоро ще се нормализират. На сайта всеки ден обновяват информацията за шипинга.
Но ето друг вариант.
Бих препоръчала да обърнете внимание все пак на състава. Ако държите на него, разбира се.

# 644
  • Пловдив
В Кокос ги има всички видове слънчеви защити на Миша, мисля на 51 лв бяха.

Общи условия

Активация на акаунт