Слънцезащита 2019 - IV

• 60 823
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, все още съм в търсене на слънцезащитен крем, ползвам в момента на Ла рош за мазна кожа, но имам чувството, че ми идва тежък и ми излизат от него пъпки. Ползвах и на  Виши, но се бели като го нанасям....кожата ми е комбинирана, но не искам вече крем, който да я матира, защото имам чувстово, че от тези кремове се омазнява още повече. Искам лек, слънцезащитен крем, който да не се бели като кир когато го нанасям.

Аз съм много доволна от този. Има го в два варианта: за мазна и за суха кожа.
А от къде го купуваш? И с минерален или химичен филтър е? Мерси.

# 541
Купих го от аптека Марви, защото беше на промоция. Виждала съм го и в други аптеки. Относно втория въпрос, не знам с какви филтри е.

# 542
Здравейте, все още съм в търсене на слънцезащитен крем, ползвам в момента на Ла рош за мазна кожа, но имам чувството, че ми идва тежък и ми излизат от него пъпки. Ползвах и на  Виши, но се бели като го нанасям....кожата ми е комбинирана, но не искам вече крем, който да я матира, защото имам чувстово, че от тези кремове се омазнява още повече. Искам лек, слънцезащитен крем, който да не се бели като кир когато го нанасям.
Напълно те разбирам. И аз съм с комбинирана кожа и много трудно попадам на крем след който да не лъщя или да не се разнася като кир. Крайно разочарована съм от Bioderma photoderm spot-age spf 50+, превръща се в кир и даже не можах и да го доизмажа. Сега ползвам Avene Cleanance за мазна кожа. Разнася се добре, много бързо попива, оставя някак сухо усещане на кожата. Потърси мостра в някоя аптека и го пробвай.
Мен една много любезна аптекарка в Медея Студентски град ме посъветва да избягвам слънцезащитни, който са за всеки тип кожа. Каза ми да търся за комбинирана към мазна или най-добре с консистенция флуид, за да не запушва порите и да не ми излизат после пъпки.
Ако някой с комбинирана кожа е доволен от флуид с минерален филтър, ще се радвам да сподели.
И аз ползвам същия, обаче ми се струва, че наистина флуид ще е най-добре за нашите кожи. Като изхабя този ще пробвам с някой флуид на Авен.

# 543
Защо не прочетете темата първо, има много предложения различни от Авен и Биодерма (които стават горе-долу, но не са най-доброто за никой тип кожа).

# 544
  • някъде под слънцето...
И аз нв съм особено доволна  от новуя флуид  на Ланкастер.
Това лято бях с него
Не съм забелязала да изглеждам по млада нито кожата на лицето ми се е
просветлиа.90 лева за него е безумна цена, колкото и да го хвалят,  без  дори  да го.пробвали  някои блогъри.
За 24 евео  , колкото струва в Испания, също не оптимален вариант.На тази цена (около 24 евро за 30 млл ) има много по добри продукти
С две думи.Не бих повторила.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 07:25 от sl

# 545
Аз съм с мазна кожа. Разгледайте мат флуида на Юсерин с пудрен завършек, мат флуида на Уринаж и флуида на Виши също мат.И от трита съм много доволна. Без петна, без кир ефект - флуида се разнася лесно и леко по принцип, без запушване на пори. Понеже обичам пудрения завършек, който придава кадифен израз на кожата любимец ми е Юсерина,

# 546
Аз съм с мазна кожа. Разгледайте мат флуида на Юсерин с пудрен завършек, мат флуида на Уринаж и флуида на Виши също мат.И от трита съм много доволна. Без петна, без кир ефект - флуида се разнася лесно и леко по принцип, без запушване на пори. Понеже обичам пудрения завършек, който придава кадифен израз на кожата любимец ми е Юсерина,
А някой от тези флуиди да е с минерален филтър и остават ли бели следи след нанасянето?
Не съм пробвала до сега продукт с пудрен завършек, означава ли това, че има лек цвят?

# 547
И аз съм с комбинирана кожа и много трудно попадам на крем след който да не лъщя или да не се разнася като кир. Крайно разочарована съм от Bioderma photoderm spot-age spf 50+, превръща се в кир и даже не можах и да го доизмажа.
И аз съм разочарована по същата причина. Ще го доизмазвам зимата, когато няма да подновявам през 1- 2 часа.

# 548
И аз съм с комбинирана кожа и много трудно попадам на крем след който да не лъщя или да не се разнася като кир. Крайно разочарована съм от Bioderma photoderm spot-age spf 50+, превръща се в кир и даже не можах и да го доизмажа.
И аз съм разочарована по същата причина. Ще го доизмазвам зимата, когато няма да подновявам през 1- 2 часа.
Реално аз се навих да го купя защото моя приятелка е влюбена в него и ми го прехвали. Ползва го поне от 2 години, но тя е със суха към нормална кожа, а аз с комбинирана и склонна към акне.
Откриването на добър крем със Spf поне 30 не е лесна задача, поне за мен. А искам да си го ползвам целогодишно.

# 549
А някой от тези флуиди да е с минерален филтър и остават ли бели следи след нанасянето?
Не съм пробвала до сега продукт с пудрен завършек, означава ли това, че има лек цвят?

Нямам представа с какви филтри са. Уринаж белее, но той е 50 фак., Виши е 30 фак. матира и не белее, а Юсерина е 50 фак. и няма цвят.Пудрения завършек дава кадифен израз на кожата -все едно сте си сложели лека пудра.

# 550
За мазна и склонна към акне и комедони кожа препоръчвам СВР Себиаклиър. Ползвам го от по-миналата зима, вече 7-8 туби съм изхабила. Купувах и Ла Рош и Авен и още други. На ЛаРош оцветения флуид миналата зима се казваше друго, сега шака флуид - ми не е лош, ама след час е лъснал и цапа ужасно. На Авен  Клиананс дадох 3 дни шанс след като тръгвайки за ски пистата установих, че нямам крем за подновяване в мен, та даже и на промоция го купих - ми ужас ми е - стои мазен в началото, после изсъхва, после пак лъсва и прави всичко бяло. Даже и с петно се прибрах. От Дюкре имам същите впечатления.

Поръчах Аустрелиян голд ботаникал, би трябвало към средата на октомври да го получа. От слънцезащитата им за тяло съм много доволна тази година- никакви мазнотии, бели следи и гадни миризми.

# 551
  • Варна
Пробвала съм повечето spf50 на познатите Биодерма, Авен, ЛаРош, Юсерин, СВР и общо взето повечето не бяха “ок” в съчетание с грим... Сега съм си поръчала есенцията на Миша 50 фактор и съм много обнадеждена, когато я пробвам ще споделя мнение. Съдейки по състава си заслужава да се пробва.

# 552
А аз намерих това в близката дрогерия. Неприятно се изненадах, че е с цвят, но ще му дам шанс. От скъпата и медицинска козметика няма резултат при мен. Ще дам шанс единствено на  Ивостин, защото ми беше изписан преди време след химически пилинг.

# 553
  • София
Какво имаш предвид под няма резултати?
Изгараш, излизат ти петна?

# 554
Петна.

Общи условия

Активация на акаунт