Чернобил НВО

• 32 546
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Четох, че са ги били, но не съм ровила за повече инфо.

# 661
  • Асеновград
Още не съм се решила дали да го гледам, всички много говорят за сериала, искам да го гледам с мм, но една колежка ми каза че не е за всеки този сериал и че сънувала кошмари след като го е гледала и не знам как ще ми се отрази на леко лабилната психика Grinning

# 662
Сериалът е направен много балансирано, излишна драма наистина няма, драмата идва от това, че всичко е действително случило се.

# 663
За съжаление, не. Даже GoT са подобрили собствения си рекорд тази година. Те и "Теория на големият взрив" поставиха летвата високо за съответно кабелна и броудкаст телевизия, а и предвид отлива на зрители от нея(гледа се все повече онлайн) едва ли някой ще има подобни цифри в бъдеще.

Yana.GG, според мен ще загубиш ако не го гледаш. Много добър и стойностен мини сериал е. Заслужава си всяка една отделена минута Simple Smile

# 664
  • Асеновград
За съжаление, не. Даже GoT са подобрили собствения си рекорд тази година. Те и "Теория на големият взрив" поставиха летвата високо за съответно кабелна и броудкаст телевизия, а и предвид отлива на зрители от нея(гледа се все повече онлайн) едва ли някой ще има подобни цифри в бъдеще.

Yana.GG, според мен ще загубиш ако не го гледаш. Много добър и стойностен мини сериал е. Заслужава си всяка една отделена минута Simple Smile

Да, навита съм да го гледам, благодаря за препоръките Simple Smile

# 665
Би ми било интересно да видя проучване на общественото мнение относно Белене преди и след сериала.

# 666
  • Mostly in my mind
Би ми било интересно да видя проучване на общественото мнение относно Белене преди и след сериала.
Вече прочетох 2 статии за изоставения, пардон недовършения, квартал.

# 667
Още не съм се решила дали да го гледам, всички много говорят за сериала, искам да го гледам с мм, но една колежка ми каза че не е за всеки този сериал и че сънувала кошмари след като го е гледала и не знам как ще ми се отрази на леко лабилната психика Grinning

Струва се да се гледа. Тежък е, защото както казаха другите, се е случило в действителност! Вярно е, че те държи по няколко дни, след като се изгледа филмът! По-добре го изгледайте, въпреки че е много тежък, защото ще научите много неща и направите връзка с провежданата днес политика дали нещо се е променило.

# 668
Вече прочетох 2 статии за изоставения, пардон недовършения, квартал.
Квартал?
The_Third говори за атомната централа.

# 669
# 670
Благодаря. Бях чувала само, не знаех, че това имаш в предвид под квартал.

# 671
  • Mostly in my mind
Аз дори и не знаех, че съществува. Днес от статиите разбрах. Всъщност го наричат жилищен комплекс да сме по-точни. Blush

# 672
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Сънувам всякакви ужасии след като гледам нещо по-дарк, дори след Хари Потър сънувах по цели нощи смъртожадни и диментори  Laughing Обаче, след Чернобил не сънувах нищо, няма нищо страшно което да предизвика кошмари. Но, че седмици наред само радиация ми беше в главата е отделен въпрос...

# 673
  • Асеновград

Сънувам всякакви ужасии след като гледам нещо по-дарк, дори след Хари Потър сънувах по цели нощи смъртожадни и диментори  Laughing Обаче, след Чернобил не сънувах нищо, няма нищо страшно което да предизвика кошмари. Но, че седмици наред само радиация ми беше в главата е отделен въпрос...

Хах да, и аз не мисля че ще ми въздейства толкова че да сънувам кошмари, но знае ли се Grinning

# 674
  • Mostly in my mind
Не съм сънувала кошмари. Но след последната серия дълго не можах да заспя...

Общи условия

Активация на акаунт