Чернобил НВО

• 32 678
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Другата България
В бананите изписвате Chernobyl.
Laughing Embarassed
Много важно уточнение за блондита като мен.
На български изписано не ги намира.

Има ги и в двете Замунди.

# 616
Аз да си кажа Wink

# 617
  • оттам, откъдето започва България
https://www.vesti.bg/sviat/dron-nad-prizrachniia-grad-kraj-chern … bil-video-6096305
Интересното е, че има хора. Open Mouth

# 618
Явно туристи. В във фейса има БГ група "Пътешествия по света", където всеки може да пуска снимки и пътеписи (има страхотни попадения там). И преди са се пускали туристически от Припят, но тази седмица един $%€§ пусна с предисловие че му било детска мечта, че знаел, какво ще кажели "лелките" а на сума ти снимки той и приятелите му нахилени до уши. В коментарите маса народ пък пишат, че им било мечта, и щели да я осъществели.

# 619
В крайна сметка Легасов защо се самоубива?

# 620
В крайна сметка Легасов защо се самоубива?
Тук пише,че причината е друга,но не и каква.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Istinata-li-pokazva-se … xzoE7DDMOsH-f3_Dw

# 621
# 622
Ще има епизод 6 (последен) на сериала. Пише, че ще излезне на 4 юли.

П.с Все пак касетките на Легасов  в 1-ви епизод  са 6 на брой.

# 623
    Снощи докато се рових по смартфона си из фейсбука, докато бях в леглото и се приготвях да заспя, попаднах на една история на Людмила Игнетенко от книгата "Чернобилска молитва". От 23,00 часа до 23,40 часа почти изчетох тази история. Не знам защо си го причиних. Такива детайли бяха разказани, че после цяла нощ не можах да мигна! Мислих да си купя тази книга "Чернобилска молитва" и да я прочета, но след тази история, отказах се. Знам, че тези истории ще ме държат дълго време.

# 624

Благодаря, че сподели. Ще го чакам!!!

Радиацията не е заразна от самия човек, т.е. минава през тялото и уврежда. Когато се изкъпе човек, не е вече радиоактивен. "Заразни" за всякакви дрехи, тъкани и други всякакви материали, по които може да се отложат радиационни частици.  /така поне знам аз/

# 625
  • Пловдив
Тръпки ме побиха от сериала. Не че всички не знаем историята, но някак като си представиш по-реално какъв ужас са преживели тези хора наистина е разтърсващо.. .

# 626
  • София

Това къде го прочете? HBO официално потвърдиха че приключва с 5я епизод

# 627
Тръпки ме побиха от сериала. Не че всички не знаем историята, но някак като си представиш по-реално какъв ужас са преживели тези хора наистина е разтърсващо.. .

Преди този сериал, почти нищо не знаех. Това, което съм чула отнякъде или ми е било разказано от родителите ми. Иначе не съм се интересувала никога да се задълбоча в търсенето на информация за Чернобил! Този филм може да е художествен и съм наясно, че повече или по-малка част от фактите, могат да не съвпадат с реалните такива. Научих много неща от този филм, които не знаех изобщо. Благодаря на американците, че показаха на целия свят какво се е случило с АЕЦ в Чернобил. За мене беше добре на английски език. Ако американци говориха на руски, щеше да бъде пълна пародия този филм. А и не харесвам руски език.

Мислите ли, че руснаците биха направили такъв филм? Няма начин. Те докрай ще отричат истината. Навярно, след като е излязъл на екран този филм, са се опитали да спрат неговото излъчване.

Прочетете книгата "Чернобилска молитва" и тогава наистина ще се ужасите и ще ви бъде постоянно в главата ви историите на жертвите.

# 628

И аз това искам да попитам.

Светлана Алексиевич за сериала „Чернобил“: Разказ за система, ко … човека за ценност

# 629

https://www.vulture.com/2019/03/watch-the-chernobyl-trailer-hbos … orror-series.html

А за датата 4ти юли го четох в някоя българска статия...но в коя не мога да се сетя.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 13:47 от emiliq.nikolova88

Общи условия

Активация на акаунт