ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 10 - След финала

• 44 164
  • 624
  •   1
Отговори
# 450
Аз се надявах да са поканили Велислав Павлов. Димо някак не го виждам в такава история, но може и да ни изненада.

В момента са по Нова. Simple Smile

# 451
Всички ще понеса без Мариан Вълев... ужас... Димо Алексиев го харесвам.

# 452
Мариан и аз трудно ще го преглътна, дано да не е в някоя от главните роли.

# 453
  • Mediterraneo
Добре, че не е набутал останалите от другата сапунка! Димо е достатъчен( аз го харесвам).

# 454
  • Галифрей
Надявам се да бъде емоциална  и красива сцена когато Филип и Мия се срещат отново след пет години ❤❤
В интервюто казаха,че Димо играе  партньор на Христина Апостолова.

„Сюжета е замислен изцяло върху архитектурата, визията и атмосферата на Велико Търново, както и върху историята, която този град съдържа. Историята се развива пет години след като всичко започна. Има много по-брутални престъпления, защото обществото се е променило. Животът на хората и на полицаите се е променил. Границата между доброто и злото е размита, а всички в полицейския участък се опитват да открием извършителят на престъпленията. Опитваме се да погледнем от философска и екзистенциална гледна точка върху тези теми. Надявам се, че ще предложим нещо завладяващо и емоционално за зрителите“, разкрива Павел Веснаков.

Казват,че не се чели  до край сценарият, никой не знае кой е убиеца само главният сценарист. Явно искат да заснемат реакците хем на актьорите и персонажите, което е супер яко.

# 455
С този актьорски състав, трудно ще надминат сезон 1. Дори ми се изпари желанието като ги видях, а толкова го чаках.
Димо го харесвах в  ОЖ, но после взе да изскача от всякъде и рязко ми опротивя. Особено в рекламите за някакви залагания и Игрите... Останалите гореизброени пък са ми съвсем непоносими, включае Духовникова.
Само Ирмена и Владо харесвам.
От друга страна Велико Търново ще е благодатно на красиви гледки и загадъчни места, дори повече от любимите ми Родопи и Смолян. Има и 2 уникални манастира в близост до града: Преображенски и Света Троица. Дано се сетят да ги включат. Гледките от тях са неповторими.

# 456
  • Пловдив
Много се надявах, че Стоян Радев и Валери Йорданов също ще се появят - нали щяха да си правят детективска агенция в края на сезона

# 457
И аз много се радвам, че новият сезон ще е в любимия ми град. Simple Smile

Подборът на новите участници също не ми харесва. Надявах се пак да участват Валери Йорданов и Стоян Радев, въпреки, че  мястото на действието е друго, тя България не е толкова голяма...

Трябва историята да е страшно интересна, че да ми се догледат Димо Алексиев и другите  постоянни присъствия. Мариан Вълев пък го харесвам само като много млад в Границата.

# 458
  • Там,където се събуждам щастлива.
Нещо интересно..
Имаме къща около Търновско и един черен котарак идваше в градината. Познат знаеше за него и по някакъв начин се оказало, че някой се свързал с него, че за сериала им трябва черен котарак. Така станал нашият котарак герой във филма.

Актьорите спят в Резиденцията в Арбанаси и се хранят всички в заведението, което е собственост на кмета на Велико Търново.

# 459
Явно и Рая Пеева има роля.

# 460
  • Дубай
Нямам търпение ,току що изгледах финала на сезона  на нова и чакам с голям ентусиазъм новия сезон.Дано го излъчат по-скоро
Търново е хубав град ,като Родопите чудесен на гледки и места за криене

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 23:53 от I.V

# 461
  • София
Как ли ще се отрази новината от днес, че Карамазов се отказва от актьорската професия?Дали вече е сниман новия сезон или услужливо ще "изчезне" образът му от Дяволското гърло?

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 17:32 от Velina25

# 462
  • Дубай
Как ли ще се отрази новината от днес, че Караманов се отказва от актьорската професия?Дали вече е сниман новия сезон или услужливо ще "изчезне" образът му от Дяволското гърло?
А може ли да питам къде прочетохте това...ще е жалко ако е така ...Добър артист е

# 463
  • Галифрей
Какво???
Потърсих в google  и ми излезе това https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/13272755
Тук са постнали неговата реч. Найстина напуска 😔

# 464
Заснет е сезонът. Духовникова е качила пост, че са приключили със снимките.
Скрит текст:
Жалко, че Владо се отказва от професията. Ето и интервюто:
https://www.focus-news.net/novini/interesno/Vladimir-Karamazov-A … pozhelaya-1490038

Общи условия

Активация на акаунт