Ще имам близнаци! Тема с продължение 36

• 70 679
  • 822
  •   1
Отговори
# 300
Аз използвах аптамил прематюр само за единия близнак до навършване на 2500кг. После ги минах на Хип комбиотик и сега на Бейбилов на ДМ.

# 301
Консистенцията е ужасно твърда и суха, излиза много трудно, с много рев и напъване, след много масаж на коремчето и понякога стимулиране на изхождане. Дупето й вече е цепнато. Цветът на акитата е жълт, първите са примесени с кръв. Със сигурност е запек, но не зная какво да предприема. Пробиотик давам Active flora baby.

# 302
Пробвай с Хип!

# 303
Редувайте пробиотиците, на Джеймсън, вая, линекс, флора актив бейби, биогая има ефект така с изхождането. Другото е ако давате против колики например еспомизан или друг подобен препарат със семетикон да знаете, че той запича. Биоамика много помага при запек

# 304
Родих близначките си в 34 +1 г. с в Надежда - и не, не правя никаква реклама на самата болница - едното ми бебе стоя 2 седмици в Неонатология, другото - месец. Погрижиха се адекватно за децата ми, които за щастие нямаха проблеми освен ниското тегло (1,600 кг и 1,960 кг) както без съмнение биха се грижили и в Майчин дом, и в Токуда. Просто споделям Simple Smile Бяха захранени с Фризолак Прематюр и го ядяха до достигане на тегло 3 кг - нямаха никакви проблеми с него, акаха си по няколко пъти на ден, пробиотик не съм давала, само Колийф. След това преминаха на ХИП Комбиотик. Това с млеката е индивидуално, както е коментирано в много теми. Честа смяна не се препоръчва или ако ще има такава е добре да бъде плавна. Но не е като да няма с какво да се смени, разбира се Simple Smile

# 305
Моите деца бяха на смесено хранене с Аптамил Прематюр и кърма, пробиотик Биогая, не сме имали проблем.
После минаха на Лактана Био, но от него рефлукса се засили, сменихме с Хип антирефлуксно и с това останахме почти до края.

# 306
Здравейте, бременна съм в 10г.с с близнаци направих имунологични и генетични изследвания и имам завишени серуми фактори на ангиогенезата, има ли мами с подобен проблем

# 307
FBID1865831066774477, да.
Бях на Фраксипарин по 1 вечер от началото до миналата седмица - 22 г.с.

# 308

Благодаря ти много за отговора

# 309
имали мами родили близнаците си по естествен път Hushed аз предните две деца така съм ги раждала и адаки много се притеснявам от секциото и усложненията след това Frowning1

# 310
Аз родих близначките си нормално в 33 седм. Беше ми второ раждане. Първото също ми беше нормално. Докторите прецениха, че ще мога да родя нормално, въпреки, че бебетата бяха с една плацента. Родих бързо и лесно, възтанових се веднага.

# 311

Замени ли с нещо фраксипарина или просто го спря?

# 312
Мами какво ми трябва за новородени близнаци Blue HeartBroken Heart че ми е пълна мъгла. Нищо не сме взели до сега .

# 313
Аз съм купила легла с матраци, един комплект шишета (за първо време), комплекти за изписването + 2 одеалца, козметика за къпане и мазане, комплект пелени (изискват ги за родилното), корито за къпане, по един комплект чаршафи ( трябва да си взема по още един със олекотена завивка), и дрешки за първо време. Засега това са ми покупките Simple Smile

# 314
Момичета здравейте. В 15 г.с съм в близнаци, дай боже всичко да е наред до финала, искам да попитам имаше ли нещо по сцецифично при износването,знам че е индивидуално, но като препоръка...дори и изследвания, чудя се на 29г съм нямам пъсната Тромбофилия, колко от вас са пускали? казаха ми че на едното бебе плацентата е легнала на влагалището, но може да се вдигне, това до колко трябва да ме притеснява, при вас как прочете всичко? Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт