Няколко тортени въпроса.

  • 3 465
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 2 142
ей, това със сладкото не го знаех, т.е никъде не сем го чела, а някак отвътре ми дойде веднъж и от тогава открих, че е удобно за под фондана. Направо си се радвам! Сигурно в предишния си живот съм била кулинарка Wink Laughing

# 16
  • Мнения: 9 109
Кенга, снощи си пекох блатове за Трюфел тортата и нито един не се надупи в средата, но блатовете са тънички и ги наливах на хартия, която не беше колкото дъното на тавата, а по-малка.  Те си се надуха равномерно навякъде и се изпекоха, без да се разтичат встрани и тн.  Ако искаш - пробвай с такива тънки блатове.

# 17
  • Сливен
  • Мнения: 382
Момичета, страхотни сте! Огромно благодаря на всички!!!!  bouquet
Имам една седмица да мисля, на каква точно торта ще се спра. Надявам се да става за показване, та да се изфукам с нея. Wink
Получих наистина страхотни съвети, дето нямаше от къде да ги науча. Преди да отворя темата няколко пъти пусках търсачката, но така и не намерих отговор на въпросите си, така че и в нашия клуб вероятно ги нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт