Какъв крем за лице използвате? – Тема 15

• 72 756
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Серум и кремове с вит С могат и даже е хубаво да се ползват постоянно, особено от едни години нататък.
Тези, които са като течност, наистина не е добре да се ползват, като почнат да оксидират, което може да стане и месец след отварянето. С кремовете е по-различно, там са по-стабилизирани, но и в много по-слаба концентрация.
The ordinary имат един вит С на прах, което е добър стабилизиран  вариант, защото можеш всеки ден да си го забъркваш в крем прясно прясно.
Вчера поръчах това, ще го видим как е...
THE INKEY LIST | C-50 Blemish Night Treatment | Cult Beauty | Cult Beauty https://www.cultbeauty.co.uk/the-inkey-list-c-50-blemish-night-t … mp;SubKey=3431978
Имам и един крем на Лумене с вит С, който още не съм отворила, надявам се да прави нещо, ще видим като му дойде времето.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 08:49 от tuali

# 706
Лурдес, освен буустъра, за който говориш, Клиник имат и едни измиващи прахчета с вит. С, също хубави. В кутията има 28 бройки. Разтварят се преди ползване и се оставят да действат около минута.
Буустърът, ако не си го изхабила, можеш да ползваш до 14 дни, ако не си е променил цвета.
Аз от Прахчетата държа постоянна наличност. Буустъра ползвам по 1 месец пролет и есен.
През лятото не ги употребявам заради избелващия ефект, който имат и съответно повишения риск от петна.

# 707
  • Edinburgh-UK
Лурдес, освен буустъра, за който говориш, Клиник имат и едни измиващи прахчета с вит. С, също хубави. В кутията има 28 бройки. Разтварят се преди ползване и се оставят да действат около минута.
Буустърът, ако не си го изхабила, можеш да ползваш до 14 дни, ако не си е променил цвета.
Аз от Прахчетата държа постоянна наличност. Буустъра ползвам по 1 месец пролет и есен.
През лятото не ги употребявам заради избелващия ефект, който имат и съответно повишения риск от петна.

Може ли линк към тези прахчета с витамин c ? Благодаря

# 708
Нямам богат опит със серумите с Вит С,но със сигурност не ти препоръчвам този на Виши.
Много агресивен,аз се обринах от него и вони на лекарство.

# 709
Преди 2месеца, една позната си дойде от швейцария и ми подари малка /15г/ мостра на един крем

[url[/url]
били много известна в мед кабинет и го представили.
Сетих се за мострата и ...
Мажа се 3 ти ден сутрин и вечер само с него нищо друго (не знам какво има в него но за3дни все едно съм била на освежаваща процедура) ShockedУникален!!
и на пипане кожата ми е една като бебешко д.
сега че влизам да разтърсвам нета за него ибедена съм че трябва да си набавя всичко , ще видя и цените де.

# 710

Заповядай : прахчетата и серум

# 711
Хехе, към 200 евра е кремчето, ако искаш Grinning

# 712

Заповядай : прахчетата и серум
Как се използват прахчетата?

# 713
Дами, някаква препоръка за действащ крем за първи бръчки? На 25 съм и имам едни мимически на челото, които ме дразнят ужасно. Нека не е Ланком или Кларанс, нито Нивея. В средния ценови клас Simple Smile

# 714
Съжалявам, че не мога да дам такава като марка или конкретен продукт, за съжаление ефикастността върху първи бръчки идва от съвкупност от продукти-ексфолиращи, хидратиращи, подхранващи. На 25 просто бих се спряла на хидратиращ нощен крем или маска, с който кожата ми да се чувства добре и да си живея живота. Но панацея за бръчки няма. Алтернативно, ако си готова да започнеш с по-сериозна грижа, бих включила гликолов продукт (the ordinary имат такъв, който няма да струва света), хидратиращ дневен крем и по-богата нощна маска.

# 715
  • София
В момента ползвам ето този серум с витамин С и съм доволна от него:

От Лумене също бях доволна преди това. От Ординари - не. Много агресивен, много силен, не ми понесе. До кожа е явно.

# 716
На мен в Ремедиум ми обясниха, че ползването на серум с витамин С е вид терапия и не е ок да е целогодишно. Било 2 пъти в годината за 1-2 месеца макс. Има ли истина в това ?

# 717
Много си е ок даже. Естествено, стига да не ти писва да ползваш едно и също и да нямаш и други нужди на кожата, които си искат третиране. Лятото просто трябва по-внимателно и с доста повече слънцезащита.

# 718
  • Plovdiv, Bulgaria
На мен в Ремедиум ми обясниха, че ползването на серум с витамин С е вид терапия и не е ок да е целогодишно. Било 2 пъти в годината за 1-2 месеца макс. Има ли истина в това ?

витамин С през лятото не е ок да се слага на лицето, но когато не се излагаш на слънце не е проблем 3-4 месеца и повече

# 719
В момента ползвам ето този серум с витамин С и съм доволна от него:

От Лумене също бях доволна преди това. От Ординари - не. Много агресивен, много силен, не ми понесе. До кожа е явно.

Само него ли слагаш?Или първо крем и след това серума?

Общи условия

Активация на акаунт