👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 6

• 23 096
  • 421
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Доволна съм, че Тихомиров си отиде. Обаче Ралица утре пак ще я гледаме. Но пък ще ми е приятно да гледам Варта и Николай

# 106
  • Испания
На мен друго ми направи впечатление. Когато в началото на епизода дойдоха близките им, Ангелов представи близките на Тихомиров-"синът ти и неговата майка". Не каза съпругата ти, приятелката ти. Интересно.
Тихомиров изгорЕ.

Да. Освен това по време на срещата с тях, Тихомиров беше с детето, майката почти не я дадоха. А когато си тръгваше, тя гледаше странно и дори не се сбогуваха.

Странна работа.

Утре вечер дори не ми се гледа.

# 107
Никола не е за финал според мен. Знам, че всички сте влюбени в него, но не показа кой знае какви умения за да бъде на финал. Имаше по-достойни.

# 108
Само аз ли забелязах как всъщност Чилева помогна на Никола, когато Тихомиров се опита да го прецака със салтимбоката? Дори и за бекона дето изгоря му направи забележка преди Никола да се усети. Изобщо много ми хареса че имаше човешко отношение между Никола и Чилева, и двамата заслужават да са на финал!

# 109
  • Испания
Да, помогна. Нали трябва да ни убедят, че е заслужен победител!

# 110
  • Пловдив
На мен също ми направи впечатление, че Чилева даде жокер за номера на Тихомиров

# 111
Само аз ли забелязах как всъщност Чилева помогна на Никола, когато Тихомиров се опита да го прецака със салтимбоката? Дори и за бекона дето изгоря му направи забележка преди Никола да се усети. Изобщо много ми хареса че имаше човешко отношение между Никола и Чилева, и двамата заслужават да са на финал!
Според мен го направи защото вижда Никола като по-малката конкуренция.

# 112
На мен също ми направи впечатление, че Чилева даде жокер за номера на Тихомиров
А дали не постъпи така защото не и се иска да е на финал с Тихомиров. Защото вижда много по голяма заплаха в Тихомиров, отколкото в Никола и си мисли че срещу Никола ще и е по лесно.

# 113
Направи го и от симпатия, трудно е да не харесаш Никола. Не е такова чудовище, просто трудно показва чувства, това е един от начините ѝ за това. Пък и Тихомиров си го просеше.

# 114
Тихомиров си го просеше от началото. Веднага щом някой сложеше оранжевата престилка, той запчваше да саботира вечерта, а иначе в соловите изяви беше блестящ. Абе Гадина си беше.

# 115
  • 221B Baker Street
Ако Чилева спечели, ще съм мнооого ядосана!!!

# 116
Малко клю, клю.
Във фейса си Тихомиров е написал, че си търси съквартирант.
Та ако има желаещи де...

# 117
  • Испания

Ангелов рахатяса с Дани Спартак, тази година - с Урсула. Халал да му е!

# 118
  • 221B Baker Street

Ангелов рахатяса с Дани Спартак, тази година - с Урсула. Халал да му е!
Значи догодина  Чилева - при Гала...

# 119
Смайли, мерси за темата, чудесна е! Purple Heart
Чак сега догледах епизода....очаквани финалисти, Шефа разчисти подлеците и играещите мръсни номера! Истината е, че двамата най-добре готвещи и играещи почтено са на финала!
Чилева, може и да помогна на Никола, за да е с него на финал, но така или иначе Шефа щеше да го изгони! Той не обича саботьори...

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 23:35 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт