👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 6

• 23 057
  • 421
  •   1
Отговори
# 240
  • Sunshine state
Чилева като ръководител ще се справи чудесно, не я мислете вие. Изкарахте я истеричка, но всъщност си дава съвсем адекватни наставления. И да, тези предавания са нагласени, изненади няма. Аз също се надявам другата година да вземат под внимание оплакванията и да измислят нещо, та финалът да е на живо.
Само се чудя Лариса и Петко за какъв чеп бяха там?! Да бяха спрели до преди тях.. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 241
Има колосална разлика между това да ръководиш екип от средняци с някой приличен за цвят и още един който пък нарочно ще те дъни и да ръководиш екип от опитни, кадърни, отдадени и внимателно подбрани професионалисти,които работят за доста добри заплати. Тъй че не я мислете Чилева, екстра си е тя. Никола трябва да го мислим, защото за където е тръгнал с гръб към отбора не се стига...
Също ми се струва че малко се прекалява със суперлативите по адрес на Никола. От това което видяхме той е тих, кротък, не се навира между шамарите нито в добрия, нито в лошия смисъл, кротува си и си върши работата. Това обаче не гарантира че е добър човек, не казвам че е лош, просто няма как да знаем точно какви общочовешки ценности носи, защото той не показа чак толкова от себе си...

# 242
  • Испания
Победителят от Hell’s Kitchen – Чилева. Какви са най-ценните уроци от шоуто?

Като започнат да ги питат за "снощи" и в двата формата, като е известно, че е на запис...

# 243
  • София
Дали ще успея да видя нетатуиран готвач?

# 244
  • Испания
Разсмя ме Чилева със случката ѝ с испанския. Тя не поиска да разкаже, ама Гала го направи.

На испански pollo е пиле, а Чилева поискала в супермаркета polla, което на жаргон е мъжки полов член.

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 18:04 от 🍀Smileys®

# 245
  • Sunshine state
Дали ще успея да видя нетатуиран готвач?
Това какво отношение има към готвенето? Thinking

# 246
Готвенето няма как да коментираме подробно,  защото само виждаме, каквото ни подберат гарнирано с много излияния на участниците. Това е шоу все пак.

# 247
Гала е с потресаващ тоалет. Черни токчета с анцуг с пайети.😳 Чилева иначе е симпатяга, но не съм имала против нея никога.

# 248
Та е по вероятно, Чилева да се мерне там за месец, два, а за работа да вземе Никола.

голямо падение ще е за Никола да замени Лондон с никому неизвестният ресторант на Ангелов.

# 249
Еееей, ама веднага му подредихте на шеф Ангелов бизнеса, по-добре и от него даже Joy Кой ще наеме, за колко време ще го наеме и т.н. Joy
Кое ли е по-добре, общак в ресторант в Лондон или су шеф в ресторант на Виктор Ангелов Stuck Out Tongue Winking Eye

# 250
  • Другата България
 hahaha Joy
Доста омлети ще трябва да направи Чилева, докато стигне до су-шеф. Wink

# 251
Еееей, ама веднага му подредихте на шеф Ангелов бизнеса, по-добре и от него даже Joy Кой ще наеме, за колко време ще го наеме и т.н. Joy
Кое ли е по-добре, общак в ресторант в Лондон или су шеф в ресторант на Виктор Ангелов Stuck Out Tongue Winking Eye
А то щото при Виктор веднага ще е су шеф. Ще бачка доста време като общак докато   мръдне в йерархията/ако мръдне изобщо/

# 252
Ще мръдне, ще мръдне, това е трудолюбива, амбициозна и явно талантлива жена! Simple Smile
Макар, че се чудя какви пари трябва да ми дават, за да се напъвам психически така...! newsm78

# 253
Със сигурност Чилева няма да започне като общак при шеф Ангелов...

# 254
  • София
Победителките и от двете състезания даже са имали време да си боядисат косите от "снощи" до другата сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт