👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 6

• 23 057
  • 421
  •   1
Отговори
# 270
  • Другата България
И пак само и единствено за лидерството...аман, търсил лидер, Чилева се доказала...вярва ли му някой?
Ако е така, защо не каза на какъв "пост" ще я сложи и в кой обект?

# 271
Да не му станат само много лидерите, че някой трябва и да бачка.

# 272
Ееейй, в креватите ли им спите на тези хора, че сте сигурни че е нагласено Joy
Чилева абсолютно си заслужи победата, преживейте го Joy

# 273
Simple Smile Клюкарстването е част е от забавлението, така че и феновете на Чилева също трябва да го преживеят.

# 274
  • Другата България
 Laughing Трябва, ама на, всеки път като се спомене заветното име и като по команда се позиционират и започват напоителните "съвети" към коментиращите. Sunglasses
Явно за участниците няма какво да се каже, та пак за коментиращите.

# 275
Аз ще гледам сезон 3.
Сега мъж е наред да спечели Grinning
Предлагам на Чилева мъжО и.

# 276
  • Другата България
Аз ще гледам сезон 3.
Сега мъж е наред да спечели Grinning
Предлагам на Чилева мъжО и.
hahaha Joy
Чак ме е яд, че не се сетих да го предложа след публикуваното от Смайли.
Нищо чудно да го видим като участник, хич няма да съм изненадана.

# 277
То пък едни смислени коментари за участниците Joy
Разбирам че на някои им става горещо при вида на Никола и че Чилева визуално не буди същите емоции у форумните мами, но все пак момичето си заслужи победата и в точния момент превъзхождаше Никола.

# 278
Във фейса са настръхнали след прочетеното за съпруга на Чилева. Попаднах на доста интересни мнения.
Ето едно.
"Шиварова това за Дани Спартак го тиражират жълтите вестници, а истината е, че гаджето и работи на станция месо в един от ресторантите на Ангелов и дори бе поканен за жури в едно от предизвикателствата в което спечели точно Чилева."
Не си спомням дали е имало такъв епизод и дали наистина там е бил съпругът и
Ако обаче е вярно...

# 279
  • Другата България
Джоли, безсмислени коментари за участниците е забранено да се правят. hahaha Joy
Само възхвала на победителката и коментари за пишещите в темата, които не я харесват /тоест, за почти всички, щото като гледам.... Wink Sunglasses/.

# 280
Чилева няма гадже Joy
Имало е едно състезание с гости готвачи, които оценяват и съпругът ѝ не беше сред тях... Ами как да няма закачки с "коментиращите Чилева, които не я харесват" като сами си измислят конспирации, пръскат лъжи и се навиват едни други да вярват Joy
Та, джоли, какво ако е вярна тази измишльотина дето някой я е изцвъкал у фейсо? Joy
П.П. Пък като не си спомняш такъв епизод, провЕри преди да разпространяваш фантазиите на някой си... Остави го сам по единично да се излага Joy

# 281
Чилева няма гадже Joy
Имало е едно състезание с гости готвачи, които оценяват и съпругът ѝ не беше сред тях... Ами как да няма закачки с "коментиращите Чилева, които не я харесват" като сами си измислят конспирации, пръскат лъжи и се навиват едни други да вярват Joy
Та, джоли, какво ако е вярна тази измишльотина дето някой я е изцвъкал у фейсо? Joy
П.П. Пък като не си спомняш такъв епизод, провЕри преди да разпространяваш фантазиите на някой си... Остави го сам по единично да се излага Joy
Първо изрично написах, че не си спомням.
Второ, ако е вярна измишльотина та то тогава наистина ще е съмнителна, ама много победата и.
И да на финала може и да беше по добра от Никола. Но.... дали заслужи изобщо да стигне до финал.

# 282
Някой сериозно ли мисли, че Ангелов ще даде победата на едикойси, защото познава баща му/ѝ или гаджето работи при него?

# 283
Мария, и аз това се чудя, ама ей го на Joy

# 284
В Бойкостан Сичко е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт