👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 6

• 23 119
  • 421
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добре, че прочетох, че финалистите сами ще си изберат отбор от участниците. Представих си Чилева в комплект с Ралица и Лариса. И Светлана. Светлана щом е в комплект с Ралица и е аверче, а Лариса.....  Но пък от друга страна Петко в отбора на Никола... Дали си го е избрал? Може, защото знае, че няма да го саботира умишлено. А и Петко няколко пъти декларира че е за Никола. Не зная, ще видим.

# 136
Никола не е за финал според мен. Знам, че всички сте влюбени в него, но не показа кой знае какви умения за да бъде на финал. Имаше по-достойни.
Има качества, но де да знам...малко ми липсва мъжкото в него. Като 14 годишно момченце е, а не като 27 годишен мъж. Явно в ресторанта със звезда "Мишлен", в който е работил, пак е било ред сълзи, ред сополи.
Според мен думите, с които го описа шеф Ангелов във вчерашния епизод, перфектно описват Светла от миналия сезон, но не и Никола.

# 137
Да има ги качествата и пред него тепърва предстои да се развива и кариерно и личностно. Възпитан, с умения, амбициозен в разумни граници и добрия смисъл на думата.
Че то вече почна да писва всякакви изцепки да печелят такива формати

# 138
На 27 чак тепърва да се развива, особено личностно. Явно си е нежна и ранима душа човека. Поне работи в кухня и като му се доплаче, може да се оправдава, че е от лука.

# 139
Аз съм за Никола! Не защото е сладък, а защото е възпитан!

# 140
  • Испания
Както се вижда от промото, Никола готви с отбора на мъжете, Чилева - с този на жените. По-интересно било всеки да си избира отбора участник по участник.

Светлето от миналата година доста е отслабнала.

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 21:13 от 🍀Smileys®

# 141
  • София
Интересно ми е дали Тихомиров ще е сред избраните от Никола? И ако да, дали той ще надскочи егото си и ще помага наистина? Същото ми е интересно и за Чилева, в женския отбор не е хич приятна за останалите. Ще видим...

# 142
  • Испания
Никола как да избере Тихомиров, като се вижда, че готви само с мъжете.

# 143
Какво сготви Никола. Не успях да видя.

# 144
  • Испания
Прясно приготвена паста.

Сега сигурно ще спечели Никола, като миналата година Филип.

Допълвам: не познах.

# 145
Прясно приготвена паста.

Сега сигурно ще спечели Никола, като миналата година Филип.
Мерси.
Оффф тая Чилева. Хем четох спойлера, хем пак съм под напрежение.

# 146
Никола може ли да стане по-сладък?

# 147
  • София
Ох тоя Веско - чичо Кольо. Никола избра и Тихомиров.

# 148
  • Брюксел / София
Ако се повтаря сценария от миналата година, ще е победител Никола!
На мен ми е все тази кой ще победи: харесвам и двамата финалисти!

# 149
Ееех Веско, широка душа.
Ще станат мъже срещу жени. Как пък никой не избра някой от другия пол а. Случайност, не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт