👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 6

• 23 049
  • 421
  •   1
Отговори
# 300
  • Другата България
Не мисля, че само това е идеята на предаването.
И многократно назад съм се аргументирала защо според мен това "търсене на лидери" издиша. Не ми се повтаря отново всичко, ако ти се занимава, върни се и чети.

На втората част на въпроса ти аз поне нямам отговор, а и не е формулиран правилно. Има някаква причина, която ако не е писана или споделяна официално от него, то "според нас" е много...първично да изказваме версии и предположения.

# 301
Рамзи и идея си е няма кой е Никола и, че е работил при него. Никола каза в едно интервю защо вече не работи там - защото се работело по 16-18ч на ден, готвачите нямали никакъв личен живот. За него това не е ок. Поне нещо в този смисъл беше и аз лично го разбирам.

# 302
То пък голямото светило Рамзи, айде няма  нужда.  Освен това съм убедена, че може и да карат готвачите да ядат храната, която не искат да сервират на клиентите, ама едва ли отношението към готвачите е като в шоуто. Не знам в Англия как е, ама знаете ли в Джърманито ако някой, пък бил той и шеф, си позволи да те обижда и тормози на работното ти място какво дело можеш да му спретнеш? Такова, че свят ще му се завие. Толкова за сълзите и сополите. 

# 303
  • Испания
Рамзи и идея си е няма кой е Никола и, че е работил при него. Никола каза в едно интервю защо вече не работи там - защото се работело по 16-18ч на ден, готвачите нямали никакъв личен живот. За него това не е ок. Поне нещо в този смисъл беше и аз лично го разбирам.

Точно това каза Никола. Колегите му от ресторанта нямали приятели. Дори главният готвач в почивния си ден отивал да пие бира в ресторанта, защото нямал друга компания. Разбираемо е.

# 304
Какви хора има еййй, какви Impготвачи, не знам каква сума трябва да ми дават, че да вися над тенджерите 15 часа....! Smiling Imp

# 305
И пак само и единствено за лидерството...аман, търсил лидер, Чилева се доказала...вярва ли му някой?
Ако е така, защо не каза на какъв "пост" ще я сложи и в кой обект?
Ами нали това е идеята на предаването, да търси лидери. Гордън Рамзи какво търсеше в неговото?
Впрочем защо според вас Никола е напуснал ресторантът, в който уж е работил за Рамзи? И там не е издържал на напрежението и е било ред сълзи, ред сополи всеки ден или самият Рамзи му е бил шута, защото не е ставал?
Това Рамзи ли ти го каза, че е ревал или че не  ставал.

# 306
  • Другата България
 hahaha
Затова и казах, че е доста...първично /да не ставам по-крайна/ да се изказват някакви предположения, сериозни или подигравателни само на фона на лично отношение към участник.

# 307
Oh the hypocrisy!
Само ако подигравките са насочени срещу Чилева се толерилат, инак става сеч Joy

# 308
Затова и казах, че е доста...първично /да не ставам по-крайна/ да се изказват някакви предположения, сериозни или подигравателни само на фона на лично отношение към участник.
Ти правиш абсолютно същото с Чилева.

Ахааа, явно е бил нещо като общак. Ами хубаво щеше да бъде да го беше уточнил, защото "работил съм за Рамзи" звучи много....хай. Тя реално и чистачката в ресторанта като каже, че работи за Рамзи, обаче не уточни, че е чистачка, сещате се.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 18:51 от Не се сърди, човече

# 309
Истината е, че Николча няма здраво дупе за Рамзи,...а и не му трябва....млад мъж, да си живее живота,.... който е толкова кратък, че да го пропилееш над титаните! Simple Smile

# 310
  • Другата България
Моите изказвания за Чилева са били винаги на база видяно в предаването и показано от нея. Или написано някъде в нета. ВИНАГИ. Никога не съм си измисляла или предполагала, както правиш ти. Защото твоето беше това - някакъв въпрос, висящ в нищото, без обосновка или линк към нещо прочетено. Ако не можеш да направиш разлика, не мога да ти помогна. Ако пък ще те успокои факта, че съм шизофреничка - вярвай го. На мен ми е абсолютно безразлично.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 18:50 от Не се сърди, човече

# 311
Винаги, когато си гледала внимателно (което почти не се случва, както ти сама си казвала) и то пречупено през твоето собствено негативно отношение към нея. Simple Smile

# 312
Това, че си прочела нещо в някакъв жълт сайт и си доразвиваш някакви теории е равностойно на това да направиш някакво предположение.
Излиза, че Никола явно изопачава или, ако не да изпопачава, то не изказва всичко до край. Масово в зрителя беше оставено впечатление, че Никола е работил за Рамзи, така беше представен. Само че има огромно значение какво точно е работил. Естествено, че като бъде представен така, е логично човек да се зачуди защо вече не работи за него, при положение, че в тяхната сфера това си е голямо постижение...освен ако не си бил общак естествено.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 18:50 от Не се сърди, човече

# 313
  • Другата България
Казах, че е било основно на показаното от нея в предаването, основно. Тоест, видяно. Сега, колко, как и дали съм гледала Пена не ми е била в кревата, нито ми е светила, та да знае, тъй че плоски коментари не отразявам.
Във фейса не съм чела, "жълтури" също-понеже го спомена, не знам и ти смилянски боб ли хвърляш, че да знаеш какви сайтове чета. Казах "в нета"-прави разлика Wink, в нета няма само жълти сайтове, сега ти ако основно такива четеш, то това не е мой проблем.
Никога не съм писала, че Чилева не може да готви - защото не го мисля. Просто не беше най-добрата. Това е. Коментирала съм поведението ѝ-тоест пак се връщаме на видяно-коментирано.
Не мога да коментирам за Никола какво и дали изопачава, тъй като не съм прочела нищо по въпроса, освен написаното и публикувано тук, в темата. Ти щом знаеш и си сигурна - ок.

# 314
Аз разликата съм я направила много отдавна, но само бих ти казала, че всичко написано от някой за друг, без въпросният друг да го е казал, спада към графа "жълто", та ако ще и в сайта на Ню Йорк Таймс да си го прочела.

Общи условия

Активация на акаунт