В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 44

• 42 734
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Къде в Търново може да се отиде за поставяне на инжекция в събота и неделя?

# 406
Аз съм ходила в неотложния (май така се казваше) кабинет в нова болница. Като влезеш от входа на ДКЦ-то в ляво. Но беше преди 2 години.

# 407
Аз съм ходила в неотложния (май така се казваше) кабинет в нова болница. Като влезеш от входа на ДКЦ-то в ляво. Но беше преди 2 години.

И не се сърдят, че не си за спешно нещо, така ли?
Прерових де що мед. център има в Търново и нищо не работи събота и неделя.

# 408
Ами той май не е към спешното. На практиката на моята ЛЛ пише, че в почивни и празнични дни може да се ходи там на преглед. Ходили сме веднъж с бившия като се разболя от варицела и аз веднъж за инжекция.

# 409
Ясно, благодаря ти, Алечка!

# 410
За инжекциите друг вариант е ако има наблизо някоя пенсионирана мед. сестра да идва на място / 2- 3 лв. на поставяне/.

Препоръчайте щадящ шампоан- оцветител или нещо подобно, за руси кичури / става дума за дете/.

# 411
Дари, не те разбрах добре, но с шампоан оцветител не можеш да направиш руси кичури.  Можеш да боядисаш временно руси кичури/коса.

# 412
Да, да, за временно боядисване. Да се отмие след две- три измивания.

# 413
Русо, поне аз не знам, да има как да се направи временно.

# 414
  • Beyond the stars
Да, да, за временно боядисване. Да се отмие след две- три измивания.

Хвърли око в Лили, имаше щанд с някакви бои с уау цветове точно за временно. Но не помня марката, бяха на отделен щендер.

# 415
Благодаря, супер, точно магазин по центъра ми трябваше. Simple Smile

# 416
Препоръчайте ми езикова школа за възрастни.

# 417
  • Велико Търново
Здравейте, разчистваме вкъщи и много ми се иска да подаря на някого тази количка. Стара е, но здрава, би могла да свърши идеална работа.

# 418
Здравейте, искам да попитам понеже имам направление за гастроентеролог, в случай че реша да отида при доктор Мирчева, тя може ли при нейна преценка да ми назначи понататъшни изследвания по каса колоноскопия фиброгастроскопия или трябва да търся гастроентеролог, който работи и в болницата? Извършва ли някакви изследвания по каса?

# 419
  • Велико Търново
Количката си намери нов ползвател Simple Smile

Имам питанка към тези от вас, които са ползвали услугите на търновските ветеринари. Правят ли домашни посещения? Има ли някой от който сте доволни? Кучето ми е много старо вече, болят го краката, тази нощ чак "плака" Sad

Общи условия

Активация на акаунт