МаргарелО ква си лоша
вместо да кажеш баджаначке вярвай в съня ще си видиш любимеца. Няма да те взема с мен шЪ си слагам сама спирала.

Когато се сдобриха на вилата за РД - то на Корай. Така ме ядоса като тръгна да спасява зъбла.
Прави се на супер герой ,ще спасява света . Ако знаеше ,че един ден ще играе във фантастика . На кадъра и каза искам да усещам само теб , целувка ,милувка.
Тая ревност на Ча и думите, че правил неща с които не може или няма време с приятелката си. По кое време се сдушват с Гюненч ? Бел е разказвала но все забравям. Като стана въпрос за скромност и красота има една приказка Скромността краси човека .
Не е известна медиите не се интересуват . Помня като се връщаха от Монте Карло като заснеха фотосесията ,Ча да се чудиш измъца не пишете нищо грешно ,това е жената на мениджъра ми. Тогава не бяха разведени с Гинчо . 
Фемо и аз се ядосах, че хукна да спасява Еджелата, точно тогава ли трябваше,
ама филм... После пък омилостиви Фера набързо и продължиха оттам докъдето бяха стигнали със сдобряването
И аз съм във фаза

Да ама не издържала, била някаква суша около Ча и като разцъкала и така за 3 дни го изгледала - не спала, не яла, на работа не знаела къде се намира, брояла часовете да се прибере вкъщи и да пусне сериала... Знаете как е с челния сблъсък с АФК - и тя първо беше разцъкала на някоя от сцените които те бодват право в сърцето, но не помня вече коя, просто я четох и се смях като разказваше за реакцията си на видяното 
Около година продължава връзката им
Но това си е опит, не е развалял ничие семейство, просто е бил с по-възрастна жена, голяма работа
Последно съм виждала нейна снимка през лятото на 2013 г. когато в някакъв ресторант се бяха засекли с Джейда Атеш и мъжа и, който тогава още не и беше такъв. Двете Джейди изглеждаха много доволни че са се видели
На каката профила в Инста е скрит, все още работела в Канал Д 

Сори баджаначке не устоях , гепих ги за мен .

Макар че аз почти не ям сирене и много не си падам по домати 
А за тялото съм без думи- достатъчно е човек да види тънкия торс и широките рамене, сега и да слабее и да дебелее, торса все си остава широк и почти на едно ниво с раменете, още като се разтягаше за олигофренията с някакви гимнастики се окепази нещо 

Абе някои защо зорлем се правят на маймуни 
Какво барби беше . Моя я харесваше , като гледаме толкъз пъти нафталина ги е запомнил . Сега като му я показах каза че се е променила .
Тамара има готин архив .
Да не съм пропуснала някое твое ЛС? Напоследък имам проблеми с форума и се случва да не видя някое, сега ме хвърли в мисли с какво съм ти дала повод да мислиш такова нещо 

все едно видях гиф на забавен кадър 

Хубав, много хубав. И Емко също. Как обичам последователни кадри 

И гарнираш според предпочитанията си.
Но външността е важна повече в началото, после започват да изпъкват други качества които стават водещи за това ще ги бъде ли или няма да ги бъде нещата. Очевидно Чачослав е намерил нещото у нея заради което имат връзка че и като гледам нещата се задълбочават ЖДНБ
Щом я мъкне при близките роднини, значи вероятно и родителите му вече я познават
За малкия знаем че с каката на батко си се разбират добре
Живот, а ние извън работата му нищо не знаем за Ча и това което харесва в живота, може би е съвсем противоположен на характерите и вкусовете които е показвал на екрана.
Все не мога да уцеля момент с нея в Ичерде и мъжът ми да е наоколо че да го питам като мъж вижда ли там в кака нещо интересно Препоръчани теми