Пубертетът при момчетата - тема 5

• 33 194
  • 747
  •   2
Отговори
# 510

Вече имаме и куче. Ще ми е много интересно дали и тази година младежът ще продължи да учи на земята и как ще го прави с търкалящо се върху него куче.
                    Не се притеснявай - става писането и с куче! Yum От опит ти казвам.Едните имат ротвайлер,другите джак ръсел и.......може и двете породи вече да са ограмотени.Не знам кой пише по-красиво - кучетата или децата. Stuck Out Tongue

# 511
С пълното съзнание, че ще разбуня духовете в темата имам питане - кога се решихте да оставите децата сами и да заминете някъде - на колко години бяха и за колко време ги оставихте? Надявам се да има родители с по-големи деца, за да отговорят...

# 512
  • София
Късно Simple Smile

На нас ни се наложи да отидем и двамата с ММ в служебна командировка в чужбина. Дъщеря ни (16,5г) остана сама у дома, а синът ми (9) беше у позната. Отсъствахме два дена, но пак ми беше много.
Обикновено само единият от нас пътуваше и се редувахме.

# 513
  • Русе
Само големият сме оставяли сам за по една нощувка. На два пъти, като вторият трябваше да се нагласи и да отиде на екскурзия. Упс, на 16 е.
Справи се отлично

# 514
  • София
Няколко пъти сме ги оставяли сами и всичко е наред.Справят се супер, и даже по- добре.Като че ли се стягат, и се радват, че поемат различни отговорности.Каката е на 19, а тийнът на 15г.Но от мин.година ги оставяме така.Каката въвежда желязна дисциплина😀

# 515
На 14 години е, оставяли сме го сам...е, с кучето, което е като аларма. Предпочита го като вариант пред този да е с баба си. Отговорен е, имаме му доверие, мобилизира се сякаш като е сам. Единия път и приятели е канил, но разбрахме в последствие от него, по нищо не личеше.
Може да си готви разни неща, но предпочита нещо сухо да яде, мързи го.

# 516
Варваринът тази година остана сам (беше на 12г.), за 3 нощувки. Бабата е в съседния апартамент, но я беше отсвирил, че не иска да спи при нея, иска си самостоятелността. Оправя се!

# 517
Малката вече е избрала университета в чужбина , така че най-късно след гимназия излита.
Тук съм я оставяла през деня и въпреки сот-а имахме опит за взлом докато тя е сама у дома.
Веднага тръгнах ,но бях чак в София.Добре ,че сот-а са съвестни до няколко минути. Беше си изкарала акъла.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 16:34 от mamamari

# 518
Това е ужасно !

# 519
  • Пловдив
Засега не смея да го оставям сам, докато ние сме някъде извън града 😊 На 15 е, много му се иска, не е като да му нямам доверие, но доста се филмирам аз, признавам 😏 Предполагам след година нещата ще са различни, като го гледам как се променя...
По другите въпроси - оценките никога не са се плащали, свикнали сме да изкарва добри оценки 😊, той даже се сърди понякоа, че не реагирам по-ентусиазирано на шестиците 😏 Много пъти съм му обяснявала, че учи за себе си. Прави се, че не му пука за оценките, но се ядосва, когато се издъни, защото знае, че може повече. Общо взето, доста неща осъзнават тези тийнове, макар и да не са съвсем големи хора 😁

# 520
  • София
С пълното съзнание, че ще разбуня духовете в темата имам питане - кога се решихте да оставите децата сами и да заминете някъде - на колко години бяха и за колко време ги оставихте? Надявам се да има родители с по-големи деца, за да отговорят...

Не помня кога за първи път е оставал нощес сам, но май нямаше 12. През деня си стои сам от първия ден на първи клас.
Но моят е изключително мирен и не би създал никакви проблеми. Най-много да играе на PS  цяла нощ и да не се сети да яде.

# 521
  • Пловдив
Вярно? Преди 12г сам нощес??? Не бих го направила...и моя е кротък, но това не е разрешение.

Я кажете кой спирт е подходящ да мажа пъпките по гърба с цел да ги "прегоря"...? Салицилов ли беше...?

# 522
  • Sofia
Лавандулов Hands Plus1

# 523
Салицилов се съдържа в много продукти за третиране на акне. Обаче прави точно това - прегаря ги и кожата се излющва.

# 524
  • София
Моят (11) е станал ужасно мрънкало. Напоследък изобщо не се трае. И ако не му обърнеш внимание се сърди.

Общи условия

Активация на акаунт