Аборт

• 7 201
  • 113
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, от началото на март цикъла не ми е идвал, но аз съм с поликистозни яйчници и смятах, че е заради това. Началото на май месец си направих тест за бременност, който показа отрицателен резултат, а днес отново реших да си направя, защото от няколко дена ми се гади така както, когато бях бременна. И теста е положителен, но не с бледа черта, а с ясно изразена такава. Искам да направя аборт, защото няма да се справим финансово, а и е твърде рано за второ... възможно ли е да съм минала 12та седмица? Щом вече ми се гади и чертата е ясно червена...

# 91
С дъщеря ми в 5 седмица чертата си беше ярко червена, в 6с ми потвърдиха бременноста. Със сина в 10с теста си беше все отрицателен и си ми идваше редовно. А гаденето е причината да се усъмня в бременност, въпреки че с 1вото не съм имала никакви симптоми. Консултирайте се е лекар ✌Ние няма как да знем в кой месец сте 🤗 Успех

# 92
Здравейте, тъй като не открих как да създам тема, а вече много ме тормози един въпрос и имам нужда да чуя още мнение и опит, пиша тук.В 11 седмица съм, почти 12та и искам да направя аборт, преди да започнете да ме съдите с бащата на бебето се разделихме, заплашва ме и не съм имала един спокоен ден до момента...Изобщо не ми е лесно да стигна до това решение...Исках да ви попитам къде в София е “най-добре”, как протича всичко и до 12 седмица или 13 може?

# 93
  • София
Може само до 12 г.с. Отивай в някоя АГ болница и там ще ти обяснят всичко. Ако се забавиш, може да не се съгласят лекарите.
Със сигурност при толкова напреднала вече бременност няма да е много леко, защото ембрионът вече е доста добре оформен.
В скрит текст слагам макет как изглежда и колко е голям:
Скрит текст:

# 94
  • София
Избери някоя болница. Аз лично предпочитам Шейново за каквито и да е интервенции.

# 95
Ако става въпрос за София - Шейново. По най-бързия начин, защото набрижава 12г.с.

# 96
Момичета, благодаря за съветите!След дълго четене из форумите, статии, мислене, мислене и пак мислене...Безсъние и всичките негативни емоции на света осъзнах, че имам шанса, които не всички в живота получават, че бебчо вече е човече и че в никакъв случай не заслужава това.Нито то, нито психиката ми, която не би могла да понесе вината.

# 97
  • София
А ще понесеш ли отглеждането на дете като самотен родител?
Всички безсънни нощи, милионите, неспиращи притеснения, всички проблеми, съпътстващи гледането на дете?
Дете, от човек, когато не харесваш.

# 98
Всички безсънни нощи, милионите, неспиращи притеснения, всички проблеми, съпътстващи гледането на дете?

Все пак преди съм го харесвала и съм била с него, а детето няма никаква вина.Не смятам, че има нещо, с което да не мога да се справя!Много от жените, които познавам и са омъжени за бащите на децата си минават сами през безсънните нощи, защото бащите са изморени, спящи и все пак майката е в майчинство.Още други аргументи съм чувала за мъже, на които просто не им се занимава според мен.Така че по-добре сама, вместо в нечия компания и без никаква помощ.Тези периоди ще отминат, детето ще порасне, а раната едва ли би могла да зарасне, познавайки себе си.

# 99
Това са неща, които ще се случат, независимо дали момичето има мъж до себе си или не.
Колкото до последното изречение. Какво да правят вече разведените? Направил си дете, развел си се след 2-3-5 години. И какво? Детето ще го хвърлиш някъде, понеже вече не харесваш бившия?

# 100

Все пак преди съм го харесвала и съм била с него, а детето няма никаква вина.Не смятам, че има нещо, с което да не мога да се справя!Много от жените, които познавам и са омъжени за бащите на децата си минават сами през безсънните нощи, защото бащите са изморени, спящи и все пак майката е в майчинство.Още други аргументи съм чувала за мъже, на които просто не им се занимава според мен.Така че по-добре сама, вместо в нечия компания и без никаква помощ.Тези периоди ще отминат, детето ще порасне, а раната едва ли би могла да зарасне, познавайки себе си.
Няма страшно ще се справиш! Аз отгледах голямото си дете сама и не беше чак толкова голяма мъка. Когато разбрах, че съм бременна вече знаех, че не искам да съм с баща ѝ, но не можех да понеса да направя аборт. Не съжалих дори за миг за взетото решение, дъщеря ми е вече на 10.
Имаш ли на кой да разчиташ, родители, приятели?

# 101
  • София
Аз си гледам съвсем сама двете деца.
И предпочитам да не е така.

Успех.

# 102

Няма страшно ще се справиш! Аз отгледах голямото си дете сама и не беше чак толкова голяма мъка. Когато разбрах, че съм бременна вече знаех, че не искам да съм с баща ѝ, но не можех да понеса да направя аборт. Не съжалих дори за миг за взетото решение, дъщеря ми е вече на 10.
Имаш ли на кой да разчиташ, родители, приятели?

Имам разбира се!Родителите ми се разплакаха от щастие, след като им казах какво решение съм взела.Ще ме подкрепят и ще помагат, приятели с малки дечица също.Не се чувствам притеснена от това.Обожавам децата и щеше да е грях да убия моето собствено.

# 103
Успех ти желая! Взела си много правилно решение!

# 104
Успех ти желая! Взела си много правилно решение!

Благодаря!Бъдете здрави и щастливи!❤

Общи условия

Активация на акаунт