Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на потребителя за интимния гел Avon Delicate?
Какво е мнението на потребителя за Clinique High Impact Mascara?
Какво е мнението на потребителя за спиралата за мигли Estée Lauder Knockout?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на потребителя за интимния гел Avon Delicate?
-
Какво е мнението на потребителя за Clinique High Impact Mascara?
Потребителят първоначално смяташе, че Clinique High Impact Mascara е посредствена спирала. Въпреки това, след като я използва известно време, те се влюбиха в нея. Те смятат, че това е идеална спирала за ежедневна и офис употреба, тъй като осигурява максимален обем на миглите с естествен вид. Потребителят планира да закупи продукта отново.
-
Какво е мнението на потребителя за спиралата за мигли Estée Lauder Knockout?
-
Какво мисли потребителят за ружа Bareminerals Vintage Peach?
-
Какво е мнението на потребителя за Bareminerals Mineral Veil прозрачната пудра?
Много съжалявам.

Здравейте момичета, това ми е много любима тема, изчетох всички страници с интерес. Не съм направила снимка на последните си опаковки, за това ще използвам снимки от нета сега. За другия път ще ги отделя за снимка.
По ваши препоръки си купих почистващ гел на Балеа и околоочният им крем, също и шампоана Здраве с хума. Ще напиша отзиви за тях когато ги израходвам 

Тези ми бяха последните от около 20ина бр, които поръчах накуп. Охлаждат, освежават, не изсъхват около 1 час, спасявали са ме в трудни моменти. Засега съм ги заменила с едни на Балеа, които са по-слаби, но не ми се занимава да чакам азиатски поръчки.