Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 5

• 122 236
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Pink dress, правиш много хубави ревюта и всичките ти продукти винаги са ми били интересни.
Ползвала съм и двата хиалуронови околоочни на Биотен. Първият ми хареса повече от златния. Спомням си, че 3Д си го купих точно след хидратиращия на Юриаж и за мен са еднакви като действие, но разликата в цената е 4 пъти.
За Агива скоро и аз ще пиша в празни опаковки. Като цяло не съм доволна от продуктите им за лице.

# 691
  • Deutschland
Абсолютно безполезни за косата ми. Изхвърлям с удоволствие опаковките и няма да повторя. Всъщност балсама не е лош, но шампоана изсушава още повече сухата ми коса

# 692
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз харесвам All soft,дори имам сега 1л опаковка от шампоана,която не знам кога ще й дойде времето.

Преди няколко дни снимах интересни празни опаковки,но изглупих да не кача снимките веднага на компютъра и се оказа,че usb-то ми е нагризано и повредено до такава степен(децата са пакостили на бюрото ми),че не мога да възстановя никакви снимки Sad  Много съжалявам.
Мога да добавя снимки от интернет ако искате,но винаги съм предпочитала моите лични снимки.

# 693
  • София
Мисля, че и снимки от нет-а ще свършат работа. Важно е какво ще ни споделиш за продуктите.

# 694
  • Пловдив
Мисля, че и снимки от нет-а ще свършат работа. Важно е какво ще ни споделиш за продуктите.

Да! Adoralova, описанията ти на празните опаковки са винаги интересни и полезни, така, че, пиши.

# 695
Благодаря ви Danita 14 и Хелия Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Danita, желетата ги използвам като овлажнител веднага след сутрешното измиване, и веднага след това крем. Момента на опъване е точно докато нанеса дневния крем. Знам, че това е кратко като време, но сравнявайки с други овлажняващи продукти това усещане липсваше. И благодаря за идеята ще ги пробвам и по начина, които ме съветваш, но ще трябва да си взема друг хидратант още утре.

# 696
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
1. Black Tea Instant Perfecting Mask на FRESH

От 2-3г ползвам редовно Фреш(американска марка от Бостън) - продуктите им са с много хубав състав(масла,екстракти),като в същото време са с изчистени формули без сулфати,парабени.Към поръчките,винаги слагат подаръци и това ми прави хубаво впечатление.
Маската е антиоксиданта,обещава подхранване и мека кожа.Не се колебах и за секунда преди да поръчам.Идва в масивен керамичен? контейнер(тежък и непрактичен за пътувания примерно).100 мл са сериозно количество,което аз изразходих за около 3 месеца и половина при почти ежедневна употреба,но при по-икономично нанасяне(аз съм с широки пръсти и мажа с шепи) може да ви стигне и за 6-7м.
Единственото нещо,с което ми беше трудно да свикна беше консистенцията на мека мас.Точно така се усеща и на кожата - тежко,мазно,мръсно.Хубавото е,че крема попива и това неприятно чувство е първите 10на минути.
Препоръчвам ви я ако кожата ви има нужда от подхранване  и освежаване.Цената($90) за 100 мл продукт също смятам,че е добра.На мен специално не ми допада,че е толкова много като грамаж,защото бързо ми доскучава козметиката и обичам да експериментирам с нови продукти.След втория месец вече ми беше досадила,въпреки че е хубав продукт и нищо лошо не мога да кажа.Ползвах като нощна грижа(тоест не я отмивах),но я нанасях поне 1 час преди сън.Гъста маска и иска време да се обсорбира добре.

Soy Face Cleansing Milk на FRESH
2.
Заедно с маската си поръчах и това нежно тоалетно мляко за лице,което вече бях пробвала от мини подаръче и на прима виста много ми хареса.Може би тоалетните млека са вече демоде,заместени с мицеларни води,всякакви маслени разтвори за почистване на грим,но аз винаги предпочитам тоалетно мляко пред останалите почистващи грижи.От тийн така съм си свикнала и не виждам причина да променям навиците ми(макар да харесвам мицеларни води).
Както цялата соева серия,и млякото не прави изключение,има ужасна миризма.Кожата ми е страхотно мека и добре почистена.Също така не пресушава.И тъй като винаги споменавам цени,не ми се търси конкретната цена,но беше от порядъка на $35,която смятам,че е завишена.Ако си купите млякото ще останете много доволни,ако не го купите,няма да загубите нещо уникално като козметичен опит.За себе си съм 50-50,цената не ме притеснява,но предпочитам да се насоча към друга марка.Имам за довършване мляко на Корес,имам още едно неотворено и едва ли скоро ще се насоча към това на Фреш.

3. Garnier Fructis Damage Repairing Treat Shampoo/Conditioner, For Dry Damaged Hair, Papaya

Дуо шампоан и балсам на Гарние Фруктис за възстановяване на косата.Шампоана без забележки - пенлив и добре измивен без да ми пресушава вече сухата коса.Балсама както почти при всички дрогерийни серии ми дойде слабичък и напълно излишен.Продуктите ухаят много добре,не помня цена,но ги взех за около $10-12.Дъщеря ми основно ги изразходи,защото опаковките й бяха много сладки(това са й явно големите критерии)

4. Jergens Rose Body Butter

Toва е една супермаркетска марка,която не е нищо особено ниво нивеа,обаче боди маслата им са страхотни.Изразходих това с рози - безкрайна хидратация,мекота на кожата,ухание,лесно се нанася и поема от кожата.Взех си го ей така без очаквания,просто ме грабна аромата и това,че обожавам боди масла.Имам и това с цитруси,което скоро ще ползвам.Мисля,че има още 1-2 аромата,но не съм сигурна.Лавандула и ягоди нещо такова.

5. Burts Bees Body Oil With Lemon And Vitamin E

Многократно съм хвалила марката,но точно това олио за вана не ми допадна.Имах чувство,че кожата ми е мазнееща и лепкава след излизане от водата.Да не споменавам пък и колко мазна и плъзгаща е ваната след това.Същото мога да кажа и за бебешкото олио за вана - много мазно,играчки,вана..всичко мазнотия.Ужас ви казвам.

6. Eucerin Advanced repair hand cream

Купих си 3 за зимата,не че имаме люта зима във Флорида,но това е крем,без който не оставам в този сезон.От години го купувам и ползвам паралелно с други такива.
Имам екзема на ръката,следователно много суха кожа и имам нужда от точно такива мазни,хидратиращи кремове.Ужае химично(щом видите надпис fragrance free,да знаете,че миризма има и не е приятна,като аптекарска).Вмомента ползвам нова опаковка.Кремчетата са по 70 мл и много бързо се изразходват.

Има и още продукти,но са все дреболии разни от тук и от там,затова спирам с тази публикация и още веднъж се извинявам,че не слагам мои снимки.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 15:29 от Adoralova

# 697
Скрит текст:

душ гел палмолив с нар - за мен много приятен - чудесни аромат и консистенция, ще го взема пак, но дъщеря ми не го хареса, тя хареса
душ гел велнеа с нар и малина - който на мен не ми допадна със сладко-плодовата си миризма и лигавата си консистенция, но ще го купя отново за девойката
душ гел арома с черен пипер - този май е мъжки, но и двете го харесаме много

# 698
Бубе, този на Арома с пипер не съм го засичала. Откъде го купи. Изглежда интересно.

# 699
джасте, не помня - лили или дм - само от тези два магазина пазарувам козметика, скоро го купувах, в края на октомври или в началото на ноември

# 700
HugЗдравейте момичета, това ми е много любима тема, изчетох всички страници с интерес. Не съм направила снимка на последните си опаковки, за това ще използвам снимки от нета сега. За другия път ще ги отделя за снимка. Blush По ваши препоръки си купих почистващ гел на Балеа и околоочният им крем, също и шампоана Здраве с хума. Ще напиша отзиви за тях когато ги израходвам Hug
Последните 2 маски за коса, които използвах:
Miosotis червена, винаги любима от близо десетилетие, сменям я когато ми омръзне, но винаги се връщам към нея.
Скрит текст:

milmil с кокос, цената й беше символична за това количество, беше под 7 лева. Хидратираше добре косата и мирише приятно, но консистенцията е много водниста, трябва да гребеш много пъти за да разнесеш хубаво, едва ли ще повторя.
Скрит текст:

# 701
  • Седмото небе
Ето и от мен поредна порция празни опаковки:

Любимите ми пачове за очи на Пилатен Heart Тези ми бяха последните от около 20ина бр, които поръчах накуп. Охлаждат, освежават, не изсъхват около 1 час, спасявали са ме в трудни моменти. Засега съм ги заменила с едни на Балеа, които са по-слаби, но не ми се занимава да чакам азиатски поръчки.
  Изсветляващата шийт-маска беше средна хубост. Преди пробвах зелената за мазна кожа. Грубо платно, но пък много напоено. Клъцнах в ъгълчето и 5-6 пъти през ден-два ползвах обилно количество само от серума. Дори и после самата маска беше доста мокра. Ефект не видях май особен. Но пък серума попиваше бързо. По-скоро няма да купя отново.
   Почистваща пяна на Есте Лаудер от линията Адванс найт-травъл опаковка от 30 мл, беше част от GWP несесер с други минита. Нежна, добре почистваща грим, гъсто-кремообразна и мега икономична. Правеше кожата много гладка и мека, не изсушаваше. Ако намеря пак 30 или 50 мл максимум самостоятелно, бих я купила. Голямата реална 100 мл не ми трябва, че съм натрупала много почистващи, а обичам да разнообразявам.
   Пилинга за устни отива в коша след много малко ползване. Много груб и неприятен. Едно от малкото ми ДМски разочарования. Че даже имам и един неотворен в резерва Sad Него все ще намеря на кой да го подаря. Поне не е разпечатан и ще ми е жал да го хвърля.

# 702

1. Спирала Loreal miss hippie и
2. Sephora size up
 - Еднакъв ефект; огромен обем и дължина; не се ронят и размазват.
3. Молив за вежди essens - твърд молив, дълготраен (и в сауна го пробвах), не се размазва и пише лесно.

# 703
  • Бургас
много са добри моливите за вежди на Есенс, от години ги ползвам и не ги заменям за нищо.Наскоро се разочаровах от молив за вежди на Буржоа, не може да стъпи на този на Есенс.

# 704

Розова вода Perla
Купувам от години.Поредна N опаковка. Много приятен аромат на рози ,без да е натрапчив.

Измиващ гел за лице Biotrade
За първи път си купувам продукт от марката. Не съм доволна.
Не измива добре дори слънцезащитен крем.
Не изсушава кожата ,нежен е и става за чувствителна кожа.
Икономичен е много ,вече не помня колко месеца го ползвам и ми втръсна от него.
Няма да повторя.

Мицеларна вода Garnier с розова вода.
По принцип всеки път купувам Мицеларна вода на Гарние различен вид ,стига да отговаря на нуждите на моята кожа.
Станаха ми любими.
Предния път използвах за чувствителна кожа , тази без аромат.
Почистват добре /като се има в предвид ,че не се гримирам и най-силният ми грим се състои от ББ крем ,перли и руж./
Като това "гримиране" е два пъти в годината.
Любими са ми ,защото не лютят на очите ,почистват много добре кожата , перфектни за чувствителна кожа.

Дезодорант Дева
Много приятно изненадана останах от този дезодорант.
Нежен към кожата ,мирише приятно ,предпазва добре.
Определено ще бъде редовна покупка. Имам и този със зелената капачка.

Лентички за нос Victoria Beauty
Премахват черните точки и отпушват порите.
Изключително доволна ,ще повторя.

Маска за лице Victoria Beauty с хиалурон.
Хвърлям опаковката пълна.
В момента в който се намазах на лицето ми ,започна да щипе и боли и отмих веднага.
Кожата ми беше силно зачервена.

Маска за лице на Balea с глина.
Почиства добре ,омекотява кожата ,прави я гладка.
Ще бъде редовна покупка.

Маска за лице Дева с глина и активен въглен.
Кожата е добре почистена ,мекичка и гладка.
Има охлаждащ много приятен ефект.
За лятото ще е перфектна.

Маска за лице Дева с с глина и евкалипт.
По същия начин като предната маска почиства много добре и порите ,кожата е много освежена. Има охлаждащ ефект.
Ще бъдат редовни покупки.

Тампони за почистване на лице Bevola с алое.
Купувам ги редовно с тези другите на марката.
Доволна съм.

Крем за ръце Дева Хидратантен.
Купувам го редовно и ползвам и другите от марката.
Единия е с витамини ,другия с Борово масло.
Мажа се с него вечер преди лягане и кожата ми на ръцете не се е напуквала от години.
Преди кожата ми на ръцете кървеше от сухота и ме болеше и беше все нацепена.
Редовна покупка ,не бих заменила тези кремчета за нищо на света.
Редовна покупка от години.

Слънцезащитен крем на Avène за чувствителна кожа ,смесена към мазна.
Вече изразходвам 2-ра опаковка.
Не люти на очите ,предпазва много добре ,матира и кожата стои матирана през целия ден.
Супер икономичен е ,стига ми за към 3 месеца.
Единствения минус е че белее леко ,но за мен това не е проблем.
Има и тонирани ,така че ще се пробват и тях.
Така че този слънцезащитен ще бъде редовна покупка.

Крем за лице Dermedic за смесена към мазна и чувствителна кожа.
Не съм доволна.
Не матира и дори прави кожата още по-мазна.
Попива бавно и има мазен филм.
Беше на промоция и продавачката каза ,че е купуван много.
Купих го към 18 лв. което пак не е малко за такъв боклучав крем.
Ползвам го нощно време и нямам търпение да свършва.

Рол он против изпотяване G&H
Плюсове:
Когато се намажеш сутрин издържа през целия ден.
Не мирише потта на лошо ,потиш се по-малко.
Може ако сте свикнали да има мирис ,да се пръскате допълнително а дезодорант ,защото мирис почти няма.
Супер икономичен. Използвах цяло лято ,ще имам и за другото.
Минуси: Ако бързате и нямате много време и се намажете без да чакате да изсъхне ,оставя бели следи.

Общи условия

Активация на акаунт