Пералнята и сушилнята въртят нещата, като опитвам да пускам поне една пералня на ден, тъй като с 3 деца и многократните пелени на бебето ни се събират минимум 8 перални на седмица, често по-скоро към 10. Съдомиялната също е в постоянна употреба. Готвя бързи неща обикновено, често с няколко различни модификации за всяко дете. От време на време поръчваме храна от вън, когато просто не успявам да смогна с всичко.
То точно времето се пооправи и стоим повече на вън и тупп жега !

Аз често се шегувам, че вместо къщата да е по-чиста, като има бебе, тя е по-мръсна, но това е положението...Таткото е командировки от по 1 месец и като го няма, само баба и ми помага вечер, защото и тя работи. Но малката така и не пропълзя и не е толкова страшно. Поне живеем в къща и не е жега вътре, но и на двора има доста работа и гледам да не се тормозя, никога не може да блести всичко от чистота.
На мен никой не ми помага с домакинската работа и никой не ми прави забележки за нищо. Опитвам се да се шетам по малко през седмицата. Основно чистя събота и неделя, когато таткото си е вкъщи. Купих слънцезащита на Bioderma Photoderm Kid, имаше го в промоция с подарък! От понеделник сме на кухня и да видим как ще е. Не ходи още, изправя се по нас и мебелите и така обикаля! Зъбчетата са 6 и си изяжда всичко, къде го слага не знам, няма и 100 гр да е качила. Хубави слънчеви дни ви желая с бебоците!
,момчето ми се отърва от кашлицата, само хрема борим още с физ ф-р и помпичката, витамини.Излизане на разходка сутрин след закуска за един час му се отразява добре, навън даже и сопол няма.. сега заспа вкъщи веднага.Беше загубил апетит 3 дена на мляко и вода почти изкара, но и това мина.
и сигурно като сложим 1 ще изтрае и той до догодина хахах Нищо не можем да плануваме обаче отсега, заради работата на мъжа. Вкъщи или на почивка да идем, със сигурност обаче ще е семеен празник без дечица и голям подарък.
Чудех се за една триколка, обаче взех нова количка и с нея и раницата ни е добре. Препоръчани теми