Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 7

• 40 120
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, моя трансфер мина. Сега предстои дългото чакате... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Искам да попитам тези от вас които са били на естрофем, пролутекс и кринон гел. До коя г.с се приемат? Искам да си купя лекарства за напред.

Успех. Стискам палци. 🤞
Гледай до към 12та седмица да си имаш естрофем и кринон гел.

# 631
Здравей, стискам много силно палци всичко да е наред. Ние след трансфера си взехме достатъчно лекарства, така че да ни стигнат до датата когато ни викат пак в Турция за преглед 7ма седмица, което е 2 седмици след деня за теста. Така че ако новините не са до там положителни... да не сме взели толкова много лекарства чак до 12та седмиц без да има нужда, а ако всичко е наред така или иначе ще можеш да си вземеш още при прегледа 7ма седмица. Simple Smile
При всички положения се пази и се настрои положително Simple Smile при нас това помогна сега нямаме търпение да отидем в Турция да чуем сърчицето :*

Момичета, моя трансфер мина. Сега предстои дългото чакате... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Искам да попитам тези от вас които са били на естрофем, пролутекс и кринон гел. До коя г.с се приемат? Искам да си купя лекарства за напред.

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 11:14 от Maiche___

# 632
  • София
Благодаря момичета! И аз малко се зачудих защото имам точно 1 опаковка от 28 хапчета естрофем, а доктора каза да не взимам нова, че щяла да ми стигне, а аз пия по 3бр на ден.

А сякаш спомена, че май до 5гс пия естрофем.. 🤔 Но истината е, че бях в такава еуфория, и на седмото небе оцял ден, че пропуснах много важни неща да питам. Той пък излиза в отпуска от днес, а и в същия ден са имали едни автобус с бг пациенти за първичен преглед и като нищо и той може да се е объркал. Хафизе каза, че им е било много натоварено.

Иначе имам план за лекарствата, но само до деня на теста.

Ембриолог дойде в стаята малко преди трансфера, хем знаех, че има такава среща и въпреки това забравих да го питам всичко което искам от 2 месеца назад.  Ние нямаме ПИД. Каза ми, че ще ми върнат 2 бластоциста и двата били с много хубаво качество. На единия особено всички много се радваха в залата. Доктора също каза, че ембрионите са много хубави. Не са ми давали писмен доклад за тях, но ми дадоха снимки. Трабва да вида на тях дали пише нещо.

Да кажа, че преди това не сме коментирали колко ембриона да ми върнат. Аз винаги съм искала 2, но бях чела тук, че много рядко правят трансфер на 2 и така и не сме говорили за тази опция.

# 633
  • София
Момичета, да питам, че нещо не ми ясно. Днес на трети ден няма ли да пише някой все пак и да ми каже оцеляла ли е аджаба тази една оплодена яйцеклетка( разбирам, че е неделя... ама ми се струва, че трябва да има обратна връзка някаква). Последно в петък ми казаха, че се била оплодила. Или пак аз да пиша и да разпитвам.... щото то и като пиша на Нигер.... пак не получавам отговор.

# 634
И в неделя дават информация

# 635
  • София
 Момичета, да ви се оплача.
 На 2ри ден след трансфера прищипах нерв на гърба и сега не мога да се движа от неистови болки. Не мога да се изправя, не мога да си вдигна ръката, направо е кошмар. И друг път ми се е случвало и се оправям с волтарен или от типа гелове за мазане. Сега обаче, чета на указанието, че не се препоръчват за бременни.
Много се страхувам, това да не окаже влияние на опита ми Sad

# 636
Ако си от София мога да ти препоръчам кинезотерапевт, които прави страхотна акопресура (като масаж) , на мен често ми се случва да ми се схваща гърбът и си ходя при него, няма мазила няма лекарства...

Момичета, да ви се оплача.
 На 2ри ден след трансфера прищипах нерв на гърба и сега не мога да се движа от неистови болки. Не мога да се изправя, не мога да си вдигна ръката, направо е кошмар. И друг път ми се е случвало и се оправям с волтарен или от типа гелове за мазане. Сега обаче, чета на указанието, че не се препоръчват за бременни.
Много се страхувам, това да не окаже влияние на опита ми Sad

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 10:04 от Maiche___

# 637
  • София
В Германия съм за съжаление Sob. На всичкото отгоре, час за терепевт ми дават след 2 седмици.

# 638
Още по- добре .В Германия има множество мазила на хомеопатична основа ,който може да използваш на основата на Арника монтана .Мазила, не за пиене .Просто прочети  какво съдържат мазилата и избири това с най- малко съставки  .Химия не използвай!

# 639
Здравейте, за жалост на нас ни остана само един ембрион до 5 ден, от който е взета биопсия. Звъня, но Хафизе не вдига. Кога става плащането за ПИД, пращаме ли копие от превода или чакат да го получат? След като дойде резултата, ще получа ли нещо в писмен вид..... ей такива неща ме тормозят, наред с разочарованието от провала ни от първия опит 😢И не престава да ме гложди въпроса- какъв е шанса този едничък да е нашето бебе, като 7 други загинаха? Направо съм си уплашена 😢😢😢

# 640
Здравейте, за жалост на нас ни остана само един ембрион до 5 ден, от който е взета биопсия. Звъня, но Хафизе не вдига. Кога става плащането за ПИД, пращаме ли копие от превода или чакат да го получат? След като дойде резултата, ще получа ли нещо в писмен вид..... ей такива неща ме тормозят, наред с разочарованието от провала ни от първия опит 😢И не престава да ме гложди въпроса- какъв е шанса този едничък да е нашето бебе, като 7 други загинаха? Направо съм си уплашена 😢😢😢

Здравейте , Хафизе трябва да Ви изпрати сметката на болницата с инструкции и да преведете паричките за ПИД  . След като имате потвърждение, че парите са по при тях / за ден , два / го изпращате на Хафизе и тя също проверява дали всичко е ок. Поне при мен беше така . и се започва отброяването на дните / 10-15/  и обаждането на кординаторката и доктора . Пожелавам Ви успех , защото и това едничкото може да е вашия герой.
И ако е някакво успокоение , много сме които вървим по този път . Късмет .

# 641
Да попитам , има ли момичета, които от един доктор се местят при друг. Направих първи неуспешен  опит при д.р Тургут и се замислям дали да не се насоча към д-р Карликая. Има ли подобни случаи,  какво предстои , отначало ли се започва  или всичко е в базата данни на болницата . Адски съм раздвоена и незнам какво да направя .

# 642
Здравейте !
Нова съм във форума и предварително се извинявам ако назад в темата вече е обсъждано , но имам въпрос : предварителните изследвания за първичен пеглед трябва ли да са направени в клиниката или може да се пуснат и в България  и като цяло как протича една процедура.

# 643
  • София
patenzetobg1, можеш да си направиш изследванията и в България.
Важно е само да са правени в рамките на 6 месеца. Но цветна снимка ти препоръчвам да си направиш в Иснтабул.

Как протича една процедура е трудно да се каже - при всеки е различно. Зависи с какъв проблем сте, години и т.н. Много са факторите и при всеки е индивидуално. При мен се наложи лапароскопия, за премахване на тръба. При други директно се стартира със стимулациа, пункция, трансфер.

Успех!

# 644
Привет, дами Simple Smile Днес излезнаха нашите изследвания за кариотип (направени в Щерев). На моят резултат има бележка, че в една клетка е открита „транслокация между 4 и 5 хромозома”. Изпратих резултатите на Нигер и тя се е консултирала с Карлъкая. Той иска да повторя изследването в клиниката и да стартираме стимулацията след като излезне резултатът. Трябваше да започнем началото на август, но надявам се да е за добро, че ще го отложим...
Имате ли инфо каква е цената на изледването в Бахчеджи? Някой попадал ли е в такава ситуация?

Общи условия

Активация на акаунт