Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 56

• 45 273
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • В царството на игрите:)
milmich пак аз отнесох боя хаха Grinning
Ема, лекарите са лоши хора, да. Също като учителите и шофьорите и фризьорите и сервитьорите и всички останали. Дъщеря ти е добра, щото е безработна, да ти е жива и здрава.
Гледам и не вярвам на ушите си... Rolling Eyes Rolling Eyes
Много се смях Simple Smile
Емма, мила, успокой си! Лекарите са гадни, некадърни, алчни, груби, незаинтересовани, нагли, безжалостни, тъпи и некомпетентни !!!! Сега по - спокойна ли си? Издигнах ли се в очите ти? Disappointed

# 256
......а, не сме чисти мазохисти, които ходим при тях, за да им пълним джобовете..... Mr. Green Моите доктори ще умрат от глад, щото пари от мен не са видели.....дано поне ЗК са да източили, че направо не ги мисля, милите ooooh!
Хора, не си хабете времето...явно Ема това я крепи- хейта по докторите и  здравната система.
Аз, утре отивам на последна червена.....обаче сливиците ми са още подути и едвам- едвам грача, дали ще ме върнат?!?

# 257
  • Варна
Люба, спокойно, лечението ти няма да прекратят. Най-много да отложат с някой друг ден и да ти предпишат лекарства, с които да те стабилизират така, че да ставаш за поредната червена.
Иначе за сливиците... вземи едно огледалце и на добра светлина огледай гнойни налепи имаш ли, зачервяването колко се е разпространило, температурата си измери... да си подготвена просто като първокласничка като отидеш при чичо доктор. Като болка и дразнение къде и как го чувстваш? Само подутите сливици или е плъзнало и по езика, небцето и надолу към гръкляна... тъпи въпроси от моя страна, извинявай, ти сама си споделяш, че вече грачиш и глас губиш, та най-вероятно се разпростира и "надолу", но не се плаши. Ще те оправят за нула време и ще ти я продължат терапията, ще трябва само да те стабилизират. Иначе от бабешките илачи мога да ти препоръчам гаргари с чай от лайка... ако наистина са се образували гнойни налепи и Сандрин помага (с него освен разхлабени венци, афти, и гнойни налепи следствие на ангина борят някои хора... Сандрина само не го пий, ей!!!! Гаргара казах.... да не ми се нальокаш като с потна блажена биричка...). Ще се справиш, няма страшно. Най-вероятно и ти като мен паралелно ще си преболедуваш някоя друга инфекциозна болест по време на химиите, но и въпреки тях се оживява. Stuck Out Tongue

# 258
  • София
Аз съм в къщи вече, мина първата бяла. Никакви проблеми за сега. Освен, че съм с разстройство, възможно ли е да е от нея?

Починах си точно половин час и ми се обадиха от яслата да си прибирам малкото чаве. След само 1 ден на ясла, отново с температура... 😭

# 259
Монито, не във всички случаи. Ходжкин засяга лимфната система. Във вашия случай има лезия в бял дроб, т.е метастаза. С химиотерапии има много голям шанс за пълно излекуване.

# 260
  • Бургас
Благодаря за отговора.само че ме притеснява това че е от двете страни на диафрагмата... Чета на други места че отива към трети стадий.дано да греша

# 261
При този рак, хубавото е че е лечим с химиотерапии. Дори и в 3 стадий се лекува, защото се поддава. Успех и кураж

# 262
Спиритче, мерси мила за вниманието  Hug- огледала съм се-нямам налепи. И температура нямам, ни афти, ни езика ми е обложен....само виждам зор с преглъщането и видимо са надути, виждат се и с невъоръжено око. То, всъщност и заради липсата на други симптоми, не съмходила при джи пи-то, реших да изчакам утре срещата с хубавия доктор  Blush
Иначе се гаргаря с лайка, нишадър, вода за уста......наблягам на пасираните храни и най- вече на сладоледа, щотослед него ми олеква....та може гласа и от това да е вече в друг регистър.
Тинтири- може. Мен след пръвата бяла ме затегна, после се разхлабих и първите три дни все у 00-те висях....А, малкия, дано да оздравява бързо  Praynig!

# 263
  • София
Аз съм в къщи вече, мина първата бяла. Никакви проблеми за сега. Освен, че съм с разстройство, възможно ли е да е от нея?

Починах си точно половин час и ми се обадиха от яслата да си прибирам малкото чаве. След само 1 ден на ясла, отново с температура... 😭

При мен първият страничен ефект от първата бяла беше точно такъв! След втората го нямаше, но се появиха други.

# 264
.......само виждам зор с преглъщането и видимо са надути, виждат се и с невъоръжено око. .............
На мен при адски болки в гърлото след една операция от тръбата - бързо ми помогна Стрепсилс - най-силния от всичките видове. Ако ти понася опитай и с него, може да те облекчи.

# 265
  • София /Абсурдистан
Люба, вземи да смучеш Прополки.
Аз по време на цялата химия бях така.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 17:08 от Unknown_lady

# 266

Разстройството е от химията най-вероятно. Аз от бебе съм с хроничен запек и много тегло бера с него, а от известно време имам разхлабване, че и разстройство понякога. Даже боли доста и корем от него.
Това с детето не е приятно. И аз много му треперех на мойто докато бях на химии (употребявам бях, защото съм към "уволнение" и се чувствам на края) и беше доста стресова мисълта да се разболее. Няма ли някоя баба да ти помогне, за да не се заразиш и ти?

Люба, незнам в България как процедират, но тук не връщат от химия само заради симптоми като твоите. Ако имаш температура обаче може би връщат. Дано не ми се налага да разбирам.

# 267
Написала съм това, което мисля и което е точно така! А ходим при тях всичките и им се даваме да ни взимат паричките било ли от инвалидната пенсия, било ли е от заплата мъжа...и прочее не е защото ги искаме или харесваме. Никой не би отишъл при тях по желанието..., че  някой горе пише в преносен ироничен смисъл, че ние сме глупави и отиваме при тях...Отиваме, защото сме болни, а те използват това, че няма накъде и ни вадят душата за пари. Навсякъде е това в държавата...В ЕС и там е скъпо мед.обслужване, но поне имат добри пенсии и заплати, съответстващите на високите такси за прегледи....Че тук няколко човека във форума са добре финансово, това не значи, че другите не умират поради това, че не им е по джоба по-качествено лечение, дори не могат да проверят резултат от биопсията или ХЕР2.

# 268
  • София /Абсурдистан
Е хайде сега, на мен биопсия и хер ми ги направиха безплатно по каса.  Така се и полага. После ги повторих платено на друго място, резултатът беше същия. Повторението се прави за сигурност, не е задължително. По каса се полагат веднага след операция и пациентите не ги плащат.

# 269
Е хайде сега, на мен биопсия и хер ми ги направиха безплатно по каса.  Така се и полага. После ги повторих платено на друго място, резултатът беше същия. Повторението се прави за сигурност, не е задължително. По каса се полагат веднага след операция и пациентите не ги плащат.
Мила Леди, кой ти е казал, че другите  не искат да я проверят за сигурност? Но като не могат, рискуват...А ако  е грешен резултат както са писали горе жените....?

Общи условия

Активация на акаунт