Пак за емигрантските екскурзии до България, но от друг ъгъл

• 7 384
  • 191
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много е спокойно - могат да те пребият с бухалките, защото не са харесали как карате кола и полицията люпи семки, вместо да спасява гражданите. Когато не е заета да взривява гранати върху 6 годишни деца. Винаги обаче можеш да се оплачеш на арменския поп - това е положителното.
Много злобно изказване, на фона на току-що чутото съобщение за поредните 12 разстреляни общински служители в САЩ.
Ама, така е- нашите полицаи люпят семе и затова не могат да озаптят бухалкаджиите, докато хамериканските набиват донъти и затова им се опъват стрелците... Mr. Green
Цитат на: Philomena
Ето пореден пример - стратегията за децата. Защо хората ги е страх, защото нямат доверие в институциите. Тук, в Фр няма стратегия, а направо държавна политика. И всички са ок с това. Да си толерантен и солидарен е важно качество. И спокойствието ми е по-важно и затова ми харесва тук.
Филомена, ето тук е разликата между нас и французите- те клекнаха пред всичко и вдигнаха ръце.
Съгласиха се да бъдат "родител1 и родител2", съгласиха се да се осиновяват децата им от еднополовите, съгласиха се на всичко, което ги прави силно несвободни в отношенията с децата им, а и помежду им с безумната цензура, обявяваща всяко различно от официалното мнение, я за расистко, я за сексистко.

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 20:29 от absurT

# 166
Винаги се радвам, когато някой се чувства добре, независимо къде се намира!
Аз споделих защо аз се притеснявам от някои неща като се връщам във ваканция.
Уиш, айде да се спреш с глупостите - наистина ли сравняваш сексуално престъпление с три ранени деца от полицията при демонстрация с гранати?

# 167
  • France
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/ubiha-momiche-v-gimnaziq-v … i-i-video-1526460
Е, хайде да не сравняваме криминалните хроники на държавите, става ли?
В Канада ги изнасилват, в БГ ги колят, а в Пакистан ги горят с керосин.

# 168
Да бе, Мама Кенга, голям праз, че училищата в Канада са като разграден двор и не е проблем някой и друг педофил да влезе в тоалетната и да поизнасили някое и друго момиче. Дребна работа е това. А между другото, прочете ли, че полицията нарочно е взривила гранатата и даже са били приготвили пушки с оптически мерник, за да отстрелват децата, които се измъкнат невредими от гранатата?  Mr. Green

Фил, ако си прочела статията, вероятно си забелязала една малка разлика- момичето не е убито в гимназията, убиецът ѝ не е влязъл в училището, а я е причакал пред входа. Не че е хубаво да се убиват деца, но поне в училищата не влизат разни малоумници.

# 169
Убийства се случват навсякъде, обаче не знам дали на друго място се случва полицията да рани деца при демонстрация на гранати......
Наистина ли не разбираш абсурдността на ситуацията? Остави злобата настрани и се опитай да водиш нормален разговор!
Чудя се от къде идва тази ненавист към живеещите другаде. Яд ви е, че някой се чувства добре ли, що ли?
Те педофилите носят специални плакати "Аз съм педофил!"

# 170
Е, а ти не разбираш ли абсурдността на изнасилването на детето ти от външен човек в училищната тоалетна? И не знам дали си забелязала, но не живеещите в България пускаме теми, за да оплюем живота в чужденеция, а точно обратното- само в последните две седмици ти и кукувицата от тундрата пуснахте три теми, за да оплюете живота в България. Няма как човек да не предположи, че ви е яд, че ние тук се чувстваме добре и си живеем прити мъч приятно, без да ни се налага да се забием на гъза на полярния кръг.

# 171
  • Другата България
На Кенгата не ѝ се получи с поредната провокативна тема за децата в Силистра, и реши да прехвърли дебата тук, повтаряйки го като развалена плоча. Плитко, та чак равно.
Аз предлагам следващата тема да е за Стоян Зайков и самоубийството му, и там има какво да се каже. Ако не от живеещите в България, то живеещите в Канада със сигурност ще са компетентни по въпроса.
Или направо да се следи черната хроника и да е на принципа "новина-тема". Разбира се, придружена с "подходящи" коментари за това колко не става тук за каквото и да е.

# 172
Защо наричаш оплюване описването на реалността в България? Да не би за нещо да съм излъгала?
И когато живеещи в България плюят наистина и мрънкат нон-стоп няма никакъв проблем, нали? Защо ли е двоен аршинът ?
Темата за Силистра била провокативна? Не е ли реален факт?
По-добре не подхващайте темите със самоубитите престъпници, че е отврат! Все едно сме в Пакистан!
По-спокойно, Абсурт! Какво ме интересуват американците - не живея там. И Ванкувър не е във Владивосток.Rolling Eyes

# 173
Разбира ти кристалната топка от реалност.

# 174
Има ли ранени три  6 годишни деца от полицията в Силистра?
В коя нормална държава деца се водят на демонстрация с взривяващи се гранати?

# 175
В коя нормална държава педофили влизат в училищата като в разграден двор и изнасилват ученички в тоалетната? С такива примери можем да се замерваме до края на света.

# 176
  • Варна
Винаги е забавно, когато постоянно живеещ в чужбина човек претендира съвсем убедено, че е наясно с реалността тук. Не е.

# 177
  • София
С тази разлика, че педофилът е "болен мозък", а в Силистра с "болен мозък" са институциите, организирали подобно събитие за невръстни деца.
Нямам предвид самия инцидент, а самата идея.  

# 178
Аз мисля, да оставя някои да злобеят, докато си гледам финала на Шампионската лига.

# 179
  • Буркина Фасо
Има ли ранени три  6 годишни деца от полицията в Силистра?
В коя нормална държава деца се водят на демонстрация с взривяващи се гранати?
има. как се е случило тепърва ще се доказва.
има ли хиляди ранени деца по света? има ли още толкова скрити или не споменавани инциденти? - има, разбира се.
има ли отнети деца от родителите им в Норвегия, Холандия ... - има. факт !!!  има ли отнети в БГ (ако не е крайно наложително) ? - не.  нека ти отнемат децата в чужбина и се радвай на тази "справедливост".

пп. усещам, че темата върви към ключ.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт