Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 789
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Честно казано, нито една.
Но, айде, заради бицагите - номер 4. Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

# 646
Явно това бяха точните роли за нашите сладури.
Аз пък снощи гледах Ебру във филма Баща ми.
Малка роличка, сладурска, ама без потенциал за нещо специално.
И в двата сериала, в които съм я гледала преди можеше и без нея.
Това е да ти излезе късметът.

За Акънчо- ще излезе, че с бретончето най го харесвам. 😊 😊 😊

# 647
Здравейте, момичета Hug

Днес започват снимките на филма на Ебруша Heart

И спам малко, но не се въздържах. Коментара към тази снимка в Туитър: "След 25 години спечелиха тези, които целуват ръката на съпругата си."

Да им е честито!

# 648
Здравейте вятърни дружки Heart Eyes Hug
Еви Hug никакъв спам не е - Турция е тръгнала на Изток и за съжаление това се отразява зле и на сериалите ( цензура и тем подобни глупости ) , значи нас като фенки ни касае . За това се радвам ,че Истанбул ще вземе глътка въздух .Поправете ме , ако греша , но май Анкара също не е в ръцете на Ердогановци ?
Пожелавам на новия кмет на Истанбул да стане следващия президент както Ердоган на времето ! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Нашата Ебру с друга визия и коренно различна роля , много ми харесваше и в Невестата ,  и тук в Ябълката .Радвам се ,че имаше шанс с ролята на Рейан Heart

# 649
Диваци! Явно много са се забавлявали по сетовете.

# 650
Ебру се мотае днес с Екин Мерт Даймаз, а в Туитър умират от яд Joy

https://twitter.com/EbruSahinNews/status/1143116272902782976?s=09

# 651
Кой е той? Видимо е, че се веселят 😛 Тя нямаше ли да започва снимки, къде се мотае?

# 652
Ебру се мотае днес с Екин Мерт Даймаз, а в Туитър умират от яд Joy

Ври и кипи Grinning

# 653
Кой е той? Видимо е, че се веселят 😛 Тя нямаше ли да започва снимки, къде се мотае?
Волкан от "С аромат на ягоди". Беше вторият кандидат за сърцето на героинята на Демет Йоздемир. Роден в Холандия, Мистър Турция - може би 2016 г. Зодия стрелец - чапкъните на зодиака. Но са магнетични, мамка им. Ебру се хили като ряпа в клипчето, докато той й говори нещо, от което разбирам само "шофьор".
Споделете моля какви са врящите коментари в соц.медиите.
Мисля, че пътуват заедно към мястото на снимките на филма. не си спомням той дали има роля в него или са се "заварили" някъде на почивката с яхта.

# 654
Гледала съм малко от Ягодите, за това не го познах Wink

# 655
Много им се радвам на Екин и Ебру Heart Eyes Той е готин пич (наскоро се раздели с поредното гадже), нищо че го изкарват малко женкар.
Показва, че е необвързана и се забавлява с приятели от мъжки пол Hug Отиват да бягат в Гората Белград. Явно според някои фенове, щом е в компанията на мъж, трябва да имат връзка Rolling Eyes Дай Боже, повече като Имамоулу да влязат в политиката на Турция и с времето да се промени мисленето им за мъжете и жените!

Акън и аз го харесвам с външния вид на Миран. Преди това с онази лимба за бретон не е мой тип Relaxed

# 656
Ходили да спортуват в Белградската корийка, ходили да хапнат, пийнат, и прочее. Не можах да разбера, Ебру се учи да шофира, или се изявява като за формула 1 Joy
Ми в туитър мрънкат, че трябвало да я пазят от Екин, не го харесвали... Демек, за Акън я пазят хахаха
Ебру и Мерт са приятели от преди, но знае ли човек? Засякоха се на партито на списанието... млади хора...
Екин го знам с две гаджета аз - Ханде Ерчел и Елиз не знам си коя, дето се разделиха наскоро. Чапкън ли е?
Напоследък е прекалил леко с напомпването, иначе е готин Smiling Imp

# 657
Еве, чапкън го изкарват пича Rolling Eyes И аз го зная с тия двете само. Какво не му харесват на човека Stuck Out Tongue Winking Eye
Наистина прекалява с фитнеса в последно време. Следя го в инстаграм и го гледам, че постоянно спортува. Голям е дивак и много ме кефи. С Ебру са на една вълна и е нормално да са близки приятели. Доста често й харесва публикации.
Доколкото разбрах й е дал да кара колата си и й вика "шофьор" Smile Отишли да тичат, а тя искала да шофира и такива подобни шегички Laughing

# 658
Екин е зодия стрелец. Тия са женкарите на зодиака. За тях всяка следваща е по-привлекателна, изпитват неистов страх да не пропуснат някоя и тя да се окаже баш най-интересната. В същото време страшно умеят да разбират скритите копнежи на женската душа. Няма по-добър мъж душеприказчик за жената от мъжа-стрелец. Ти го мислиш за приятел, който те разбира и безкористно ти разкрива тайните на мъжкото мислене, той обаче ти крои ... спалния чаршаф. Нищо, че само за две актриси  са писали медиите. Доколкото познавам типажа, две са, ама по две наведнъж ги върти ...
Така, че сега между тях с Ебру може да са играчки-закачки, но ако се поддаде милата си я чака разочарование.
Рускините готвят двубой Акън с/у Екин, когато първия отслужи аскерлъка.

# 659
  • ... да усещаш мириса на море ...
И спам малко, но не се въздържах. Коментара към тази снимка в Туитър: "След 25 години спечелиха тези, които целуват ръката на съпругата си."

Родителите на Акън също са отбелязали победата на Имамолу. Баща му е сложил снимка на рози и е цитирал стихотворението на Джахит Съткъ Таранджъ - Пролетта идва (Bahar geliyor). Майка му е сложила снимка на Ататюрк и е цитирала слогана на кампанията. Повечето коментари към поста и са положителни, но има и злобни, които отбелязват арменския произход на Сандра.
И въобще ние тук, къде на шега, къде наистина, си се шегувкаме по въпроса Ебру/Сандра, но доколкото разбрах при рускините, от тези които следят туитър, а и не само, има доста елементарни "фенове", които хейтят Сандра, заради произхода и. И от това ми става още по-жал Unamused

Общи условия

Активация на акаунт