Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 805
  • 742
  •   1
Отговори
# 630

Изложи се днес руското разузнаване, ама нейсе Simple Smile

А тези гейовете с шалчетата бяха толкова правдоподобни... Но пустата справедливост развали постигнатото внушение. Е той вторият гей не излезе от образ, че даже и шалчето си остави Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 21:18 от nedlen

# 631
В Истанбул е вече Ебру.

Сега се сетих да ви питам, плисето на мода ли е? Гледам в дизитата навсякъде има плисирани поли, чак Рейян в Мидят беше се издокарала с такава рокля Joy

nedlen, може би джендъри трябваше да напишем, ама нейсе...

Smiling Imp

Фрагманчето за втора серия се размотава из туитър, баре да го пусна и тук Heart Eyes

# 632
Благодаря за фрагманчето за втора серия! Да си припомним времето, когато тъкмо ни беше подхванал мардинският вятър Simple Smile
И в магазините гледам се предлагат дрехи с плисета солей, така че сигурно е на мода.

# 633
  • ... да усещаш мириса на море ...
Целият първи епизод е страхотен / на мен първите четири са ми любими/ гледа я като ястреб и върви като напет петел 🤣🤣🤣

И аз смятам, че първите 4 бяха най-силни. Всичко се развиваше на макс, после започна леко да се повтаря случващото се м/у главните герои. Не, че няма да ги изгледам пак ... Stuck Out Tongue Winking Eye

пп
Ако Ебру, Оя и Тансу бяха ходили при Акън, Тансу нямаше да пропусне да отрази събитието Rolling Eyes
Абе, тези дето служат 20-тина дена, полага ли им се клетва? Thinking

# 634
И плисетата, и роклите с флорални мотиви са много на мода. Даже миналият ден мерих една, тип а ла Рейян.

# 635
Утре им са изборите. И затова се прибират за Истанбул.

# 636
Момичета ,aми пак си пуснах епизодите , пaк ме пробиха тръпки от първите двa .Много е хубaво им се докосват погледите , възможно ли е ние да си само нaвивaме тука ,че наистина имa искри или това е само игра .После си мисля ,ако няколко милион зрители почувстват едно и също може би има нещо истинско освен игра . Дори не знам защо се вълнувам толкова ... Може пък и дa сa ходили дa видят Aкин , може и другите им колеги също като нaс дa усещат ,че има нещо и дa искат дa им помогнат , a може дa имам добре рaзвито въображение ,което е по- сигурното Stuck Out Tongue Winking Eye Лека ви вечер момичета , хубaвото е ,че може дa си представяме кaквото си поискaме !

# 637

В момента го гледам в сериала от снимката долу в ляво.
Добро утро!

# 638
И как е, Мери? Аз гледах другия, но... нищо общо.

Красота Heart

Добро утро!

# 639
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Пускам и тук това клипче, уцелиха ме с двете двойки, много и то Kissing Heart

Привет Hug
Ойййй Heart Eyes Еве Hug уцелиха ме и мен с това видео Heart EyesHeart Eyes

# 640
И как е, Мери? Аз гледах другия, но... нищо общо.

Красота Heart

Добро утро!

Така е Еви! Миран е точния образ за Акън. Сериалът е пълна боза, стигнала съм до 10 епизод, продължавам заради Акън, партньорката му е слаба откъм акт. игра, химия никаква, но очаквам романтични моменти за да видя с тях как ще се справят. Не съм сигурна дали ще стигна до финалния епизод.

# 641
# 642

Много красив клип! Благодаря за хубавото начало на деня!

# 643
Не, не е влюбен Миран. Загубен е!

# 644
Ясно е, че всички харесваме Акън, а на коя от снимките най-много ви допада.

Общи условия

Активация на акаунт