Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 808
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Голяма сa ми тръпка тези сладури , не знам дали всичко е само игра или без самите те дa го съзнават се влюбват тихо един в друг. Кой знae ,само времето ще покаже . Септември като започнат новия сезон или огъня ще е нaмaлвл или ще е още по - силен! Не съм сигурна ,че Aкин ще тръгне дa се сгодява във вихъра на кариерата си и то за Сaндриту, ама да видим ....Иначе ми е хубаво да ви чета Blush

# 601
Много ми липсват РейМир  ❤️

# 602
Здравейте  Hug Hug Hug

Петък е  smile3503 по Атв днес от 20:00 ветровете отново ще задухат.

От канала напомнят с фрагманчета,  Winkа в ТТ текат подсказки за предстоящия епизод  Laughing Laughing Laughing

3 часа - супер  Crazy Crazy, ама баш финала останал зад вратата, много им се видяло още 3 минути време да добавят Whistling

# 603
Галка Kissing Heart Не само финала, и други знакови моменти липсват.
Например, когато Миран се буди, след като го гръмна Рейош... и я вижда спяща до него...
Като ще е гарга, да рошава Smiling Imp

"Отсега нататък, г-жа Рейян не с ръце... С поглед дори няма да я докосвате!"

# 604
Например, когато Миран се буди, след като го гръмна Рейош... и я вижда спяща до него...
Поне не съм единствената, която по ношите го е гледала 🤣🤣🤣

# 605
Поне не съм единствената, която по ношите го е гледала 🤣🤣🤣
Не си сама, Деси, не си! Дори съм наредена да гледам онлайна тази вечер, таман започва Heart Eyes
Рейян тръгна да се срещне със съдбата си Heart

От репетициите за филма

# 606
  • ... да усещаш мириса на море ...
В неделния брой на Dizi Tv ще има интервю с Оя и Тансу ..

Еве, към тази снимка има ли статия?

# 607

Добро утро!

# 608

Няма статия, Таре, взех снимката от туитър. Това е просто цитат на Рейян от началото на първи епизод, когато описваше конака.

Добро утро, момичета Hug

# 609
  • ... да усещаш мириса на море ...
Благодаря за отговора, Еве

# 610
# 611
Сериалът ще го излъчват и в Испания.

# 612

Миран Асланбей хич не е влюбен, но ревнува от сърце. Simple Smile Ако Азат аби му е пред очите, с поглед ще го изпепели.
Испанците не подозират какво любовно торнадо ще ги завърти. Мога само да им завиждам за приятната изненада, която ще изживеят.
Еве, рускините очакват да се появят снимки от предполагаемо посещение на Ебру и компания при Акън. В туитър пише ли нещо по този повод?

# 613
Целият първи епизод е страхотен / на мен първите четири са ми любими/ гледа я като ястреб и върви като напет петел 🤣🤣🤣

# 614
Целият първи епизод е страхотен / на мен първите четири са ми любими/ гледа я като ястреб и върви като напет петел 🤣🤣🤣
хахаха, точно така е, Деси Heart Eyes

nedlen, четох в туитър, че е ходила Ебру при Акън, не е била сама. Писаха, че ще пуснат снимки, но искат анонимност, явно е някой от аскерите.
Не го написах тук, да не тревожа хората напразно Stuck Out Tongue Winking Eye
Четох предните дни и едни разкази за мола в Урфа, сцени между двамата /дето си мислели, че е безлюдно.../
тралалаааа...

Общи условия

Активация на акаунт