Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 836
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Еве, благодаря за информацията. Какви тревоги Simple Smile С тоя липса на информация за Акън, ние феновете на сериала ще я докараме до там, че сами ще си създаваме новини и после сами ще ги опровергаваме. Като опровергаването не е задължително hahaha
Аз срещата при посещението си я представям така Simple Smile

# 616
Дайте, бе дружки, дайте, нещо от онова аскерче дето им светело, че да ги разпертушинем набързичко.
Че току виж казармата свършила, а ние нищо. 😊
Акън дали получава писма от Сандра. 😊 😊 😊

# 617
Момичета, не се знае дали е достоверно инфото, затова нищо не написах. Ако излезе нещо като снимки, ще ги дам и тук. То много неща се пишат, ама... Иди, та познай кое е вярно и кое лъжа. По-скоро е второто в случая, иначе защо не са пуснали снимките досега?

Heart Eyes

# 618
Мен ме изкефи като я подлепиха наскоро в един репортаж и я питат, как са отношенията с Акън и тя завъртя очи и измърмори "Ей ся стана тя" (нещо от сорта Joy ), и после обясни, че е нормално да поддържат приятелски отношения, чуват се по телефона, чули са се и преди да влезе в казармата, да му пожелае лека служба и т.н.
Много ще се радвам, ако наистина е отишла да го посети там, особено при положение, че е в същия град Heart Eyes  С който и да е била, е било готино, нищо че не е била сама. Тя, ако иде сама, направо там "къна гедже" ще й спретнат Joy
Уникални клипчета и снимки пускате, и си поддържам огъня. Още доглеждам това онова и не съм го започнала отново, въпреки че преди време подпуках първа серия и мислех да си правя маратон. Реших да отложа за края на лятото, когато ше ми остане малко време за чакане Heart Eyes

# 619
Понеже не ми се дъвче войнишката съдба реших да изкажа разочарованието си от летните сериали. Голяма само дейност преобладава. Недомислени сюжети, някакви странни образи, които в други дизитата може и да са били успешни, но сега като типажи са нелепи. Особено слаби женски образи. Ранната пташка взе да ми изглежда приемлива да изкарам лятото. Вие избрали ли сте нещо интересно?

# 620
Вики, и аз нещо не мога да се спра на някой летен от новите.
Мисля да дам шанс на Навсякъде си ти с Фуки и Айбуке. Първа серия не беше нищо особено, но ще му дам шанс.
Загледах новия с Чаалар, но той ми е малко антипатичен и го изтраях 20ина минути. Ще се опитам да догледам епизода, но щр видим кога.
Никой не знае ми изглежда добре от фрагчетата. Главните хващат окото и ще го пробвам и него.
Птичката я зарязах около 40ти еп. Образа на Санем ме изкарваше извън обувки Rolling Eyes безкрайното врещене на оная (забравих й заглавието) подстриганата на черта, също. Емре и Лейля ме задържаха, за да видя с тях какво ще стане и ако го продължа, ще е заради тях.
Иначе този по Бтв, който дават в делнични дни в 13.30 ч. не е лош.

# 621

На много ни е любима сцената.
Когато казва на Рейян - "Какво лошо ще ми се случи ... ще трябва да се оженя за теб ли? ... " се подхилква едно тънко тънко като котка току що надушила млякото под кърпата Simple Smile
Интересно нашта къдрокоска кой ли я е снимал от този ракурс. Ама е олицетворение на изкушението. Честно да ви кажа, така си представям че е изглеждала първата жена - прапрапрабаба Ева Simple Smile
Как пък от толкова морски дестинации из цяла Турция баш в Измир намериха да почиват. Хади бакълъм ще изскочи ли заек от това ... военно поделение.
От летните сериали изгледах по няколко пъти само епизодите на Афили Ашк. Страхотен хумор, ако погледнеш на показаните махленски простотии като на сатира.
Гледам и "Навсякъде ти", но е съвсем съвсем друг стил. Малко е тегавичък.
"Никой не знае" - криминално мистична романтична драма.
В продължението на "Птичката" - след 40-ти епизод имам предвид, Емре и Лейля са най-скучните образи според мен. Гледа се, но вече е също тегаво, няма я свежестта на новото. Преповтарят се стари сюжети с нови костюми.
За мен най-тъп от летните е на Фуркан сериала - Сладка лъжа или  лъжкиня, нещо такова беше. Но аз него не харесвам. Сега като му слушам и гласа в оригинал - лигаво и с говорен дефект ми звучи, главната актриса е супер скучна на вид и сюжета не е нещо особено.

# 622
Вики, на същото мнение съм. От летните никой не хваща и държи... Все едно сценаристите са ги писали на едно коляно хахаха.
Аз започнах Навсякъде ти, първа серия беше прилична долу-горе, но втора е тотал щета. Айбуке колкото и да ми е любимка, направо ме беше яд да я гледам. Голямо преиграване, никаква убедителност.

Вале, и аз гледах Afili ask, бая се смях, чак не очаквах.

Ебру и компания не са точно в Измир, в Гьоджек са, тоест бяха. Ако е ходила при аскерите, е било с Тансу и Оя, но не ми се вярва много.

Кика, кой дават по БТВ?

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 20:52 от Еванджелин

# 623
Afili ask  ми е най- на сърце, но не мога да свикна с ГГ-я, стои ми като леля на фона на партньора си. От махалата има попадения- сестрата и младия брат. Не е кой знае какво, но може да се гледа. Ако се сетите да препоръчате нещо по- стойностно- свиркайте, че трябва да се преживеят жегите... хубава вечер!

# 624
Еве, по Бтв е Kalbimdeki Deniz (извини м, ако не съм изписала правилно заглавието). Те го превеждат Втори шанс. Главния е певец (Кутси) и е много чаровен пич, а и ролята му е готина. Не съм го гледала до сега и ми харесва. Главната е Йозге Йозберк. Не помня къде съм я гледала. Не е лошо сериалчето, а и не е много старо, май 2014та, ако не се лъжа.

За Айбуке така ме е яд, че свитнаха от Обещанието и сега и аз я мъча тук с Фуки, ама ще им дам шанс още някоя серия, въпреки тегавото начало.

Ебру, Тансу и Ойя нека си се забавляват, бате Аки ги пази Kissing Heart

# 625
Вики, в Афили Ашк няма сестра.
Скрит текст:
Айше има двама братя, а Саманта Фокс Назмие е снаха, жена на големия брат. Снахата иначе е партия с малкия брат, защото и двамата са еднакви веселяци, скатавки и сребролюбци. Като стана ясно че Айше е гадже на богаташкия син снахата казва на малкия брат - имаш ли на телефона нам коя си песен. Пусни я да потанцуваме, че брат ти я изтри от моя, защото аз като я пусна и веднага скачам да танцувам. И още много бисери имаше във втора серия.
А пък Главния герой 8още не мога да му запомня името/ също има брат, мекушав, управляван от жена си. Актрисата обаче от време на време има взривяващи сцени. На финала на епизода - върви годеж на ГГ и изведнъж се появвят един след друг двама други кандидати на годеницата. На вратата тази снаха възкликна "Ай сакандал". Смяла съм се с глас на тона и произношението.
Иначе другите летни наистина са слаба боза, ама като няма какво друго - убивам вечерта. То и по нашите телевизии нищо интересно за ратоварване вечер няма.

# 626
  • Яко в Матрицата...
Привет Simple Smile

Гледам, че коментирате новите дизита...
Скрит текст:
Аз пък си харесах сериалчета за губене на време Joy Изобщо не ме вълнуват историите, на единия много се хиля (Afili aşk), а другия гледам аради Айбуке и един сладък младеж, който не се явява главния герой Grinning Преиграва Айбуке, даже бая преиграва, но някак си не ме дразни.
Интересно е как се движат в тотала:
Понеделник - CANEVIM - 4,68%
Вторник - Никой не знае - 5,50%, Ранобудна птичка - 3,21%
Сряда - Любов на показ - 6,87%
Четвъртък - Моята сладка лъжа - 5,90%
Петък - Навсякъде ти - 5,29%

Хич не са им зле рейтингите - или са на първо място, или на второ. Само Птичката е по-назад, но за мен тя се изчерпи много отдавна.

Ебру не снима ли филм? Какви са тия яхти, море, небе и т.н.? Joy

# 627
Ренку, в понеделник започват снимките на филма Stuck Out Tongue Winking Eye Нека се плацикат малко, че като ги емне Мардинската жега... хахаха

Скрит текст:
Ветеринарчето Ибо ли ти харесва?

Оххх и аз много се смях на Саманта Фокс Назмие Joy
Ами като се правеха на гейове... хахахах

# 628
Ще снима Ебру , ама от 24.06 Yum Още 2 дена е пей сърце Two Hearts

Благодаря момичета , така ме разсмяхте с " гоститу " при аскера Както се казва -мечтите са безплатни Yum

Макар  да не вярвам , се забавлявам

От новите летни сериали  погледнах с Чаалар - 15 мин издържах
С Айбуке - 10 мин . Тя ми харесва долу-горе , ама другият ГГ ми е нещо без изражение  
А , Птичката ми харесваше с превъртане на махалата , но  отдавна  го спрях Направо досаден ми стана Едно и също  Възрастни хора серии подред се назландисват за една целувка

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 22:17 от KrasiAnna

# 629
  • Яко в Матрицата...
Ренку, в понеделник започват снимките на филма Stuck Out Tongue Winking Eye Нека се плацикат малко, че като ги емне Мардинската жега... хахаха

Скрит текст:
Ветеринарчето Ибо ли ти харесва?

Да, Али го знам от Убийствата, много ми хареса там, а и е сладурче JoyHeart Eyes

Щом има време до снимките, разрешаваме на Ебру да си почива Joy

Общи условия

Активация на акаунт