Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 29 631
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 60
Морген... не мога да се събудя

# 61
  • Варна
Не разбирам хора, които сутрин се дерат зверски с кашлица и в момента, в който си поемат дъх, палят цигара. Един такъв ей сега щеше да си изплюе дробовете на улицата.

# 62
  • Агент под прикритие
Толкова им е акъла може би...

Добро утро на всички и успешна седмица (доколкото може да е такава)!

# 63
  • над кукувичето гнездо
Добро утро!

Наводнените, как сте?

# 64
  • Агент под прикритие
В Аскуу водата вече премина, Пловдив да кажат, че те са наред.

# 65
ДУ! Grinning Засилих съ да ви пущам закуска от тел-а, мъ ни мужах ... темата заключена. Нищо, и утре е ден.
Фчера бая ни поваля. Дитето съ прибра тъкмо навреме и после заседна да гледа през вратата на терасата - вижда светкавица и съобщава, че ше се чуе гръмотевица. Обичам ги тия бури, ама чак дострашава понякогаш. Джу - де си, у Софията или у Пловдивъ?
И съ връщам да ви чета. И да гласувам, че даже не прочетох анкетата. Grinning

# 66
Айде ДУ! Легнала съм, пия кафе и чакам да спрат водата. Като никога съм се подготвила 😆 напълнила съм коритото с вода, имам няколко шишета дори, а то накрая ще се окаже, че моя блок не влиза в плановото спиране 😂

# 67
  • Варна
Ария, я ела да пишеш в темата за 11-месечното бебе, моля те. Ще ми бъде интересно.

И без тва нямаш какво да правиш Simple Smile

# 68
Коя е тая тема 😁 Има ли скандали? Ако има там съм.

# 69
# 70
Изгласувах се! Малии, ма то тука сичките сме черни офсе ... найш ко стадо ше напрайм! Joy
И още: много бързам, цветен мий светът и стягам багажа. Grinning
Прочетох, че Джу е у Пловдивъ ... мъ е добре. Има голеееми локви тук-там и кал, има едри камъни по улиците (все ги завлачва и носи от една голяма и стръмна улица), един контейнер за хартия беше доплавал (сигурно пак от някое нанагорнище).

# 71
Пфф то в СО. Там не обичам много много да ходя, ще ме пратят за банани ако попиша малко там 😆 Иначе на теория не оставям 11-месечно за два дни при никой. За няколко часа на баба, леля и т.н. да, но за повече... Проблема си е в моята глава изцяло, привързаното родителство ме е обзело 😂😂 Не изцяло де, защото голямата ходи постоянно при свека и при майка ми за по два дни. 

# 72
  • Варна
Явно сме доста тия, които сме проблемни в главите, но има няколко, чиито постове ме карат да гледам с широко отворени очи.

# 73
  • Агент под прикритие
Ама вие сериозно ли? Тази тема цялата е full of $hit. Автора пита пита едно, философите започнаха да създават сценарии за Холивуд...

# 74
  • Тра-ла-ла
За онази тема...четох я. По-добре човек да подходи с 1 наум, отколкото да вика после "олей, кво стана". А съпругът е 1 път. Повече му се яде и пие, отколкото да си гледа детето.

Общи условия

Активация на акаунт