Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 338
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 750
Чашите на Twix с Лео експрес ли идват, че мъжът ми не помни? Получих известие за пратка за днес и се чудя какво е, че чакам и Барни и Нивеа.

# 751
  • при късмета
Чашите на Twix с Лео експрес ли идват, че мъжът ми не помни? Получих известие за пратка за днес и се чудя какво е, че чакам и Барни и Нивеа.
Вероятно е играта от Барни, моята току що дойде. Искат кодове

# 752
Имаше игра на Авен, обаче не виждам печеливши, някой участвал ли е ?

# 753
Туикса ми я донесе тип топ куриер.

ПС: ако знаех, че толкова ще се продават велосипедите на Нивеа нямаше да се зарина с техни продукти, за да участвам, а щях направо да си го купя след играта. 🤔

# 754
Защо участвате,ако не ви трябва колелото или не ви харесва? Аз още като пуснахте играта казах,че няма да участвам,защото не карам колело и няма на кой да го подаря. Така оставям шанс да го спечели някой,който наистина ще го ползва и го иска.

# 755
И аз предлагам велосипед от Нивеа, в София.
Anyyyone, много е хубаво колелото, но е размер 19", не е подходящо за мен (голямо ми е).

И нещо за децата: Националният конкурс за детска рисунка „Моето ДЗИ“ кани всички млади творци да изявят таланта си в три категории – „Рисунка“, „Компютърна рисунка“ и „Видеоклип“.
https://www.dzi.bg/bg/m-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8

# 756
  • Бургас
Аман от съдници... Барни в една седмица ли трябва да се регистрират и двата кода?

# 757
  • Сф
Защо НЛ няма бонус днес? Нали до 12 ти???

# 758
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Бонусите бяха до 11ти!

# 759
Аз още чакам тениската на Орео от март

# 760
  • Русе
Моля някой да ми подскаже кога да ги регистрирам последните си два кода на Барни, че ми изядоха главата за тази игра. Казвам последни, защото имам вече 8 и ми трябват 2 за да участвам за Делфинариума и приключвам.

Ех, и на  ми липсват бонусите на НЛ, емоция си е Simple Smile

# 761
Мисля, че някой беше писал, че е спечелил от тази игра. Може би се обаждат на печелившите или пращат мейли.

# 762
Не съдя,а зададох въпрос.
Ето,Дора е разбрала и ми отговори. Не е трудно явно.

# 763
  • sofia
Мисля, че някой беше писал, че е спечелил от тази игра. Може би се обаждат на печелившите или пращат мейли.
Ако става въпрос за играта, където се пишеха коментари на продуктите на мен ми писаха мейл, че печеля малка награда, но все още не са дошли.

# 764
Защо участвате,ако не ви трябва колелото или не ви харесва? Аз още като пуснахте играта казах,че няма да участвам,защото не карам колело и няма на кой да го подаря. Така оставям шанс да го спечели някой,който наистина ще го ползва и го иска.

После защо продавали наградите си...ами затова.И аз не участвам за нещо, което не ми трябва

Общи условия

Активация на акаунт