Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 288
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 795
Защо участвате,ако не ви трябва колелото или не ви харесва? Аз още като пуснахте играта казах,че няма да участвам,защото не карам колело и няма на кой да го подаря. Така оставям шанс да го спечели някой,който наистина ще го ползва и го иска.
Не ми се влиза в обяснителен режим, не смятам и че е ваша работа. Но все пак отговарям - колелото е много голямо за човек с ръст 1.60, каквато е дъщеря ми. Затова го продавам, не правя бизнес. Ще купя такова, което ми върши работа.

# 796
Защо участвате,ако не ви трябва колелото или не ви харесва? Аз още като пуснахте играта казах,че няма да участвам,защото не карам колело и няма на кой да го подаря. Така оставям шанс да го спечели някой,който наистина ще го ползва и го иска.
Не ми се влиза в обяснителен режим, не смятам и че е ваша работа. Но все пак отговарям - колелото е много голямо за човек с ръст 1.60, каквато е дъщеря ми. Затова го продавам, не правя бизнес. Ще купя такова, което ми върши работа.
един непоискан съвет - мисля че колелата са Драг, те имат политика за замяна, говорете с тях, че имате ново колело, което не ви върши работа и се разберете да го смените с такова, което ще ви върши работа.

# 797
  • София
На Драг са, да.
При такива награди като колела, дрехи, козметика, е ясно, че може да не допадне на спечелилия, да не му върши работа, да не му пасне, и, особено за козметика, дори да му навреди.

# 798
# 799
Девин Изворна имаха игра и тези дни трябваше да обявят печелившите, но не я намирам. Някой да е видял публикувани печелившите?

# 800
Днес  е тегленето на Девин и Старопрамен.

# 801
Днес  е тегленето на Девин и Старопрамен.
Благодаря!

# 802
Хайде да спрем да коментираме,че става грозно. Зададох елементарен въпрос,не с цел да се заяждам,нито съм нападнала някой,нито обидила,а сега излизам аз “черна”,че съм си позволила да питам. Чак пък не е моя работа,няма да се обяснявате,ама все пак го правите. Пускате пост,всеки може да коментира,свободна държава сме.
Хайде успех с продажбите и късмет в игрите,или май трябва да е в обратен ред. 🤣

Коте,аз веднъж се отказах от спа уикенд,просто защото периода,в който трябваше да си взема ваучера съвпадна с престоя ми в родилното отделение. 😃 Нямаше как. Но пък ваучера беше поименен и нямаше как да го подаря. От рождения ден на Фантастико беше. Така се зарадвах,ама... не би.

# 803
Колелото на Нивеа го видях по време на играта изложено в магазин Елитис и така прецених,че не е за мен.Може и в други магазини да е било показано нямам идея, а и в сайтовете има доста информация за колелото, така можехте да прецените дали е подходящо за вас.

# 804
Рисунките в играта нa smile gummi веднага ли се качват в сайта, или изчакват одобрение? Не разбрах дали успях да кача, защото не изписва нищо и не я виждам в галерията.

# 805
ИМАМ 12 символа код от кен кока кола и не знам къде да го изполвам Simple Smile

# 806
Пропуках каръка! Mr. Green За счупен, още е рано да казвам Joy
Вчера врътнахме с ММ колелото на късмета в Метро -той нищо, аз медикс; после взех на синковеца чипс - спечели пакетче пуканки Grinning

# 807
Когато си позволиш да питаш нещо "скандално" всеки скача като ощипан да се обяснява. Не го приемайте толкова лично, просто понякога на някой нещо му е интересно и задава въпроси, а то се получава малък скандал. Не преувеличавайте толкова нещата.
Кой каквото си иска да си прави с наградите. На мен ми беше ясно, че в олх ще се появи това колело, но и аз ако го бях спечелила и не ми беше удобно или не ми беше харесало бих го продала, без да се обяснявам тук, директно в олх. И реклама направих. Smile
Оф, няма ли да пуснат някоя хубава игра? И от Морени не спечелих. Ходи ми се на Малума, но искам игра с билети, не ми е толкова важен да си ги купувам. Joy

# 808
  • Сф
Рисунките в играта нa smile gummi веднага ли се качват в сайта, или изчакват одобрение? Не разбрах дали успях да кача, защото не изписва нищо и не я виждам в галерията.
Изчакват одобрение.

# 809
Редовното продавах награди, които няма да ми влязат в употреба.
Днес ми звъннаха за потвърждение от Кока Кола, вчера спечелих купа с прибори. Само не разбрах какъв е срока за получаване?

Общи условия

Активация на акаунт