Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 503
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 120
Можем да залагаме кой ще ходи в Бали.

# 121
И десет да им бяха наградите, как пък няма да си купя дъвки за 75 лв.
Чакам душ гел от Дав, чаша от Туикс и тениска от Орбит.

# 122
  • София/Търново
Промоционалните опаковки на Waya са неоткриваеми. Обиколих квартала, никакъв шанс и то два пъти, преди седмица и тези дни. За мен отпада.
При мен много на нула за "Чудо", "Fa", "Боженци" и йогурта във "Фантастико". Самърсбито и то... И от Ним нищо.
Инак едвам намерих Fancy и с последните налични направих 10те заветни лева.
Чакам тениска от Либрес и от "Аз детето", ама те май си се бавят.

# 123
И аз няма да се включа в играта на Орбит. Днес чакаме печеливши от играта на Морени, Сушард и 5 GUM , нали?

# 124
Мисля, че и Кит Кат трябва да публикуват скоро.

# 125
И кока кола и лидел

# 126
На орбит играта я пропускам, а и то се знае кой ще спечели екскурзията. Fancy никъде не намирам.

# 127
Спечелих кутия вафли от Морени, само с 1 регистрация.

# 128
На мен днес са ми отговорили, че няма проблем с играта. Аз снощи видях, че мога да играя от телефона, но от компютъра не става (стига до 100 и спира, просто няма повече вафли). Сега ще пробвам от друг компютър.

# 129
На мен днес са ми отговорили, че няма проблем с играта. Аз снощи видях, че мога да играя от телефона, но от компютъра не става (стига до 100 и спира, просто няма повече вафли). Сега ще пробвам от друг компютър.
Аз от телефона играх, от компютър не съм пробвала.

# 130
  • София
Относно играта на Филипс, ами то има обявени печеливши. Явно е приключила вече.
https://www.philips.bg/c-e/myphilips-portal.html?elqTrackId=bc84 … =6058&elqat=2
Кампанията е със срок до 31.12.2019 г.
7.1. Победителите ще бъдат обявени след провеждането на месечните лотарии. Месечните лотарии ще бъдат провеждани веднъж в месеца между първо и десето число, като се теглят победителите сред участниците от предходния календарен месец.
7.2. На всяка лотария ще бъдат обявявани по трима победители.
Имената на победителите ще бъдат оповестени на официалната страница на кампанията.

# 131
  • София
И аз съм с кутия вафли Морени GrinningGrinningGrinning

В Simply Tasty пише, че съм спечелила бамбукова купа на 02.06. Дали е вярно Joy, това приложение често променя информацията си

# 132
морени мейли ли пращат или има публикуван списък, че не мога да видя. Аз играх от компа на работа (нов), там без да бутам фастъчета стигам до 100 и спира времето. От вкъщи (много стар комп и яко забива), нямам проблем за ги събера и с 1 бутнато, от тел само ако не бутна.

# 133
  • София
От Морени изпращат мейли, по-късно през деня ги и публикуват на страницата си.

# 134
В Simply Tasty пише, че съм спечелила бамбукова купа на 02.06. Дали е вярно Joy, това приложение често променя информацията си
и при мен е така - дано сме спечелили

Общи условия

Активация на акаунт