Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 379
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 690
Днес е последният ден, защото в съобщения не пише, че продължават и утре бонусите. Къде да изиграя 42 стотинки😀?
На пиратите. Може по 2 ст на врътка, по 6, 16 и т.н.
Скрит текст:

# 691
Благодаря много!
Направих ги 50 стотинки Smile, сега търся игра със залог 5 ст.

# 692
Мисля че няма. Май само на пиратите има такива малки залози.

# 693
Благодаря много!
Направих ги 50 стотинки Smile, сега търся игра със залог 5 ст.
Заложи ги на мачове.Аз от 43 стотинки ги направих 15 лв.Въпроса е дали ще познаеш победителите.

# 694
Сега неочаквано ми донесоха един пакет кафе Нова Бразилия - не съм се оплаквала, след като получих кафеварката.
Попитах за чашите на Туикс, но куриерът каза, че не знае нищо за тях.

# 695
Вчера са ми пратили анкета от Май Оптис, днес вече я няма...

# 696
Публикували са печелившите от Морени Simple Smile

# 697
Сега взех уреда за салати.Като погледнах гаранцията е изтекла на 04.06.2019 Simple Smile При вас как са гаранциите?

# 698
# 699
На кит кат играта, ако беше с награда продукти, щях да участвам. Но тази колонка какво да я правя?
Няма ме в Морени. Никога не съм печелила в техни игри.

# 700
На някой случвало ли се е да приложи ваучери от Талк панел от 20 лв към емаг и да му ги отчетат за 16 лв.Защото на мен ми изпратиха имейл в който всичко беше наред всмисъл стойноста на поръчката ми беше за 19.96лв и трябваше само да заплатя 4.96лв доставка ,сега спиди ми пратиха  sms 8.30лв ,че дължа..Обадих им се и ми казаха ,че бил приложен ваучер за 16лв.Какво става не ми е ясно.

В поръчката ти в емаг пак ли е така? Тоест -16 лв ли ти пише на приспаднати? Аз преди 2 седмици си купих сешоар така и всичко беше точно. Приспаднаха ми 20 лв от сумата и после ми добавиха 5 лв доставка. С емаг ли говори?

# 701
  • Пловдив
Получих си джезвето и кафенцето от Нова Бразилия.Имам и съобщение на профила в Симплито за купата. sohappy
ПС:Втори ден водя кореспонденция с ОРЕО за тениската ми от 4ти Март, ако и на друг му е изтекъл периода от 90 дни за доставка пишете им във фейса отговарят до няколко "часа".

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 12:21 от Petya Krivcheva

# 702
На някой случвало ли се е да приложи ваучери от Талк панел от 20 лв към емаг и да му ги отчетат за 16 лв.Защото на мен ми изпратиха имейл в който всичко беше наред всмисъл стойноста на поръчката ми беше за 19.96лв и трябваше само да заплатя 4.96лв доставка ,сега спиди ми пратиха  sms 8.30лв ,че дължа..Обадих им се и ми казаха ,че бил приложен ваучер за 16лв.Какво става не ми е ясно.

В поръчката ти в емаг пак ли е така? Тоест -16 лв ли ти пише на приспаднати? Аз преди 2 седмици си купих сешоар така и всичко беше точно. Приспаднаха ми 20 лв от сумата и после ми добавиха 5 лв доставка. С емаг ли говори?
На поръчката ми ,в имейла също пише ,че са ми приспаднати 20 лв от ваучери и трябва да заплатя наложен платеж за доставка 4.96лв , на съобщението от спиди пишеше 8.30лв и даже вече ги платих ,защото ми го доставиха.Обадих им се на номера от който ми звъннаха предният ден да потвърдя поръчката и ми казаха ,че при тях излиза 16 лв ,че са приспаднати.Не знаят защо е така.Не съм за 3 лв ,но просто ми е странно как като аз прилагам ваучер за 20 лв при тях се отразява 16лв.

# 703
Много странно...щом си платила вероятно вече и нищо не може да се направи. Жалко за ситуацията.

Няма ме в Морени. В Симплито май няма да се включа втори път. И като цяло ми е яко скука от към игри. :/

# 704
За колко време ги носят морените?

Общи условия

Активация на акаунт