Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 389
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 675
  • Елхово

Наградата от Калиакра пристигна!

# 676
Пеньо пак е спечелил, от играта на Smirnoff. Спечелил е слушалки. Определено силата им на клана е в игрите с покупки.

# 677
Аз много исках да се включа в игрите на нашия Лайф за колело от Боровец и пералня на Бош, но една служителка недвусмислено ми намекна, че няма как да спечеля. Отдавна имах подозрения за този магазин, особено след един гаф на игра на София Мел и други неща, но днес окончателно ме отказаха. Не знам в Плевен как е, ама тук явно така става по магазините. Само за един съм сигурна, че избират честно печеливши. Финес също са посочени като участващи обекти, но този в моя град не е в списъка.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 20:05 от Анонимен

# 678
Аз само в Кауфланд съм играла на такива игри с покупка, талончето/бележката в кутия на информация. Два пъти съм печелила.
То на мен Кауфланд и Лидл са ми квартални и предимно там пазарувам.

# 679
Някой има ли си представя какво се случва с морени и сушард?Знам,че имат 48 часа срок да обявят печелившите,ама друг път още на другия ден публикуват списъка.

# 680
  • Велико Търново
И аз проверявах, няма още наистина. Днес сигурно ще публикуват.
Чакам чашата от туйкс да дойде след 15 мин Simple Smile снощи една мила жена ми се обади да ме попита къде живея и кога да мине. Явно пеша ги разнася.

# 681
С толкова похвалили се с награди от Симплито, си мислех, че всички печелят ..е да, ама не. 😂 От три дена се мъча с една бутилка кола, регистрирах код за купа и нищо. 😒

# 682
  • Пловдив
Юхуу снощи след 23 часа регнах код на Симплито и тази сутрин с купа  sohappy

# 683
И аз съм с купа. Мислех да играя за солночки, обаче за седмица едва изпих една кола и се отказах. Снощи играх за купа.

# 684
  • in Wonderland
И мен не ме огря в Симплито ( нещо не ме обича това приложение, до сега не. съм печелила оттам). Играх с един код з купа и спечелих рецепта за сьомга 😁

# 685
Днес ли са последните бонуси от НЛ?

# 686
На някой случвало ли се е да приложи ваучери от Талк панел от 20 лв към емаг и да му ги отчетат за 16 лв.Защото на мен ми изпратиха имейл в който всичко беше наред всмисъл стойноста на поръчката ми беше за 19.96лв и трябваше само да заплатя 4.96лв доставка ,сега спиди ми пратиха  sms 8.30лв ,че дължа..Обадих им се и ми казаха ,че бил приложен ваучер за 16лв.Какво става не ми е ясно.

# 687
Като последен (може би) бонус,днешната игра добре се отчете при мен-35 лв. Направо ги изтеглих,стига съм набивала всичко. 🤣

# 688
Днес е последният ден, защото в съобщения не пише, че продължават и утре бонусите. Къде да изиграя 42 стотинки😀?

# 689
Явно вчера всички сме участвали за купи. Колата стои от няколко дена, регистрирах си кода вчера и нищо. Това ще ми е с играта.

Общи условия

Активация на акаунт