Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 356
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 705
В Морени и Сушард ме няма, но и никога не съм печелила от тях. ОТГОВОРЕТЕ НА ТРИ ЛЕСНИ ВЪПРОСА И СПЕЧЕЛЕТЕ БЕЗПЛАТНА ДВОЙНА ПОКАНА ЗА BURGAS JAM
https://www.powerfm.bg/bg/showbiz/otgovorete-na-tri-lesni-vapros … n720QSOzqsUzyMsA0

# 706
  • София
Е играта на Старопрамен се бях  видяла в печеливши, но все още нямам Смс както беше обявено в правилата, а сега и играта не намирам. Някой да знае нещо по въпроса?

# 707
и в морени в сушард ме няма ..и без това се търкалям вече не ми трябва сладко пък/гроздето е кисело/
https://www.suchard.bg/winners.php

# 708
  • Велико Търново
На мен ми излизат печелившите от миналата седмица на сушард... Не виждам нови

# 709
Дръпни надолу и ще ги видиш

# 710
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=279749416108827& … d=110283443055426
Два пъти пропускам обажданията на Колата....дали да се притеснявам...🤔🤔?
Не мога да върна обаждането...

# 711
  • София
Скрит текст:
На някой случвало ли се е да приложи ваучери от Талк панел от 20 лв към емаг и да му ги отчетат за 16 лв.Защото на мен ми изпратиха имейл в който всичко беше наред всмисъл стойноста на поръчката ми беше за 19.96лв и трябваше само да заплатя 4.96лв доставка ,сега спиди ми пратиха  sms 8.30лв ,че дължа..Обадих им се и ми казаха ,че бил приложен ваучер за 16лв.Какво става не ми е ясно.

В поръчката ти в емаг пак ли е така? Тоест -16 лв ли ти пише на приспаднати? Аз преди 2 седмици си купих сешоар така и всичко беше точно. Приспаднаха ми 20 лв от сумата и после ми добавиха 5 лв доставка. С емаг ли говори?
На поръчката ми ,в имейла също пише ,че са ми приспаднати 20 лв от ваучери и трябва да заплатя наложен платеж за доставка 4.96лв , на съобщението от спиди пишеше 8.30лв и даже вече ги платих ,защото ми го доставиха.Обадих им се на номера от който ми звъннаха предният ден да потвърдя поръчката и ми казаха ,че при тях излиза 16 лв ,че са приспаднати.Не знаят защо е така.Не съм за 3 лв ,но просто ми е странно как като аз прилагам ваучер за 20 лв при тях се отразява 16лв.
На мен ми се случи с ваучера от MySparx за Ozone.bg, приспадаше ми 80+лв, но не 100. Писах им, оправиха почти веднага въпроса. Питаха ме само откъде ми е ваучера, каква стойност трябва да е и така. Не разбрах защо така се получи.

# 712
Да ви кажа нещо забавно - нали имах две кисели млека Боженци за вземане - сега отидох, за да хвана последния срок и от магазина вместо кисело мляко, ми дадоха 2 гърненца. Останали са им и не могат да ги раздадат)) От Боженци трябваше да удължат срока.

# 713
  • София
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=279749416108827& … d=110283443055426
Два пъти пропускам обажданията на Колата....дали да се притеснявам...🤔🤔?
Не мога да върна обаждането...
Звънни на националния им телефон, който е в имейла.

# 714
Играта на Якобс почна някъде в началото на май месец и се чудех защо няма печеливши. Нямаше достатъчно участници и тихомълком са си променили правилата. Всички снимки от май месец са невалидни, само тези от 1 юни нататък участват. Изтрийте си снимките и ги качете отново или теглете една на тези от Якобс!

# 715
Играта на Якобс почна някъде в началото на май месец и се чудех защо няма печеливши. Нямаше достатъчно участници и тихомълком са си променили правилата. Всички снимки от май месец са невалидни, само тези от 1 юни нататък участват. Изтрийте си снимките и ги качете отново или теглете една на тези от Якобс!
И аз сега видях, че месец юли ще обявят първите печеливши.

# 716
+35924485297
Този номер ми звънна, но звучеше някаква мелодия и не мога да върна. Познат ли ви е, да не е от игра? Пишеше София.

# 717
На мен нещо не ми се отваря май играта на Якобс. Пита ме къде се намирам и като цъкна на точката,повече не мога да направя нищо. Да пробвам от лаптопа ли? При вас как е?

# 718
  • МИНДЕРА
+35924485297
Този номер ми звънна, но звучеше някаква мелодия и не мога да върна. Познат ли ви е, да не е от игра? Пишеше София.
Кока кола

# 719
+35924485297
Кока кола
Сигурна ли си? Вдигнах, ама звучи само музика. На кой номер даа се свържа с тях? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт