Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 349
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 720
На мен нещо не ми се отваря май играта на Якобс. Пита ме къде се намирам и като цъкна на точката,повече не мога да направя нищо. Да пробвам от лаптопа ли? При вас как е?
Избери мястото на картата, скролни страницата и намери долу вдясно бутон "напред".

# 721
  • София
+35924485297
Този номер ми звънна, но звучеше някаква мелодия и не мога да върна. Познат ли ви е, да не е от игра? Пишеше София.
Кока кола
Сигурна ли си? Вдигнах, ама звучи само музика. На кой номер даа се свържа с тях? Благодаря!

Симпли Тейстли са, ще ти звъннат пак. И аз не можах да вдигна първия път. Мисля, че не можеш да върнеш обаждане.

# 722
Еха, в морени ни няма, но мъжът ми е в сушард!

# 723
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Къде е играта на Якобс?

# 724
# 725
Игра на Persil/Henkel:
https://www.persil.bg/bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/o% … %D0%B8%D1%8F.html
Купува се продукт за минимум 10 лв,търкат се скреч карти,може да спечелиш продукт,а големите награди са 21 перални Бош. При нас няма участващ обект,но някой може да се възползва.

# 726
  • Благоевград
Един малко глупав въпрос ... При теглене от НЛ чрез изи пей, освен да заявя парите, необходимо ли е да направя нещо друго? За пръв път ми е. В Неделя ги заявих, но когато в Понеделник отидох, казаха, че още не били одобрени. За 27лв става въпрос. Благодаря на отзовалите се!

# 727
Трябва да се верифицираш-пращаш снимка на лк със закрит номер в чата на НЛ или мейл. Когато потвърдят верификацията,ще ги пуснат и после вече няма да имаш проблем,одобряват ги за около 30-40 минути.

# 728
Трябва да верифицираш профила си, като в сайта качиш снимка на ЛК в два файла, снимана и от двете страни.
Верификацията вече не е с имейли, както преди беше, а директно в сайта. Като влезеш в "моят профил" в ляво ще видиш къде пише "верификация на документи". Там кликаш и на верификация на лична карта качваш файла със снимка. Когато одобрят ще ти ги изпратят и на "статус сметка" ще пише "изплатена" и тогава отиваш в Изи пей. Сега явно пише "изчаква одобрение". За следващи тегления няма да ти изискват верификация.

# 729
Днес получих блендера от Калиакра,ще ми върши чудесна работа! Grinning

# 730
Гледам в печелившите в Морени има един имейл подобен на мояр но не съм получила нищо. Да чакам ли нещо или вече са изпратили на всички?

# 731
Понякога се чудя защо ли се участвам в някои игри, като очевидно няма шанс за печалба. Това ли е известният член на клана? https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1018562808335015&id=24 … amp;__tn__=%2B%3D

# 732
  • Благоевград
Благодаря ви, Anyyyone и Mereleda ! Hug

# 733
И аз да попитам нещо за теглене от НЛ. Имам верификация обаче като тръгна да тегля на карта ми дава да избера номер на карта. Според мен и двата са еднакви само след единия има BGR. Кой да избера? Или по-добре чрез изи пей? А ако е през изи пей как се разбира кога трябва да отидеш да си вземеш парите?

# 734
С карта не знам как става, но през Изи Пей става бързо, щом имаш верификация. Като натиснеш теглене, после като влезеш в моя профил, вляво, където пише "Теглене" кликаш и там /после имаше опции "история тегления" и ти показа тегленето, като на статус пише "очаква одобрение". Когато е говото за теглене, ще пише "изплатен". Отиваш и си ги взимаш от Изи Пей. Бързо става одобрението.

Общи условия

Активация на акаунт