Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 103 137
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 1 620
Наградите от Симплито трябва ли да се потвърдят или да чакам обаждане от тях?

# 1 621
На мен ми бяха одобрили около 3 снимки и преди няколко седмици качих още две, отхвърлиха ги по същата причина - лошо качество. Реших да не участвам повече. Явно защото се бях прикрила, а вече искат да блестиш в цялата си светлина. No thanks! Омръзна ми някой да ме проверява в Гугъл и да излизат неща, които не искам и после да ми се подиграват. Представете си да излезете на среща и някой да ви донесе Сникърс с думите: "Не си ти, когато си гладен!", защото е видял прословутите снимки.Joy

# 1 622
  • Русе
Моите ги отхвърлят поради това, че не отговарят на условията.....какво? що? не знам повече, отказах се от играта Simple Smile

# 1 623
Получих си наградата от форумната игра на Президент. Едно симпатично момче, представител на фирмата разнася наградите.

# 1 624
При мен нищо не пише, имейла е само със лога от играта, т.е. празен, в моите снимки я няма, в галерията също я няма, затова реших, че не е одобрена.
Не е празен имейла, ами е бял текст върху бях фон. Пробвай да го селектираш с мишката и ще се види какво пише  Laughing

# 1 625
  • Велико Търново
И моята награда от Президент дойде днес със също симпатично момче. Wink

# 1 626
охооо страхотни са ви наградите, сега като спретнете едни засукани специалитети за весели гости ....
оф днес ми е последната надежда да дойдат слънчезащитните на Нивеа от форума Disappointed Relieved ако не ще трябва да купувам
скучно ми е като не чакам някакви тегления Laughing

# 1 627
Дойде ми ваучера за пътуване от дъвките за 555лв..естествено са избрали агенция с основно лоши отзиви в нета един хубав не прочетох..Сега се чудя дали изобщо да го ползвам и  да си прецакам и без това единствената почивка за годината .
Ей всичко се прави по български даваш нещо ама ще избереш максимално лошо с изтичащ срок или проблеми някакви за да минеш най-евтино.

# 1 628
  • София
Много хубави награди от Президент + бонус хубаво момче.Satisfied Аз чакам да се свържат с мен от МК "Д-р Щерев" и да се възползвам от прегледа на щитовидната жлеза.

# 1 629
Страхотна награда, поздравления. От къде разбирате за тези игри?

# 1 630
# 1 631
  • Благоевград
Получих кутията от Нивея! Много са бързи. Simple Smile

# 1 632
# 1 633
Нещо не ми отваря my sparks.При вас има ли проблем?

# 1 634
на компютъра - нямам проблем

Общи условия

Активация на акаунт