Звездни компромати - Юни'19

• 210 654
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 125
Мдаа и аз си се чудя. Още преди години дори всички бяха с еднакви тупирани кошери и вафли в косите. После дойдоха устите на мода, после миглите, веждите и там още кото има Grinning И от всичко прекаляват. Аз имам чувството, че някои и пипала на октопод ще си сложат за по- дълги мигли. Ма те дори вече и абсолютно еднакво се обличат. С еднакъв тен, еднакви мъже.. Че то аз ако съм някой батка и всяка седмица съм с различна, сигурно околните няма да забележат,
че не е една и съща и да си мислят, че съм в сериозна връзка Joy Клонинги. Грозни.

# 1 126
Първоизточникът на манията за плътни устни, мисля че е Анджелина. Всички искаха като нейните. Въпросът вече какво могат и какъв вкус имат нашите хирурзи и дерматолози е съвсем различен (пациентите им също).
Николета харесвала много Ирина Шайк.
Масово жените искат лице тип "кукла"- малко носле, големи очи и сочни устни. От там вече какво се случва...

# 1 127
Първоизточника си е Барби Grinning
Оттам всичко почна,вадеха се ребра,припадаше се от глад,изрусяваше се...............................

# 1 128
  • Sofia
Caroline Wozniacki (тенис) се е омъжила вчера в рокля на Оскар де ла рента.
Тук е на моминското си парти.
Много ми е симпатична, откакто онзи грозноват голф-играч я заряза много грозно няколко дни преди сватбата им. Мъжът й е много по-готин.

# 1 129
Наистина е много готин мъжа й!

# 1 130
Един от онези мъже,на които дрехите им пречат и ги загрозяват Grinning

# 1 131
  • Rock & Roll feeling ...
Винаги ми е било чудно кои са кумирите на нашите звезди? От къде следят модни тенденции и крадат идеи?
Защото примерно нито в Холивуд изглеждат така, нито световните топмодели и корици на Вог са със силиконови чудовища, покрити с един тон грим...дори зайчетата в имението Плейбой са със сладки муцунки...
Та...от къде се учат? Кой е първоизточникът?
Според мен първоначално са били течения,които без разум са се реализирали на родна земя . #ГолемиГърди - Памела Андерсън, #СочниУстни - Анджелина...  ето при тази тенденция има най-голям бъг в реализация - липсва всякакво съобразяване с природните дадености на обекта и се получава неестествено,грозно и карикатурно.
Към днешна дата Кардашианките определено оказват голямо влияние. При Николета например се вижда заимстване в грим и позициониране в пространството, а при някои американски изпълнителки, в последствие и наши, повлияването се изразява в неадекватно и грозно увеличаване на бузите на задника.
Ако преди реализацията беше нефелна, то сега и модите станаха уродливи.

# 1 132
Кактусче, и ти си права...

Снимката, с която Янита Янчева (риалити и фитнес "звезда") честити Деня на бащата - "Happy Father’s Day my love": Rolling Eyes
Скрит текст:

# 1 133
За съжаление само мозък не могат да си имплантират 🤯🤫🤕

# 1 134
А за 8-ми март снимката може да е как тя му е награбила пакета. Примерно Close

# 1 135
  • русе
В стремежа си да се направят на оборотни си показват тъпотията,пълна гнус😡
Аман от напомпани мъжорля,от големи цици и голи задници на девици...

# 1 136
Днес един продавач на кюфтета беше с татуирана целувка с червено червило на врата и тъкмо си помислих, че е мега тъпа тУтаЙровка и бам...Джизъса го изпревари Wink
https://www.instagram.com/p/Byx8Wn6gFBU/?igshid=egfc5tt2dvze

# 1 137
  • софия
о неееее, толкова са гнусни.....

# 1 138
  • Sofia
Още една звездна раздяла след Ирина и Брадли - Крис Мартин и Дакота Джонсън са се разделили след 2 годишна връзка. Според английската преса причината е нежеланието на девойката за деца. Той вече искал семейство с нея, а тя държи на кариерата си.
Раздялата на Ирина и Брадли също още се дъвче и май ще се окаже, че действително е породена от близките отношения на Брадли с Лейди Гага. Според близки приятели проблемите им са започнали от снимките на филма.

# 1 139
  • София
Златка и Благой
Ето, най-накрая не е обработена снимката и не е с плосък корем...

https://www.instagram.com/p/Byx_drAHgq-/?igshid=16vii3suwfjam

Общи условия

Активация на акаунт