Звездни компромати - Юни'19

• 210 618
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Бургас
Защо ни поздравява с този език като за близане?
Защо не могат една нормална снимка да направят тези кифльочи?! Sick

# 1 246
Е, дори и да иска, трудно ще си върне стария нос, изпилен е като на пекинез. Но може пък с импланти да докара римски. 😂 Ще има хляб за коментаторките Wink

# 1 247
На мен пък само Камила ми е интересна и ми разнообразява живота,след като я видя .Това е най-нелепо изглеждащата жена евър! Joy

А нейния пъпеш къде го забрави - най-нелепо изглеждащия мъж евър. Направо един за друг са си....Добре че деца нямат общи. Много щяха да страдат според мен с тез гени, ма кой знае.....

# 1 248
  • Русе/София
Колко е вярно ,не знам,но...снимка на Преслава,от страницата на доктора,извършил операцията
https://www.facebook.com/pop.folk.news/photos/a.616209751780055/ … ype=3&theater

# 1 249
Със стария нос е много по хубава. И Златка ми харесваше повече със стария.

# 1 250
Мен въобще не ми пречи някой, който не си харесва носа и му е комплекс, да си го оперира. Дори адмирирам подобни процедури, за да започне този някой да се харесва и да бъде в мир със себе си. Преслава обаче не само си е оперирала носа, тя е напълно различна и съм сигурна, че и най-близките й хора трудно биха познали, че това е тя, ако се разминат на улицата. Поне на снимки изглежда така, на живо не знам как е. Ето това някак си не мога да разбера. Но дано така се харесва повече и се чувства по-добре...

# 1 251
  • Наблизо
Тази на корицата на фейсбук страницата ,постната няколко поста по-нагоре Петя или Галена е?
Галена за авторско право да я съди хахаха

# 1 252
  • Варна
Малко страничен въпрос- половинките на Софка и Преслава роднини ли са? Сега видях тяхна обща снимка отпреди няколко страници.Изглеждат еднакво неандерталско-ромски и двамата.

# 1 253
  • Бургас
Не знам каква е тази снимка с марлите и кой я е пуснал,но това е отвратително,ако не е направено със съгласието на момичето.

# 1 254
Мен въобще не ми пречи някой, който не си харесва носа и му е комплекс, да си го оперира. Дори адмирирам подобни процедури, за да започне този някой да се харесва и да бъде в мир със себе си. Преслава обаче не само си е оперирала носа, тя е напълно различна и съм сигурна, че и най-близките й хора трудно биха познали, че това е тя, ако се разминат на улицата. Поне на снимки изглежда така, на живо не знам как е. Ето това някак си не мога да разбера. Но дано така се харесва повече и се чувства по-добре...

Така е, но човек е по-добре да си впрегне енергията и усилията да се научи да се харесва такъв какъвто е, да не се мъчи да заблуждава околните с фалшива "красота", да поработи върху себе си и интелекта си и мисля че ще бъде харесван много повече. Ако тя е смятала че единствения ѝ проблем е бил носа, то по-добре да си беше махнала главата.

# 1 255
Колко е вярно ,не знам,но...снимка на Преслава,от страницата на доктора,извършил операцията
https://www.facebook.com/pop.folk.news/photos/a.616209751780055/ … 3&theater

Не е Преслава, нейните вежди са доста различни.

# 1 256
Която и да е, отишла на операция с гримирани мигли.

# 1 257
Ми те залепени някакви ми изглеждат. И те ментеливи.....

# 1 258
Преси, дано четеш или да ти прочетат. Постът ти, смяната на носа, приликата с Галена, промяната в поведението и песните ти е страшна комплексарщина. Беше каквото беше, когато беше себе си, младо, весело момиче, момиче на народа. Сега си една куха кифла, стискам палци да не възпитаваш детето си в новите си виждания за света!

# 1 259
Скрит текст:
Това ми е любимото от хейта по Преслава. GrinningДано не се сдуха много, ама като не мисли с главата си така се получава. Мъжът и има голям принос в новата визия според мен.

Общи условия

Активация на акаунт