Звездни компромати - Юни'19

• 210 618
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 320
Понеже редовно се обсъжда возенето на деца без колани , Биляна Петринска така вози детето си на екскурзия
https://www.instagram.com/p/By2OKITjAQ8/?igshid=pc8vbnicsavm
На мен това возене ми изглежда неудобно и за бебетата и за татковците.😂

# 1 321
С две столчета с кола ще трябва да вземат две коли. Или една тип ван.

# 1 322
А сигурно ли е, че колата е в движение?

# 1 323
  • Murcia, Spain/Ruse
Ако на някой му е интересно,всички гости от сватбата на Пилар и Серхио Рамос
https://www.harpersbazaar.com/es/cultura/ocio/g28044159/looks-bo … -ramos-invitados/

# 1 324
Интересно е, още 20-30 години колко операции ще претърпят нашите звезди, и дали сами ще се познаят накрая. Явно като започнеш, и няма спиране, границата винаги я минават.

# 1 325
  • Viena
Поне е без филтър. 😂 😂 😂

# 1 326
На мама гордостта!

# 1 327
А коя е тази?

# 1 328
Дъщерята на Искра Радева

# 1 329
  • Rock & Roll feeling ...
Сигурно, а някои не ползват. Чак пък да се втрещиш. Вече няма сериал или филм без гейове, лесбийки и от другите видове.
Някакси ги приемам нормално. Даже гейовете са ми по-симпатични от лесбийките. Grin
Еми...да, уж е нормално, ама все още ми прави впечатление  Grinning И на кой са му нужни такива подробности в жанр драма???
Има си други такива.
И аз не ги приемам за нещо нормално. Винаги са ми били противоестествени. Иначе индустрията яко ги пропагандира.

Големият приятел и източник на Златка от видеото в последствие се оказа Коко Динев Joy 

# 1 330
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не знам що хората продължават да обиждат/да се обиждат на ковра и на дебела,например.Нали все още си добър човек?!Това не може да е обида...
Ха ха, това беше добро Simple Smile

# 1 331
  • Варна
Да сменим темата от БГ боклуците. Дукеса Катрин, Кралица Максима и Камила зад тях на Royal Ascot. Кейт е в Elie Saab.
Кити Спенсър, на същото събите в D&G:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 332
Ох,Камилчето пак ме развеселява-какво изражение,каква усмивка,хубавица Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 333
Голяма крокозъбел тая Камила. Някога, когато бях дете по-грозни хора от Даяна и Чарлз не бях виждала през скромното си съществуване до тогава. Сега през погледа на възрастен, не знам защо поне Даяна ми се е сторила странна. Нормална жена, като прибави човек, че е била полезна снещо на този свят, даже е и красива. Но тази Камила бие рекордите по грозота. КАто се добави и безполезното ѝ съществуване, съвсем да ти опротитвее.

# 1 334
Безполезно е за теб. Чарлз я е обичал цял живот. И откакто е женен за нея е видимо много щастлив.
Че е грозна, грозна е. Но доколкото съм  чела има невероятно чувство за хумор.

Общи условия

Активация на акаунт