Звездни компромати - Юни'19

• 210 597
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 410
И нея ли ще я прави момче, че така я е облякла.

# 1 411
Белмондо и Делон за Paris Match

Скрит текст:

Сладурчета. И на мен не ми е типаж Делон, но беше тооолкова красив....Не се сещам за по-красив мъж. С такова удоволствие го гледам, на снимки и във движение.

Дано поне Вивиан не поддаде. Като гледам децата на известните, разбирам, че са пълни откачалки. Не децата, възрастните. Иначе не бих предположила. Анджи, Чарлийз и останалите с деца с неизвестен пол (не ми изскачат в момента кои бяха).

# 1 412
  • Пловдив
Много харесвам Ален Делон, а и той е идолът на моето поколение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

15 роли на Ален Делон

Адел не я намирам за много отслабнала. Може би малко и е наблегнато на облеклото и грима. И на снимката не е сама, а е поприкрита от останалите момичета.

# 1 413
Наистина е въпрос на вкус. Намирам Адел за красива жена, но не мога да кажа същото за Кейт Бланшет например, която е много харесвана в темата. Не харесвам такива бледи хора, нито жени, още по-малко мъже.

# 1 414
  • Пловдив
Кейт  Simple Smile
Скрит текст:

И една дама с букет на главата  Grinning
Скрит текст:

И М.Илиева на басейн...
Скрит текст:

# 1 415
Според АБВ-то Южени е бременна.

# 1 416
Майкъл Дъглас е най-зле остаряващата звезда (от мъжете) евър. Много кофти.

Нали преди няколко години обяви, че е болен от рак...
А Катрин никой не я е принуждавал да се жени  за него - да си беше хванала някой 20 годишен...

Болен от рак на гърлото, защото правил орален секс с други жени и изневерявал на младата си и красива съпруга.
Жив да го ожалиш!
Тя май даже ходи на терапия, щяха да се разделят и пак си останаха заедно.

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 17:25 от ~Carolina~

# 1 417
  • София
Преди няколко дни Папи Ханс си беше сложил стори с въпрос: Ако имате възможност да бъдете със любимата си мечтана звезда, вашия секс символ, какво бихте избрали. Да правите секс и никой да не разбере или да излезете и всички да ви видят. Интересен въпрос.... Вие как бихте отговорили?
естествено, че ще правя секс с Жонката, и ще си говорим;) той после сам ще иска всички да ни видят:)))

# 1 418
За мен Адел не е отслабнала, просто е с черни дрехи, които я правят да изглежда по-слаба.

Даже е завъртяна на страни , но се вижда дебелото и бедро

# 1 419
Кейт Бланшет е класна жена!Не е толкова до визия,има и по-красиви от нея,но на мен ми е страшна любимка.Има някаква романтична загадъчност в нея,страхотна харизма!
Адел има прекрасни очи и устни,носът ѝ също е фин.Ако е слаба,ще е много красива жена.

# 1 420
За Адел - зависи спрямо кога. В ставнрние с този период е много! отслабнала.

# 1 421
Не харесвам Адел като външен вид. Кейт Бланшет и Кейт на Уилям още повече. Не ми харесват жени с подобно студено излъчване.

# 1 422
Адел е въплъщение на моята представа за мощна и нахална жена. Не знам защо, точно такава я виждам. Наистина всеки е с различен вкус Simple Smile

# 1 423
  • Варна
И М.Илиева на басейн...
Скрит текст:
Ох, и тук са правени корекции по снимката.

# 1 424
Не следя музиката ѝ, обаче ми стана симпатична след тази скрита камера. Стара е и сигурно повечето сте я гледали, но я пускам за всеки случай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт