Звездни компромати - Юни'19

• 210 549
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Първите продукти на известните компании:
Apple-I, 1976
Скрит текст:
Coca-Cola сироп, 1886
Скрит текст:
Lamborghini Carioc, 1948
Скрит текст:
Lego дървени играчки, 1932
Скрит текст:
Toyota HA 1, 1946
Скрит текст:

И отново малко ретро Simple Smile
Фреди Меркюри и Дейвид Боуи на Live Aid, 1985
Скрит текст:
Джони Деп, в сцена от филма "Бени и Джун", прави сандвичи с ютия
Скрит текст:
Айнщайн с индианското племе Хопи
Скрит текст:

# 1 606
Сузанита не се отваря. Какво беше?

Как си реди линии с кредитна карта...

# 1 607
  • Пловдив
Това за Сузанита е не дъно, ами тотално за арест...

Джанаварова и Килата с нова песен...бая им е студенко Simple Smile
Скрит текст:

# 1 608
Сузанита, че е боклук - боклук е, ама не мога да проумея държанието на родителите й. Колко интервюта вече са дали и говорят с такава гордост за нея и се опитват да я оправдаят по какъв ли не начин. Изобщо как го допускат това нещо, особено, когато единият родител е известен..ама и да не беше.. То големи устни, то треви, то наркотици, разголени снимки..Ужас. Ми като искаш толкова да се излагаш, поне не го прави публично, да те вижда цялата държава каква 15 годишна утрепка си Rage

# 1 609
Скоро четох, че някакви специални очила му подарили на Орхан Мурад. Как ли ще си види дъщерята.

# 1 610
Само не ми казвайте,че с тази прическа Тръмп не е готин! :Д

# 1 611
Сузито е класически пример за "крушата не пада по-далече от дървото". Бях ги гледала семейно при Гала и ме хвана срам, че съм си пуснала предаването.
И Орхан и жена му са толкова ниско ниво на интелект и съществуване, че няма накъде. В прав текст си казаха, че скандалът продава и се притесняват ако не се говори и шуми около нея, а не обратното.
Гала ги пита защо това дете пуши марихуана в един от клиповете си - чай било, донесен от Турция, разкудкудяка се майката и ето, как клеветят щерка й. А че съвсем нарочно е така свита цигарата, за да прилича на това и какво послание носи - все тая, брат!
Сега и за кокаина ще кажат, че е пудра захар, просто Сузанита е "велик провокатор", както я определя гордият Орхан Мурад.

# 1 612
Това предаване беше пълно падение наистина. И мен ме беше срам да ги гледам.

# 1 613
  • София
Имала нова татуировка на дупето, Yes daddy. За да си направиш татуировка, не трябва ли да имаш 18 години?

# 1 614
Имала нова татуировка на дупето, Yes daddy. За да си направиш татуировка, не трябва ли да имаш 18 години?
Не

# 1 615
Аз пък мисля, че Сузанита има някакво психично отклонение и родителите й за това не смеят да й противоречат. Страх ги е да не направи някоя беля.

# 1 616
Аз пък мисля, че Сузанита има някакво психично отклонение и родителите й за това не смеят да й противоречат. Страх ги е да не направи някоя беля.
И затова са я оставили да се превърне в парцал? Не знаех, че родителите на деца с психични отклонения правят така.

Сузанита има нужда от шамарената фабрика. Имала е. Вече е късно.

# 1 617
  • София
За мен "детето" Сузанита няма вина, че се е превърнала в парцал едва 15 годишна. Родителите й обаче са за съд. Та в тази връзка да попитам къде са социалните? Толкова случаи на взети неправомерно деца има, а тук всичко се прави публично и пак не се намесват. Но така е, докато парите са определящи, това ще ни е нивото.

# 1 618
Много глупава песен на Павка и Венц'а. Павката ми е симпатичен, другия вече се прави на G-Eazy.
E, G-Eazy е един, бейби! Smiling Imp

# 1 619

Общи условия

Активация на акаунт