Звездни компромати - Юни'19

• 210 487
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 770
Русата с червената рокля от първата снимка, не е същата жена на втората.

# 1 771
Вярно 😮

Аз като не им гледам физиономиите (щото са ми еднакви) и заради червената рокля реших, че я същата 😂
Аууу, ми тази тогава е много висока  🙄

# 1 772
Те добре си променят главите нашите хубавици, ама аз да питам: След всяка промяна сменят ли си личните карти или си карат със старите?

# 1 773
  • софия
Kim Raver
Скрит текст:
Roger Federer
Скрит текст:
Ciara
Скрит текст:
Jeff Goldblum & Wife Emilie
Скрит текст:
Eva Longoria с майка си Eлa
Скрит текст:
Reese Witherspoon & Jennifer
Скрит текст:

Nikki Reed
Скрит текст:
Prince Andrew, Queen Elizabeth
Скрит текст:
Khloe Kardashian
Скрит текст:
Jimmy Smits, Caitlin McGee
Скрит текст:
Milo Ventimiglia ,Amanda Seyfried & Mandy Moore
Скрит текст:
Madonna
Скрит текст:
Jessica Alba
Скрит текст:

Звезди които доближават стотака
https://brightside.me/wonder-people/15-knockout-celebs-that-are- … n-and-now-762510/

# 1 774
Ха, вчера видях две приятелки с рокли като на Кукунашева.. Явно ги е инфлуенснала яката Simple Smile

# 1 775
Прииска ми се да кажа, че тази Джесика Алба е толкова сладка и естествена, дори с безумното розово перде от предните страници...

# 1 776
Много ми беше интересно да видя Преслава във видео след промените ...

https://scontent.cdninstagram.com/vp/ad7aa2709d859a0eaa39dd653c4 … .cdninstagram.com

Познат глас, а на визия нищо общо.  
Пипала си е и горната устна и линиите които са от носа към устните. Нов човек.

Еее, ама много я "констатираме" тая Преслава, чак благодари на хората, които я подкрепят тези дни по всякакви теми!

Нямам думи! Мислех си, че само лейди Мара не знае значението на думите.

# 1 777
Дано ПРЕСЛАВА им е за урок на всички дето решат да си променят всеки "недостатък". Носът й кореспондираше чудесно с брадичката, беше разпознаваема и много чаровна.
Спирам по темата вече, просто ме доядя като видях клипа.

# 1 778
  • Бургас
Въобще никога Петя не ми е била чаровна,а сега още по-малко.

# 1 779
Жалка история...тези жени са спрели умственото си развитие около 8-клас, но за сметка на това самочувствието предполага най-малко роднинство с английската кралица. Не стига, че са на хранилки при мутри и наркодилъри, ами имат наглостта да се възприемат за нещо повече от кръчмарки с екстри.

# 1 780
Преслава беше емблема на техния жанр, а с естественото си излъчване спечели много фенска маса. Говоря още за началото, когато беше и малко по-пухкава, но съразмерна, хубава, чаровна... Защо има жени, които не влагат парите си в духовна промяна, за да се харесат? Не можеш да избягаш от себе си. Особено като имаш и деца, ще ти напомнят винаги за първообраза ти, а и тях ли ще моделираш?!? По-точно кога... И пак един порочен кръг...

# 1 781
На видео носът и ѝ изглежда ужасно неестествено 😱 Като зурла е 🐽🐷

# 1 782
  • Англия
Отдавна не бях я слушала как говори Преслава. Та тези хора общуват с хиляди хора, не само пияните по дискотеките, как може да не попият от всеки по една нормална дума? Та те имат изказа на някой, който си е стоял цял живот в квартала или не е излизал от селото си и си е говорил само с едни и същи хора и е гледал турски сериали...паразитен израз до паразитен израз, не се ли срамуват после като си се слушат??

# 1 783
Не, не се срамуват, напротив, мислят се за велики. За тях тези, които не припадат по PVC-дограмите им са диви селяни.

# 1 784
  • До морето
Наистина ли хората я " констатират" по всяк'ви теми 😯😯😯 и после " и аз ви обичам" и поглежда с досада нагоре.
А и джучките цупи много приятно.
Следва филър в устата, обзалагам се!

Общи условия

Активация на акаунт