Звездни компромати - Юни'19

• 210 487
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 800
Абее,аз се чудя родните парцалеси как не взеха та се впечатлиха от класни жени в ХолиУууд,ми взеха та наслагаха гадни ноктаци,патешки жуки и станаха големо*ъзници като Кардашияновите,които са известни с простотията си,креватните си изпълнения и известноста с нищото им.
Може би 'щото приличат и по капацитет на тях.
И преди някой да е написал,че завиждам и умирам от яд за парите им,живота и колите им ,ще контрирам,че явно въпросният трябва да си оправи мирогледа и ценностната система.

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 14:51 от BaklavaTa

# 1 801
Дони и Нети
Скрит текст:
Може да е здравословен начин на живот и каквото там прави Дони, но изглежда като немощен старик. Видя ли го все си казвам, дано всичко е наред с тоя човек. Той твърди, че няма проблеми.

# 1 802
  • софия
Аз само за косите и гърдите разбрах. С нова придобивка някъде около София ли се хвали?
Мноу съм тъпа, но единствено, това че Злата не е вече със златни коси, мога да изкоментирам People Princess

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 13:21 от zvаnchе

# 1 803
На Благой златните коси, докато не легнат върху мъжки татуирани гърди, няма да имаме покой! Аз това разбрах от откровенията му. Но засега ще лапаме мухите. Поне докато той се изруси в златно.

# 1 804
Сигурно го е умувала още докато беше руса, но нали е руса, не се е сетила, че трябва да го промени.

# 1 805
  • София
Виждам, че сте обсъдили Златкови, на мен ми попадна снимката от нейния профил и звучи по-правдоподобно описанието за златните коси. Само, че  не са се съобразили авторите, че в момента са кестеняви 😂
Скрит текст:

# 1 806
Злате, хаш-тагът трябва да е #модерноедасепише #бездасечете
Представям си я с мъжкия си тембър как реди строфи и прелива от гордост колко е руса, ъъъ... умна.

# 1 807
Joy
Представям си я с мъжкия си тембър как реди строфи и прелива от гордост колко е руса, ъъъ... умна.

# 1 808
  • софия
Да вземе да замери "златните" с "буйните", "дългите". Поне ще е истината към момента.

# 1 809
Ама на паузи, за да се оближе като проф. Вучков. Толкова отвратни хора с такава скъпа поддръжка други не съм виждала.

# 1 810
Да вземе да замери "златните" с "буйните", "дългите". Поне ще е истината към момента.
Откъде толкоз акъл?

# 1 811
От хаштаговете става ясно, че вече са жители на с. Иваняне - там е тази хасиенда резидънс.

# 1 812
Аз само за косите и гърдите разбрах. С нова придобивка някъде около София ли се хвали?
Мноу съм тъпа, но единствено, това че Злата не е вече със златни коси, мога да изкоментирам People Princess
Искаш да кажеш - да констатирам, нали? Ей, не го научихте тоз майчин език 😂

# 1 813
благо,ма какво се е развихрил тоя бе?! Grinning
Що не написА за устните на златка на колко километра мъжки наденици са били?!

# 1 814
Дони и Нети
Скрит текст:
Може да е здравословен начин на живот и каквото там прави Дони, но изглежда като немощен старик. Видя ли го все си казвам, дано всичко е наред с тоя човек. Той твърди, че няма проблеми.
За сметка на това Нети изглежда прекрасно Purple Heart Тази година ще прави 44 г.

Общи условия

Активация на акаунт