Звездни компромати - Юни'19

• 210 458
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 875
Според мен тези жени са дълбоко комплексирани! Толкова да не се харесваш и да правиш такива поразии по себе си, само и само да си мислиш , че сам се харесваш, щото нали заради себе си го правели...

# 1 876
Преслава не знам дали се познава в огледалото, но аз съм я запомнила от рекламата с Павел Попандов ей такава:

Скрит текст:

Сега ми е абсолютно неразпознаваема, както останалите чалги. И не мисля, че си направи добро с тия "подобрения", преди наистина имаше индивидуалност.  Ама дано поне тя самата се харесва, че иначе лошо.........

# 1 877
  • София
Преслава най-много ми харесваше в този си период
Скрит текст:

Вече беше отслабнала и малко намалила бюста, но не беше кожа и кости като в последните години, а лицето все още си е нейното.

# 1 878
Преслава никога не съм я харесвала-нито със стария, нито с новия нос. Преди беше една трътлеста, със смешни дрехи-айде тогава е изгрявала, нямала е пари. Ужасен вкус за мъже, няма никой в главата й.

# 1 879
Един въпрос, че тия носове мира не ми дават, Галена с естествения си нос ли е или и тя го е конструирала... преди
В Галена отдавна няма нищо естествено, просто сме я забравили.Преслава на дърти години реши да се окипази
Скрит текст:

# 1 880
Преслава не знам дали се познава в огледалото, но аз съм я запомнила от рекламата с Павел Попандов ей такава:

Скрит текст:

Сега ми е абсолютно неразпознаваема, както останалите чалги. И не мисля, че си направи добро с тия "подобрения", преди наистина имаше индивидуалност.  Ама дано поне тя самата се харесва, че иначе лошо.........

И с "вечния" манекен Диан Христов...

# 1 881
И Преслава и Галена имат еднакво селско излъчване, имат селски фейс и сега, а преди още повече. Покрай толкова много писаници за Преслава се сетих за една форумна  кукумяга, беше луда по нея. Интересно ми е как ли я намира с този нов нос 😆

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 15:28 от ARIA*

# 1 882
Бе може да имаш селско излъчване и в селяните няма нищо срамно,ама да си селяндур по душа е страшното...
Тунинговали са се,изглеждат по-добре,без Преслава...,която направо много харесвах преди да реши да се прави на Джако Simple Smile

# 1 883
Покрай толкова много писаници за Преслава се сетих за една форумна  кукумяга, беше луда по нея. Интересно ми е как ли я намира с този нов нос 😆
Е, щом е истински фьен, значи винаги ще я харесва, ако ще и два носа да си забие отпред. Grinning

# 1 884
  • София
Покрай толкова много писаници за Преслава се сетих за една форумна  кукумяга, беше луда по нея. Интересно ми е как ли я намира с този нов нос 😆
Е, щом е истински фьен, значи винаги ще я харесва, ако ще и два носа да си забие отпред. Grinning
😂😂😂

# 1 885
Ох, вярно съм забравила колко грозна беше Галена.
Ама много гнусна е била. То не че сега е много хубава ...
Преслава цялостно си е ремонтирала физиономията. Не е само нос и при нея.

# 1 886
Интересно ми е като си променят толкова много физиономиите, за телата не говоря, какво ли чувстват като си гледат старите снимки от деца, от училище ....дали се познават Smirk

# 1 887
Нападението на клонингите. Не разбирам манията от това обезличаване - еднакви носове, еднакви патешки джуки, еднакви сиси...Да застанеш на един светофар и ако се загледаш в по-лъкавите коли, вътре ако има жена, то тя задължително е с някакъв тунинг по нея. А най са ми грозни патешките бърни като ги погледнеш в профил, сякаш хиляди пчели са ги жилили.

# 1 888
  • София
Ако имате предвид Кити/Полито, не бих се учудила и рЕзко да я намрази, да и праща заплашителни писма и да е пуснала вече поне 4-5 възмутени теми в Cosmo форума.

# 1 889
  • софия
Да отклоня малко темата към едни други 'звИзди'
Billy Ray Cyrus - направо ми е гнусен тук
Скрит текст:
Marsai Martin - голяма сладурана и много талантлива
Скрит текст:
Tyler Perry, Taraji P. Henson
Скрит текст:
Rihanna
Скрит текст:
Ciara - никога не съм го рабирала това с ефекта 'мокра коса'.....все едно а забравили да си забършат главите
Скрит текст:
Chrissy Teigen , Luna
Скрит текст:
Milo Ventimiglia
Скрит текст:
King Felipe VI of Spain, разкошен е , наистина с кралска осанка
Скрит текст:

Снимки на световни лидери като млади
https://brightside.me/creativity-photography/19-historic-photos- … fore-fame-762610/
Звезди, които са родили първото си дете след 40г
https://brightside.me/inspiration-family-and-kids/12-celebrities … -after-40-762760/
Бивши детски звезди, изгрели твърде рано
https://www.thetalko.com/15-former-child-stars-who-peaked-way-too-early/

Общи условия

Активация на акаунт