Звездни компромати - Юни'19

• 210 747
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 750
Най-голямата дъщеря на Хайди е  от друг мъж, някакъв  италиански милиардер беше, но май нямат брак.

Абе как някакъв италиански бизнесмен Laughing
За Flavio Briatore не си ли чувала?!
Малко от Уикипедия :
Той е бивш управляващ директор на тимовете „Бенетон“, „Рено“ от „Формула 1“ и бивш собственик на тима на „Лижие“, както и съсобственик (съвместно с Лакшми Митал и Бърни Екълстоун) на британския футболен тим „Куинс Парк Рейнджърс“.
И голям женкар😂😂😂

# 751
Андреа има много странни ръце на тази снимка.
Забравила е да ги "спихне". Като правят такива работи, поне да ги изпипват. Сега прилича на извънземно. Или на оня смахнатия професор от филма с Еди Мърфи, дето като изтечеше действието на отварата му се подуваха ту ръцете, ту краката, ту устата и дебеланкото искаше да изскочи на показ, че и Андрея с фотошопа така.

# 752
Цвети на Криско е бременна, а той е написал песен за това. Утре ще чуем. Преди месец бях пуснала едно видео с тях двамата и коремчето й ясно си личеше под дългата тениска.

Дипло се е изложил с тези снимки Joy
https://www.instagram.com/p/Bxsaw9dH_h5/
https://www.instagram.com/p/BwXJ3NQH7BH/

Тук обаче се е справил Blue Heart
https://www.instagram.com/p/BxDy5zCn6u5/
https://www.instagram.com/p/BucYGwSHFhm/
https://www.instagram.com/p/Bt9UBMNnQ2b/

# 753
Цвета преди време се пишеше Cvetelina Taleva в инстаграм. И тогава имаше клюки да не са женени, но май не обявиха нищо. И това с бебето може да е пи ар за новата песен. Утре ще чуем "да или не", носиш ли моето бебе или си имаш шкембе. Smile

# 754
  • София
Laughing
Виетнамкият модел Нгок Тринх е била глобена, защото се е явила на червеният килим в Кан тази година без бельо.
В страната й е имало вълна от възмутени, а Министъра на културата, спорта и туризма е заявил, че тоалета е унизителен. Наложена е глоба на моделката, но размера не се знае.

Скрит текст:

Във Виетнам си Нгок е доста известна. Тя има титлата "Най-фотогеничен фотомодел" (е, от 2005 година, ама си я има). Освен това има своя марка дрехи, и е съсобственик на известна марка козметика. В Instagram я следват  2,3 милиона последователи.
Скрит текст:
с глоба или без, този "тоалет" е проява на изключително лош вкус.

# 755
  • Русе/София
Скрит текст:
Шеф Силвена роу
Тази жена ми е много нелицеприятна.

# 756
  • софия
                  11 Юни
Gene Wilder (1933–2016)
Скрит текст:
Hugh Laurie, 60
Скрит текст:
Peter Dinklage , 50
Скрит текст:
Joshua Jackson , 41
Скрит текст:
Shia LaBeouf , 33
Скрит текст:
Claire Holt , 31
Скрит текст:
Чочо Попйорданов  (11 юни 1964 – 5 май 2013)
Скрит текст:

Jessica Alba, Gabrielle Union
Скрит текст:
Ashleigh Barty
Скрит текст:
Chris Pine
Скрит текст:
Mandy Moore
Скрит текст:
Justin Hartley, Chrishell Stause
Скрит текст:
Pamela Adlon....страхотен артист
Скрит текст:
Jason O'Mara
Скрит текст:

# 757
Готин Джошуа. Kissing Heart
Много харесвам Шая Лебьоф. Heart Eyes Малко ми прилича и на Карим Бензема и него много го харесвам. Smile
Мандито пак с тъп тоалет и грим. Rolling Eyes
Тая Памела ми е като чернокоса Кейт Бланшет.

# 758
  • София
Бебето на Ким К.
Скрит текст:
Даниел Крейг, който е пострадал по време на снимки.
Скрит текст:
Джордж Клуни
Скрит текст:
Емили Санде
Скрит текст:
Ед Шийрън
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Дженифър Лоурънс
Скрит текст:

# 759
  • София
Идвам за добро утро с няколко известни българки. Предполагам, че ще бъда оплюта от част от потребителките поради не достатъчно звездния им статут, но ще се опитам да го преживея.Hug

Есил Дюран. Много ми харесва стилът на тази жена, а това, че става на 50 следващия месец, а изглежда на не повече от 30 изобщо няма да го коментирам.
Скрит текст:

Много сладка Тита
Скрит текст:

Венета Харизанова
Скрит текст:

Яна и Луиза от снимачната площадка на "Диви и щастливи"
Скрит текст:

Симона Загорова - сякаш гледам визията на Глория застинала в средата на 90-те. В сравнение с Тита, с която са горе долу на едни години, Симона изглежда като лелка. Определено да подражава (може би несъзнателно) на майка си не й прави услуга за кариерата. И като имидж, и като песни изглежда и звучи ретро.
Скрит текст:

# 760
Кракът на Венета е плашещ. И все едно устата ѝ е запушена с парцал.

# 761
  • София
Симона по-добре да си налее хиалурон в джуките, вместо да се излага така с  червилото. И вярно, че стилът й е на млада мутреса от 90те години.
Харизанова е ужас с това слаботелесно тяло.

# 762
Сладичко бебе има Кими. People Angel
Есил и аз я харесвам, въпреки че малко се превъзнася.
Яна и Луиза снимат 315-тия си филм сигурно. Толкова ли няма други актьори? Все едно гледаме един и същи филм с продължение.
Сещам се за Бързи и яростни. Ще има 9. То по-добре да бяха направили един сериал и да си върви там, като Arka Sokaklar. Smile
Симончето ми се струва, че и тя ще си оправи нослето, да прилича повече на маминка.

# 763
Яна сигурно пак ще го играе секси учителка, а 30 годишната Луиза- невинна ученичка.

# 764
Яна сигурно пак ще го играе секси учителка, а 30 годишната Луиза- невинна ученичка.
Ааа, този път ще са престъпнички. Щяло да бъде като Телма и Луиз, но с хепиенд - така казаха в някакво интервю.

Общи условия

Активация на акаунт