Звездни компромати - Юни'19

• 210 650
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 155
  • До сърцето...
Дъщерята на Моника и Венсан - Дева Касел
Скрит текст:

Ирина Шейк и Стела Максуел, чак пък за ръка, странно ми е (аз не си падам по такива лиричности, та затова)
Скрит текст:

Алисия Викандер на Bvlgari-партито на о. Капри
Скрит текст:

И Ума Търман пак там
Скрит текст:

Изабел Гулар и Кевин Трап на разходка
Скрит текст:

# 1 156
Някой да преразкаже с едно изреченийце какви ги надроби Лу(д)а в Папараци :Д

# 1 157
Аз гледах само репортажа за Сашка Васева и мисля, че там нещата са много сбъркани и тя си остарява , макар и да не ѝ се иска

# 1 158
Русата Златка я мислех за хитра к..ва, а тя се оказа много тъпа к..ва. Бръмча с толкова много мъже...,  свободни и не съвсем... и богати и не съвсем, но баш от най-смотания реши да забраменее. Нито пари има, един билюк деца направил, тъп като галош, а и с тия кастанети, тен и татуси, на циганин го докарва. Абе от всичките неподходящи, най-неподходящия избра.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 02:19 от Анонимен

# 1 159
  • Англия
Точно път това, че не забременя от някоя селска мутра, я прави не толкова тъпа. За разлика от Преслава, коята въпреки финансовата си независимост, забременя от онзи, който обича да влачи жени за косите по пода на нощните заведения. Благо, какъвто и да е, поне е добродушен, а и са си на един акъл. Като се обвързваш с някой за цял живот, трябва първо да гледаш да не е някой, който ще ти трови живота. Предишният и приятел, ММА боецът, беше подобен тип, простичък и кротък.

# 1 160
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Благо, какъвто и да е, поне е добродушен, а и са си на един акъл. Като се обвързваш с някой за цял живот, трябва първо да гледаш да не е някой, който ще ти трови живота. Предишният и приятел, ММА боецът, беше подобен тип, простичък и кротък.
Благо може да не е агресивен тип,  но не ми изглежда отговорно да сееш деца,  и след това да си тръгваш.

# 1 161
Кристина Агилера на разходка в Гранд Каньон с мъжа си и детето. Изглежда в топ форма, явно предните снимки не са били ФШ. 
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 162
Кой им плаща почивките в Дубай и разходките по разни скъпи места ,като Благо е без пари?

# 1 163
Златка е заприличала на Есмер в лицето...
Да!

# 1 164
Благо ако изкара със Златка до 5-я рожден ден на детето им, ще си бъде направо "обвързване за цял живот" по неговите представи... Не си спомням да е имал и една дългогодишна връзка. Може би само с Христина, но тогава пък кръшкаше открито с Лияна и т.н. Пълен ужас е да се хванеш с Благо, но Златка пък е подобен тип, така че...

# 1 165
Тия хора не се ли страхуват, че си предават някакви букети от ППБ?

# 1 166
Тия хора не се ли страхуват, че си предават някакви букети от ППБ?

Най-вероятно всеки си отглежда по нещо, та с едно повече или по-малко, все тая.

# 1 167
  • Viena
За Луна с едно изречение е трудно, но ще се пробвам. От 6 годишна е на сцената в ролята на роб на обществото, вече 25 години.Има и голям проблем, че гаджето й е адски богат(от Австралия е, където тя зарежда батериите често), но всичко е обвивка, материалните неща не са важни за нея.Силно духовно извисена, храни се един два пъти седмично, за да има енергия. Пише и книга за живота си, които и изпълнен с трудности!..... И още куп глупости, но това е есенцията! 😂 😂 😂

# 1 168
  • Пловдив
Петер Шмайхел и той жених  Grinning Булката е бивш плейбой модел.
Скрит текст:

# 1 169
Алекс Петканова има подарък от лудият репортер нова кола-реклама ли е?
Ако съдя по този пост,май не е реклама:
https://www.instagram.com/p/Byw6H3uHXGE/?igshid=18a8d9muy0jek
Тези двамата са такова клише Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт