Звездни компромати - Юни'19

• 210 602
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Не следя музиката ѝ, обаче ми стана симпатична след тази скрита камера. Стара е и сигурно повечето сте я гледали, но я пускам за всеки случай Simple Smile

Съжалявам, но нямам звук на компа в офиса, за какво става въпрос? Аз не видях Адел в този клип..

# 1 426
Това в първите кадри е тя - с грим е, променен нос и т.н., прави изненада на почитателите си, явява се като една от тях на прослушване за неин имитатор.

# 1 427
Елена Подкаминская  със страхотна рокля. Много я харесвам.
https://www.instagram.com/p/By4ohukISbW/?igshid=1tzzuxgp38quo

# 1 428
  • София
Елена Подкаминская със страхотна рокля. Много я харесвам.
https://www.instagram.com/p/By4ohukISbW/?igshid=1tzzuxgp38quo

Великолепна жена и толкова да не си отиваха с онзи муньо в "Кухня".

# 1 429
  • Sofia
С някой колега от сериала ли е била?

# 1 430
  • София
До колкото съм чела с Марк Богатирев (Макс) са имали връзка и извън сериала. Той вече е женен за една дама, която е доста по-възрастна от него. На мен пък ми е много симпатичен. Четох в един руски жълт сайт, че е направил опит за самоубийство, защото не е издържал на напрежението по време на снимките на сериала и затова го е напуснал.

# 1 431
  • Пловдив
Инфо от Леди Мария Stuck Out Tongue Closed Eyes забравихме я, начи...
Мария обяви, че не само е снимала новия си клип в Монако, но е имала среща с любимия си в княжеството. Певицата уточни пред телевизия „Планета”, че двамата са заедно от една година.“Това е мъжът, за когото ти споделих още в предното ни интервю в края на миналата година. Харесвам си го. Щом сме заедно толкова време, значи има защо.Аз смятам, че е редно да се позиционирам някъде. Ако съдбата е решила, ще бъде той. Ако съдбата не е решила това, ще бъде някой друг. Не съм се забързала особено нанякъде. Мисля, че съм във форма. Имам “фенове” извън творческата кариера. Така че се наслаждавам на живота и на хубавите моменти. Гледам да няма лоши, ако има такива, се дистанцирам”, казва още Мария в “Автограф”.

# 1 432
  • София
гледах Йоко Захариев в Черешката. не знам какво става с нея. беше много атрактивна мацка, суетна.
сега...прилича на кака Лили Вучкова а.к.а "лявата шия".
в темата на предаването някой я беше объркал със Станка Златева:(

тая Мара да се взема с Божинов. мисловните еквилибристики са идентични и при двамата. 

# 1 433
Как само е описала нещата, преминала е на търговски език.
Елена е прекрасна жена, винаги малко ми е напомняла по нещо Алекс Раева. Дали такава жена би си направила носа, защото не й дотам перфектен се чудя аз Simple Smile

# 1 434
  • София
До колкото съм чела с Марк Богатирев (Макс) са имали връзка и извън сериала. Той вече е женен за една дама, която е доста по-възрастна от него. На мен пък ми е много симпатичен. Четох в един руски жълт сайт, че е направил опит за самоубийство, защото не е издържал на напрежението по време на снимките на сериала и затова го е напуснал.
С него, да. Не ме кефи този момък, нещо лигав и инфантилен ми идва, ама може да е от героя му, все ми идваше да му обърша два шамара.😆

# 1 435
  • Варна
Относно Йоана Захариева, аз също не можах да я позная. Бегло погледнах в понеделник Червшката и помислих, че е Весела Лечева. ММ също предположи Станка Златева, а то какво било...Ишков ми е леко анти и не можах да изглеждам предаването.

# 1 436
Инфо от Леди Мария Stuck Out Tongue Closed Eyes забравихме я, начи...

Викам си тук пак засипаха с инфо за кралските особи, а то за коя родна дама идело на въпрос. 😂

# 1 437
И Дмитрий Нагиев моят любимец, много ми е секси този мъж 😍
https://www.instagram.com/p/BumGJdmlpbJ/?igshid=18s91qxm2wde6

# 1 438
+1 за Нагиев.Но когато направиха Хотел Елеон го измести Милош Бикович.Нищо,че и той го играеше лигльо.В Южен вятър е много,много секси.

# 1 439
Как само е описала нещата, преминала е на търговски език.
Елена е прекрасна жена, винаги малко ми е напомняла по нещо Алекс Раева. Дали такава жена би си направила носа, защото не й дотам перфектен се чудя аз Simple Smile

Точно това щях да напиша - по нещо напомня Алекс Раева.
Много я харесвам Подкаминская, разкошна жена - фина, красива, елегантна!

Йоана много е напълняла горката, но това е поправимо, симпатична ми е.

Общи условия

Активация на акаунт